4 lucruri care ar fi putut duce la acele huiduieli îngrozitoare

nici măcar nu a trecut o săptămână de când ne-am plâns cu toții la televizoarele noastre când Christine Brecht a fost huiduită după evacuarea fratelui ei mai mare. Ciudățenia situației încă mă bântuie. Oaspeții rămași au fost șocați de plecarea ei și de primirea publicului de către Christine. Dar, din punctul de vedere al spectatorilor, recepția lui Christine nu a fost chiar atât de surprinzătoare — dacă este ceva, s-a simțit ca o lungă perioadă de timp.

după dubla evacuare, oaspeții au considerat de ce Christine ar fi putut fi huiduită de fani. Frankie a presupus că a fost pentru că a spus ceva rău despre familia lui. Nu cred că Christine a spus ceva despre Ariana Grande, dar dacă a făcut-o, acest lucru nu este Beygency, Frankie, care este cu siguranta nu de ce ea a fost huiduit. Alții au presupus că tocmai a rupt oamenii în bucăți în camera Jurnalului, ceea ce este adevărat, dar la fel și orice alt oaspete. Apoi, există motivul cel mai tabu, care este relația ei cu Cody. Deci, care este? De ce a fost huiduită Christine în timp ce mergea din casa Big Brother, unde fusese izolată de societate de peste 70 de zile? Iată o listă cu cele mai probabile motive pentru care Christine și America nu sunt în cele mai bune condiții chiar acum. Dar mai întâi, să retrăim momentul încă o dată.

relația ei cu Cody

Christine și Cody au avut o relație care a provocat multe controverse în această vară. Unii oameni au considerat că acțiunile lui Christine cu Cody-flirtează, ating, țin de mână-îl înșeală pe soțul ei. Alții au crezut că este doar un joc, pe ambele părți. Oricum, dacă acesta a fost motivul pentru care Christine a fost huiduită, Cody ar trebui să aibă aceeași soartă. În timp ce unii ar putea argumenta Christine a fost cel căsătorit, ea ar fi trebuit să știe mai bine, alții ar putea argumenta că Cody știa Christine a fost căsătorit și ar fi putut opri, de asemenea.

comentariile ei anti-Donny

din anumite motive, Christinei nu i — a plăcut cu adevărat Donny, ceea ce a făcut-o o anomalie în America-pentru că ce nu era să-i placă la Donny?! Îți amintești când a” sabotat ” Bătălia de la bloc a ei și a lui Donny (pe care Donny a ajuns să o câștige singur)? Sau când Christine ar face acest lucru ca ritualul ei de noapte?

există șanse mari ca aceste comentarii să fie suficiente pentru a o huidui.

a trădat-o pe Nicole (de mai multe ori)

chiar și Christine i-a spus lui Julie în timpul interviului de ieșire că, dacă ar putea să o facă din nou, s-ar fi aliniat și ar fi rămas loială lui Nicole și Hayden. Și când timpul lui Nicole în casă a început să se simtă ca Big Brother Bullies vs.Nicole, America a început să o iubească din ce în ce mai mult. Lipsa de loialitate a lui Christine față de Nicole cu siguranță nu i-a ajutat popularitatea în afara casei.

comentariile ei generale despre toată lumea

un gând pe care unii fani Big Brother l-au avut cu privire la „personajul” lui Christine în interiorul casei a fost că încerca să fie Britney Haynes din BB16. Britney era cunoscută pentru remarcile ei de ultimă oră, dar diferența dintre ea și Christine este că comentariile lui Britney erau evident amuzante, când Christine tocmai a ieșit rău.

imagini: Cliff Lipson / CBS; CBS; allbbupdates / Tumblr (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: