Acțiunile de zi cu zi vă pot disloca maxilarul

s-ar putea să credeți că este nevoie de un eveniment major pentru a vă disloca maxilarul, cum ar fi un accident de mașină sau poate o lovitură la maxilar (care, dacă nu sunteți boxer, sperăm că nu este ceva care se întâmplă în fiecare zi). Dar adevărul este că poate fi surprinzător de ușor să vă dislocați maxilarul, ducând la dureri ale maxilarului și la potențialul de deteriorare progresivă.

cele mai frecvente cauze ale dislocării maxilarului

desigur, multe fălci dislocate sunt cauzate de forme de traume, cum ar fi lovituri violente la maxilar, căderi și accidente de mașină.

dar dislocarea maxilarului poate fi cauzată de evenimente „netraumatice”, iar acest lucru este adesea cauzat de unele acțiuni surprinzător de comune. De exemplu, mestecarea este cea mai frecventă cauză a dislocării maxilarului netraumatic. De fapt, reprezintă aproape două treimi din toate dislocările maxilarului fără traume.

a doua cauză cea mai frecventă de dislocare a maxilarului fără traume este căscatul. Împreună, aceste două cauze reprezintă aproximativ 90% din toate dislocările maxilare netraumatice.

alte cauze ale dislocării maxilarului includ proceduri dentare, cum ar fi extracții, vărsături și proceduri chirurgicale, în special cele care implică intubare pentru anestezie generală. Uneori, utilizarea gurii ca punct de intrare pentru chirurgia endoscopică poate provoca, de asemenea, dislocarea maxilarului.

s-ar putea să credeți că deschiderea maxilarului prea larg provoacă dislocarea și acest lucru poate fi cazul, dar dislocarea poate fi cauzată și de închiderea maxilarului. Dacă mușchii nu funcționează în ordinea corectă, vă pot disloca maxilarul în timp ce încearcă să-l închidă. Deși mușchii dvs. vor urma în mod normal secvența corectă, tensiunea și suprasolicitarea pot provoca spasme care vor interfera cu fălcile dvs. urmând secvența corectă.

tratamentul TMJ poate ajuta

odată ce ați dislocat maxilarul o dată, acesta poate reapărea din nou și din nou. Acest lucru nu este doar dureros, dar poate fi invalidant și poate necesita o vizită la medic sau la camera de urgență pentru a repara.

o parte din motivul pentru care maxilarul tău este dislocat în mod repetat este că mușchii tăi dezvoltă obiceiuri proaste sau spasme din cauza suprasolicitării. Dacă vă putem relaxa mușchii maxilarului, este de obicei posibil să-i recalificați înapoi în secvența corectă, astfel încât maxilarul dvs. să se deschidă și să se închidă din nou în mod normal.

pentru a afla dacă tratamentul TMJ în River Edge ar putea ajuta cu maxilarul dislocat sau altă cauză a durerii maxilarului, vă rugăm să sunați la 201-546-8512 pentru o întâlnire cu un dentist TMJ la River Edge Dental Center pentru TMJ, apnee în somn și stomatologie reconstructivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: