Asigurări de sănătate creanțe negare


aveți cancer și asigurarea dvs. medicală refuză să plătească pentru un tratament despre care spun că este experimental, experimental sau nu este necesar din punct de vedere medical. Sunați la HMO pentru a vă asigura că procedura dvs. de spital este pre-autorizată, totuși, după ce vă supuneți operației, compania de asigurări refuză să plătească, lăsându-vă cu o factură medicală imensă.

companiile de asigurări afișează adesea o lipsă șocantă de corectitudine prin negarea pretențiilor legitime ale asiguraților lor.

California Asigurări de sănătate creanțe reclamantului proces avocați

Los Angeles și California de Sud asigurare avocati de Shernoff Bidart Echeverria LLP au fost lupta pentru drepturile asiguraților de asigurări medicale prin depunerea de asigurare rău-credință procese pentru mai mult de 40 de ani. Contactați avocații noștri de negare a asigurărilor de sănătate pentru o reprezentare eficientă în toate tipurile de litigii de asigurare medicală.

în fiecare zi, ne asumăm companii uriașe de asigurări de sănătate și HMO-uri precum Kaiser Permanente, Blue Cross, Blue Shield, Pacific Care, Secure Horizons și altele în numele asiguraților. Câștigăm acoperirea de asigurare pe care o meritau clienții noștri, precum și compensații pentru durere și suferință și, în unele cazuri, daune punitive.

aveți drepturi legale de a primi prestațiile de asigurare pe care le plătiți, dar dacă nu aveți un avocat puternic care vă reprezintă interesele, drepturile dvs. nu pot însemna nimic.

polițele de asigurări de sănătate sunt extrem de complexe; puțini oameni laici înțeleg pe deplin beneficiile lor de asigurare și obligațiile companiei de asigurări. La Shernoff Bidart Echeverria LLP, înțelegem cum funcționează companiile de asigurări și cum să le facem să își onoreze angajamentul contractual față de dvs.

dacă nu primiți beneficiile la care credeți că aveți dreptul, dacă cererile dvs. de asigurări de sănătate sunt respinse în mod greșit, vă rugăm să contactați astăzi avocații de rea-credință ai Shernoff Bidart Echeverria LLP pentru o consultație gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: