2020 Chevy Avalanche noi fotografii De redare lansate

o scădere semnificativă a vânzărilor în 2012 și introducerea Cadillac Escalade EXT a trimis camioneta Chevy Avalanche în praf. Cu toate acestea, producătorul auto American intenționează să reînvie plăcuța de identificare Avalanche. General Motors intenționează să domine segmentul camionetelor, iar noul Chevy Avalanche 2020 reîmprospătat face o revenire.

acest model va oferi din nou spațiu pentru cinci pasageri, iar cabina va fi foarte spațioasă. Designul exterior voluminos și greutatea redusă semnificativ ar trebui să ofere o aerodinamică mai bună. Conform ultimelor zvonuri, Avalanche va oferi două opțiuni de propulsie. Există câteva fotografii De redare care sunt lansate de site-ul gmauthority și putem vedea clar că noul aspect vine. Noile fotografii au insultat că modelul Avalanche se va baza pe Silverado 1500.

2020 Chevy Avalanche Exterior pentru a obține o schimbare masivă

noul Chevy Avalanche 2020 va ajunge ca un pickup complet reîmprospătat. Asta înseamnă că majoritatea caracteristicilor și indicațiilor vor fi unice și noi. Spre deosebire de predecesorul său, Noua avalanșă va fi mai ușoară, iar aerodinamica va fi mult mai bună. Exteriorul voluminos și mai mult aluminiu vor face minuni pentru acest camionet.

aproximativ, modelul 2020 va fi cu peste 200 de kilograme mai ușor decât modelul anterior. Aspectul pătrat este similar cu forma Honda Ridgeline. Interesant este că cei doi vor încerca să se rivalizeze anul viitor. Grila este foarte luxoasă și unică, iar Chevy va oferi tehnologia LED ca standard. Barele de protecție arată îndrăzneț și, în general, noul pickup pare impunător.

2020 Chevy Avalanche Interior

Interior este încă mister, bine o parte din ea. Chevy Avalanche 2020 va ajunge ca un camionet cu cinci locuri și va oferi până la patru niveluri de finisare. Configurația caroseriei cu patru uși va oferi o intrare mai ușoară pentru pasageri, iar cabina va oferi mult spațiu. Spațiul pentru cap va fi peste medie pentru segment, dar spațiul pentru picioare va fi unul dintre cele mai bune din clasă.

tapițeria din piele opțională este mai mult decât recomandată din atât de multe motive. De exemplu, scaunele standard din pânză nu sunt cel mai confortabil lucru pe care îl veți găsi în segment. Sistemul audio Bose Premium va fi, de asemenea, opțional. Tabloul de bord este complet nou și vine cu un ecran tactil de 8 inci. Noul sistem de infotainment, navigarea activată prin voce și o mulțime de ajutoare de siguranță vor fi standard, chiar și pe modelul de bază.

2020 Chevy Avalanche Engine

au în vedere General Motors încă nu a spus nimic despre posibilele opțiuni de propulsie. Cu toate acestea, surse de încredere spun că 2020 Chevy Avalanche va lovi drumurile cu două opțiuni de propulsie. Motorul Standard va fi un V8 de 3,5 litri care va genera până la 360 de cai putere.

motorul opțional de 3,0 litri V6 oferă 340 CP și 390 lb-ft de cuplu. Dacă intenționați să utilizați această camionetă pentru remorcare și remorcare, este recomandat grupul motopropulsor opțional din cauza cifrelor de cuplu mai mari. O variantă hibridă este un alt zvon, dar cel puțin deocamdată, hibridul nu se întâmplă. Încă așteptăm detaliile transmisiei și numerele economiei de combustibil. În plus, New Avalanche va căuta să introducă o mulțime de sisteme, cum ar fi stabilitatea și controlul tracțiunii.

2020 prețul Chevy Avalanche și data lansării

noul Chevy Avalanche 2020 va costa undeva între 35.000 și 40.000 de dolari. După cum am menționat, vor exista patru niveluri de decupareversiunea premium va fi disponibilă pentru aproximativ 60.000 de dolari. Avalanșa din 2020va ajunge cel mai probabil în primul trimestru al anului 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: