10 antrenamente de iarnă pentru a vă menține activ pe vreme rece

statisticile arată că în 2017 au fost 60,87 milioane de persoane care au aderat la o sală de gimnastică. Dar adevărata întrebare este cât de mulți oameni folosesc de fapt calitatea lor de membru. Estimările arată că până la 80% dintre noii membri renunță în termen de 5 luni. Cu toate acestea, un membru la sală poate avea sens dacă încercați să creați antrenamente de iarnă.
să recunoaștem, de îndată ce temperatura începe să scadă, poate fi greu de exercitat. Nu contează că frigul vă poate ajuta de fapt corpul să-și regleze mai bine temperatura; permițându-vă să lucreze pentru mai mult și mai greu.

simplul fapt este că vremea rece face neatrăgătoare exercițiile fizice. Adăugați puțină ploaie și interesul dvs. va dispărea rapid.

dar, cu antrenamentele de iarnă potrivite, vă puteți simți în continuare motivați să vă antrenați și să vă potriviți. Trebuie doar să știți care sunt cele mai bune antrenamente de iarnă:

antrenamente de iarnă în aer liber

ieșirea afară este dificilă pe vreme rece; de aceea trebuie să întreprindeți o activitate care vă va atrage. Dacă vă bucura de ea, atunci veți găsi că este mai ușor să rămânem la antrenamentele de iarnă:

activitatea 1-schi

 antrenamente de iarnă pentru bărbați

antrenamentele de iarnă pentru bărbați

schiul poate să nu fie primul lucru la care te gândești, mai ales dacă nu locuiești lângă munți sau într-o stațiune de schi stabilită. Cu toate acestea, nu aveți nevoie de zăpadă pentru a schia! Există o mulțime de pârtii de schi uscate sau pârtii artificiale care pot reproduce experiența pentru dvs.

mare lucru despre schi este că distractiv și puteți încheia cald înainte de a începe. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți motivați să o faceți.

pentru una dintre cele mai bune antrenamente de iarnă se concentreze pe schi fond, mai degrabă decât în jos tradiționale; veți găsi funcționează muschii mai greu.

dacă ai zăpadă, dar nu sunt sigur despre schi, atunci puteți curea întotdeauna snowshoes pe și du-te pentru o plimbare. Vei fi surprins de cât de mult efort este nevoie.

Activitatea 2-patinaj

 antrenamente de iarnă pentru bărbați

antrenamentele de iarnă pentru bărbați

patinajul pe gheață este ceva ce se poate face pe tot parcursul anului pe patinoare dedicate. Patinajul este un sport cardiovascular excelent, deoarece îți bate inima. În același timp, vă va îmbunătăți nucleul, echilibrul și puterea inferioară a corpului.
este un antrenament destul de bun, fie iarna, fie vara.

desigur, pe măsură ce antrenamentele de iarnă merg, veți avea nevoie de un iaz sau lac înghețat și va trebui să vă asigurați că este sigur de utilizat; Aceasta este o activitate distractivă pentru întreaga familie, care se întâmplă să vă ofere tuturor un antrenament.

Activitatea 3-hochei

 antrenamente de iarnă pentru bărbați

antrenamente de iarnă pentru bărbați

Hocheiul este un joc minunat pentru oricine să joace; vara sau iarna.

de fapt, este în aceeași ligă ca majoritatea celorlalte sporturi de echipă. Vei alerga în sus și în jos pe un teren de până la 90 de minute; asta e suficient pentru a-ți face inima să pompeze și să construiască rezistență.

cel mai bun lucru despre hochei și alte exerciții de echipă este că aveți motivația de a merge pentru a nu lăsa echipa în jos.

activitatea 4-câine de mers pe jos sau de funcționare

 antrenamente de iarnă om de mers pe jos de câine

antrenamentele de iarnă man walking dog

mersul câinilor poate să nu pară la fel de energic ca celelalte opțiuni din această listă de antrenamente de iarnă, dar simplul fapt este că vă mișcați corpul. Orice mișcare va îmbunătăți fluxul sanguin și vă va ajuta să ardeți mai multe calorii.

este posibil să nu fie la fel de eficient ca alergarea timp de treizeci de minute, dar vă menține activ; ajutându-vă să vă mențineți starea de fitness. Dacă aveți un câine este ceva ce trebuie să faceți oricum; doar asigurați-vă că este cel puțin o plimbare de 30 de minute.

dacă nu aveți un câine, probabil că puteți plimba câinele unui prieten pentru ei. Puteți încerca chiar să alergați cu ei; pur și simplu nu vă mirați dacă nu puteți ține pasul!

activitatea 5-Introduceți o cursă

 cursă maraton antrenamente de iarnă pentru bărbați

maraton cursă antrenamente de iarnă pentru bărbați

dacă antrenamentul de vară include o cursă sau două, atunci luați în considerare rezervarea pentru o cursă la sfârșitul iernii.

antrenamentul pentru aceasta nu poate fi întârziat, ceea ce vă va încuraja să ieșiți și să alergați, chiar și atunci când vă puteți gândi la sute de motive pentru a nu ieși în frig.

antrenamente de iarnă în interior

s-ar putea să vă fie mai ușor să vă antrenați în confortul propriei case. Acest lucru vă va salva chiar dacă trebuie să pășiți în frig. De fapt, cea mai mare problemă a ta ar putea fi de fapt să rămâi rece în timp ce faci exerciții fizice.

activitatea 1-antrenament muscular

 omul sărind în antrenamentele de iarnă ale lacului înghețat

omul sărind în antrenamentele de iarnă ale lacului înghețat

tot ce ai nevoie este un pic de spațiu și un set de gantere sau chiar un clopot de ceainic. Aruncați o privire la antrenamentul gratuit de 24 de minute sau la antrenamentul nostru pentru construirea mușchilor pentru a începe.

cercetările arată că rezistența sau ridicarea greutății nu este doar bună pentru construirea mușchilor, ci are și o serie de alte beneficii pentru sănătate.

nici măcar nu aveți nevoie de greutăți pentru a obține un antrenament bun. Luați în considerare încercarea de exerciții de greutate corporală, cum ar fi plimbarea fermierilor.

pentru și mai mult ajutor cu antrenamentele de iarnă înscrieți-vă pentru FF30X.

Activitatea 2-sporturi de interior

antrenamente de iarnă bărbați care joacă baschet

antrenamente de iarnă bărbați care joacă baschet

vă puteți alătura clubului local de Zumba sau yoga pentru a obține antrenamente de iarnă. Cu toate acestea, veți găsi, de asemenea, că echipa de fotbal, echipa de baschet, și chiar clubul de badminton întâlni în timpul iernii.

există șanse mari să găsiți un sport de interior sau cel puțin să practicați în interior.

odată ce vă înscrieți, vă veți angaja într-un antrenament regulat care seamănă cu un sport de echipă pe care îl bucurați de fapt.

aceasta este cheia; alege ceva ce îți place și joacă-l. Veți găsi că este o modalitate foarte bună de a face niște prieteni noi, de asemenea.

Activity 3 – înot

antrenamente de iarnă om înot înotul este o activitate excelentă de fitness în orice moment al anului, dar este excepțional de plăcut să aluneci în acele ape calde când este frig afară.
lovirea piscinei este o modalitate excelentă de a tonifica mușchii, de a face un antrenament cardio și de a te distra puțin.

puteți chiar să vă îmbunătățiți tehnica de respirație în același mod în care fac sesiunile regulate de yoga.

activitate 4 – alpinism

dacă sunteți în căutarea pentru ceva un pic diferit apoi a verifica afară cel mai apropiat centru de alpinism pentru tine. În ciuda corzilor de siguranță, vă veți testa puterea mentală și fizică.

de fapt, alpinismul va crește ritmul cardiac și poate arde până la 650 de calorii într-o sesiune de o oră. Vei fi de lucru în brațe, picioare, spate, umeri și miezul tău!

activitatea 5-Box

 antrenamente de iarnă

antrenamente de iarnă

puteți alege să vă alăturați unei clase de kickboxing, unui club de box sau pur și simplu să atârnați geanta acasă și să începeți să vă loviți. Oferindu-vă lucra o sudoare bun vă va ajuta să mențină fitness.

de fapt, dacă aveți un partener de sparring, eforturile dvs. de box se vor concentra pe evitare, scufundare și blocare. Acest lucru face ca sesiunea dvs. de box să fie un antrenament cardio; asigurați-vă că obțineți tehnica corectă.

secretul pentru a rămâne activ

poate fi foarte ușor să renunți la Programul de exerciții fizice în lunile mai reci, dar nu trebuie. Cheia pentru antrenamente de iarnă de succes este de a alege o activitate vă bucura. Acesta poate fi antrenamentul gratuit de 24 de minute sau ar putea face o scufundare în piscina locală.

trebuie să vă programați antrenamentul pentru a vă construi un obicei; la fel cum faceți în lunile mai calde. Dar, de asemenea, trebuie să fii responsabil. Tot ce trebuie să faceți este să vă alăturați proiectului Fit Father și veți găsi alți bărbați care se luptă să-și realizeze antrenamentele de iarnă. Dar, de a avea de a raporta rezultatele în Veți găsi că sunteți mai motivați pentru a finaliza aceste antrenamente de iarnă.

în cele din urmă, indiferent de antrenamentele de iarnă pe care le alegeți, trebuie să vă asigurați că vă încălziți corect. Aceasta va reduce șansa de rănire și va facilita începerea lucrului.

gratuit 24min antrenament

Iată un antrenament gratuit de 24 de minute pentru arderea grăsimilor pentru bărbații ocupați 40+

gratuit 24min antrenament
acest antrenament puternic va reaprinde metabolismul pentru a arde de grăsime 24/7 cum ai făcut în 20 de ani…

noul tău prieten & antrenor de sănătate,

Avatarul

Stuart Carter Dip. PT, Precision Nutrition 1

C. O. O., Proiectul tatăl potrivit

Stuart și-a obținut Diploma în pregătirea personală & Medicină Sportivă prin Premier Global, în 2001. În 2018, și-a finalizat calificarea de nutriție de precizie de nivel 1.

de-a lungul carierei sale în Fitness, Stuart a antrenat sute de clienți, a lucrat în aproape fiecare poziție din industrie și și-a condus propriul studio de antrenament de succes.

după o pauză departe de industria de Fitness, care lucrează în managementul corporativ și Finanțe, Stuart a revenit la ceea ce iubește… Fitness! Această întoarcere a dus la o întâlnire întâmplătoare cu Dr.Balduzzi și un loc în echipa Fit Father Project.

Brotherhood Nickname: The Fit Brit
drepturile fanfaronadă: 18 ani în industria de fitness, autor al ‘Ghidul Easy Fitness’, tatăl a 4 băieți și soț la o frumusețe venezuelean.

Iată cum ocupat tații peste 40 sunt în cele din urmă de ardere încăpățânat burtă grăsime & Noțiuni de bază sănătos fără diete Restrictive sau antrenamente consumatoare de timp

acest dovedit „Fit Tata Program” a ajutat 25.000 de oameni ocupat 40+ pierde in greutate, reconstrui musculare, și în cele din urmă să păstreze greutatea off.

dacă sunteți frustrat de grăsime burtă încăpățânată, diete eșuate și antrenamente consumatoare de timp, acesta este răspunsul pe care l-ați căutat…

Alăturați-vă 22.000 de tipi din peste 98 de țări folosesc FF30X pentru a pierde in greutate. Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a reuși – inclusiv:
  • planul de masă Fit Father-cu simple & rețete delicioase
  • Safe & program de antrenament eficient – doar 90 min/săptămână
  • VIP Accountability Coaching – echipa noastră Fit Father vă va conduce personal spre succes, pas cu pas.

aflați mai multe despre FF30X >> consultați prezentarea generală a programului FF30X aici. Veți descoperi cum acest program dovedit tată se potrivesc poate ajuta să piardă în greutate și de fapt păstrați – l off-fără complicații și restricționarea diete normale. „

* vă rugăm să știți că rezultatele pierderii în greutate & modificările/îmbunătățirile de sănătate variază de la individ la individ; este posibil să nu obțineți rezultate similare. Consultați întotdeauna medicul înainte de a lua decizii de sănătate. Acesta nu este un sfat medical – pur și simplu informații foarte bine cercetate despre antrenamentele de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: