8 Cele mai importante motive pentru a muta

te-ai saturat de vecini neplăcute sau de a fi îngrijorat de siguranța copiilor tăi? Dacă da, probabil credeți că acestea sunt câteva motive destul de bune pentru a vă deplasa.

de fapt, a fi nefericit în casa ta este unul dintre cele mai mari semne care îți spun că este timpul să te muți. Începeți această aventură găsind o locație perfectă pentru nevoile dvs., deoarece împlinirea personală și profesională sunt componentele cele mai cruciale atunci când vine vorba de fericirea dvs. și a familiei.

motive de mișcare – ce spune Statistica recentă?

potrivit datelor statistice, între 2012 și 2013, aproximativ 36 de milioane de cetățeni americani s-au mutat la o nouă adresă. Cercetările arată că motivele lor principale pot fi grupate în patru categorii generale:

  • locuințe – 48%
  • familie -30%
  • locuri de muncă -19%
  • altele -2%

dar, pentru a fi sincer, există multe motive diferite pentru a vă deplasa, fie local, fie pe distanțe lungi. Oamenii caută confort, o casă mai mare, vor să găsească cartierul potrivit, să trăiască într-un climat mai bun sau să facă progrese în orice domeniu al vieții lor. Iată cele mai importante opt motive pentru care oamenii decid să-și dezrădăcineze viața și să caute fericirea în altă parte.

1. Necesitatea unei case mai mari

dacă casa ta este mică, dorința ta de a avea camere mai spațioase și o curte mai mare este destul de rezonabilă. Uneori, chiar dacă dimensiunea nu te-a deranjat înainte, schimbările din viața ta personală au făcut ca aceasta să devină o problemă, cum ar fi întemeierea unei familii sau lucrul de acasă. De fapt, necesitatea unei case mai mari este una dintre cele mai frecvente cauze de relocare.

2. Posibilitatea de a învăța – atât pentru dvs., cât și pentru copiii dvs.

oportunitățile educaționale excepționale nu sunt semnificative doar pentru copiii dvs., ci și pentru îmbunătățirea personală. Având șansa de a participa la un program educațional mai aproape de casa ta poate avea un impact crucial asupra carierei tale în viitor. De asemenea, găsirea unei noi școli pentru copiii dvs. după o mutare este o investiție înțeleaptă pe termen lung.

locuirea într-un loc cu numeroase activități educaționale vă va afecta foarte mult pe dvs. și pe copiii dvs.

schimbarea stilului de viață

ar putea fi posibil ca aranjamentul dvs. actual de viață să nu se potrivească nevoilor dvs., deoarece nu vă place locația sau împrejurimile sale. De aceea, probabil că doriți să alegeți cel mai bun loc pentru a începe din nou. De asemenea, vremea îi motivează de obicei pe oameni să se mute în alte zone mai plăcute.

membrii familiei întreabă frecvent despre împrejurimi mai confortabile

poate că copiii tăi vor să locuiască în altă parte unde vor avea mai mulți prieteni, întâmplări și evenimente culturale. Poate că celălalt semnificativ nu-i place mediul nesigur și crede că ar trebui să vă mutați într-un oraș mai sigur sau într-un cartier liniștit al orașului. Oricare ar fi linia principală de raționament este, schimbarea completă de peisaj poate da, uneori, tu si familia ta un impuls pozitiv.

dorința de a fi sănătos

poate doriți să petreceți timp într-un mediu mai sănătos, undeva mai puțin poluat. De aceea, ați dori să găsiți un loc mai plăcut de trăit, care să se potrivească obiceiurilor și nevoilor dvs. Și această dorință nu trebuie ignorată – prin relocare, veți îmbunătăți calitatea sănătății și a vieții în general.

ar trebui să fie ceva mai important decât sănătatea ta?

economisirea timpului cu naveta și activitățile locale

adevărul este că timpul lung de transport poate fi un factor foarte intens în activitățile dvs. zilnice. Petrece prea multe ore în naveta pe cale de a lucra și de la ea sau călătoresc pentru a vizita prietenii și familia va lua o mulțime de timp din ziua ta. Dacă aveți șansa, ar trebui să vă mutați într-o zonă mai puțin aglomerată și să vă salvați nervii. Acesta ar putea fi, de asemenea, unul dintre motivele dvs. pentru a vă muta din oraș și în țară. Zonele cu mai multă verdeață și râuri vă vor oferi multe oportunități pentru activități în aer liber. În sfârșit, puteți merge la drumeții sau pescuit și vă puteți bucura de momente plăcute de petrecere a timpului liber alături de cei dragi.

motive sentimentale pentru mutarea

mulți oameni sunt gata să se mute în cealaltă parte a lumii din cauza celor dragi. Dragostea este cu siguranță unul dintre cele mai comune motive pentru relocare.

mutarea pentru o relație

nevoia unei vieți împreună reprezintă un moment crucial în orice relație și înseamnă, de obicei, găsirea unei noi case perfecte pentru amândoi. Dar mișcarea poate fi, de asemenea, consecința unei despărțiri și primul pas pentru a întoarce o nouă frunză în viață.

familia și prietenii sunt prea departe de casa ta

dacă sprijinul familiei și al prietenilor este un factor crucial în viața ta, atunci poate fi un motiv excelent pentru a găsi o locație lângă cei dragi. Oricare ar fi motivele, emoțiile sunt unul dintre cele mai excepționale elemente ale mutării într-o altă locație.

costurile de acasă

dacă costurile de trai au devenit insuportabile și simți că este momentul potrivit pentru a găsi ceva mai ieftin, atunci ar trebui să faci asta. Reducerea facturilor și a impozitelor este posibilă dacă decideți să vă mutați într-o casă mai puțin costisitoare pentru a economisi bani și a crește calitatea vieții.

costurile foarte ridicate ale vieții pot declanșa nevoia de relocare

nou loc de muncă

în rândul cetățenilor SUA, 9% și-au schimbat locul de reședință din cauza muncii, spunând că acest pas a îmbunătățit calitatea vieții lor. În plus, o navetă rapidă la locul de muncă este, de asemenea, unul dintre factorii care vă pot afecta întregul stil de viață. Oamenii tind să se mute în locații mult mai apropiate de locul lor de muncă, ceea ce le oferă suficient timp liber pentru a petrece restul zilei ocupate cu alte activități și hobby-uri.

mutați și începeți noul capitol din viața dvs.

dacă sunteți în căutarea unei reședințe ideale care să vă satisfacă nevoile personale și profesionale, atunci nu ezitați să vă mutați întreaga gospodărie. Găsiți locul potrivit pentru a crea amintiri cu cei dragi și asigurați-vă că orice valoros ajunge intact în casa dvs. O companie de încredere și cu experiență în mișcare vă poate ajuta cu asta prin furnizarea de servicii de mutare de înaltă calitate. Doar cei care sunt dedicați, profesioniști și prietenoși vă pot aduce bucurie și fericire în timpul procesului de relocare. Așadar, cereți un citat și pregătiți-vă să începeți următorul capitol din viața voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: