Aziz Ansari valoare netă 2021: vârstă, Înălțime, Greutate, iubită, întâlnire, Bio-Wiki

Aziz Ansari
Aziz Ansari

nume sărbătorit:

Aziz Ansari

nume Real/Nume complet:

Aziz Ismail Ansari

sex:

bărbat

vârstă:

38 de ani

data nașterii:

23 februarie 1983

locul nașterii:

Columbia, Carolina de Sud, Statele Unite

naționalitate:

American

înălțime:

1.68 m

greutate:

62 kg

orientare sexuală:

drept

Stare civilă:

în relație

soție/soț (nume):

nu

copii:

nu

întâlnire/iubită
(nume):

Da (Courtney McBroom)

profesie:

actor, scriitor, producător, regizor și comediant American

valoare netă în 2021:

$20 milioane

Ultima actualizare:

martie 2021

Aziz Ansari este un actor American care a apărut în multe filme și seriale de televiziune. A jucat ca comediant de stand-up și este, de asemenea, regizor. Este cunoscut pentru filmele ‘I Love You, Man’, ‘Funny People’ și ‘Epic’. În televiziune, Ansari a apărut cu succes în ‘Master of None’, ‘Parks and Recreation’și’ Human Giant’. El a apărut, de asemenea, într-un videoclip pentru Jay Z și Kanye West.

Poate știi foarte bine despre Aziz Ansari, dar știi cât de bătrân și înalt este și care este valoarea sa netă în 2021? Dacă nu știți, am pregătit acest articol despre detalii despre scurta biografie a lui Aziz Ansari-wiki, carieră, viață profesională, viață personală, valoare netă de astăzi, vârstă, înălțime, greutate și multe alte fapte. Ei bine, dacă sunteți gata, să începem.

Viața timpurie

Aziz Ismail Ansari este fiul lui Fatima Ansari și Shoukath Ansari. S-a născut în Columbia din Carolina de sud la 23 februarie 1983. Părinții lui sunt de origine musulmană indiană.

după terminarea liceului, a mers la Stern School of Business de la Universitatea din New York și a obținut diploma în marketing. El este un iubitor de alimente.

viața personală

din 2013 până în 2015, Aziz Ansari a avut o relație cu bucătarul profesionist Courtney McBroom. Este cunoscut ca feminist și a fost crescut într-o familie musulmană.

în 2018, Ansari a fost acuzat de abateri sexuale de către o femeie pe Babe.net. a existat un răspuns mixt de către oameni și a fost marcat ca misogin.

vârsta, înălțimea și greutatea

fiind născut la 23 februarie 1983, Aziz Ansari are 38 de ani începând cu data de astăzi 24 martie 2021. Înălțimea sa este de 1,68 m înălțime, iar greutatea este de 62 kg.

carieră

Aziz Ansari și-a început cariera ca comediant de stand-up. În 2004, a apărut într-un episod din ‘Uncle Morty’s Dub Shack’. Curând a devenit co-creator, producător executiv, scriitor și actor al ‘Human Giant’. El, de asemenea, oaspeții au apărut în ‘Reno 911!’, ‘Scrubs’, și’cea mai proastă săptămână’.

a devenit Tom Haverford în ‘parcuri și recreere’ din 2009 până în 2015. Ansari a fost, de asemenea, în special TV ‘Dangerously Delicious’ în 2012. El și-a exprimat vocea în ‘Bob’ s Burgers ‘ și și-a împrumutat vocea și altor câteva seriale TV. El a fost, de asemenea, în ‘Kroll Show’ în 2015.

Ansari a acționat în ‘Master of None’ ca Dev Shah. Celelalte credite ale sale de televiziune sunt ‘Saturday Night Live’, ‘Ugly Delicious’, ‘Adventure Time’, ‘Major Lazer’, ‘the League’, ‘Ben 10: Omniverse’, ‘ Comedy Bang! Bum!’, ‘The Venture Bros.’, ‘Buried Alive’și ‘ Animals’.

Aziz Ansari și-a făcut debutul în film în 2006. Cel de-al doilea film al său a fost The Rocker în 2008. A jucat în filme precum ‘observă și raportează’, ‘du-l la grec’, ‘oameni amuzanți’, ‘acesta este sfârșitul’, ‘data și Switch’și’ 30 de minute sau mai puțin’.
ca actor de voce, el a exprimat în filme precum ‘What’ s Your Number ‘și’ Epic’,’Ice Age: Continental Drift’. În 2014, a fost văzut în scurtmetrajul ‘Food Club’. El a fost, de asemenea, în videoclipul „Otis”.

premii& realizări

în 2017, Aziz Ansari a devenit câștigătorul premiului Globul de aur pentru cel mai bun Actor – serial de televiziune muzical sau comedie. De asemenea, este de două ori câștigător al Primetime Emmy Awards. În 2016, actorul a câștigat premiul Critics’ Choice TV. El este, de asemenea, beneficiarul premiului Peabody din 2016. A primit nominalizări de la TCA Award, Screen Actors Guild Award, Dorian Award, Teen Choice Award, Young Hollywood Awards și Poppy Awards.

valoarea netă & salariul lui Aziz Ansari în 2021

valoarea netă Aziz Ansari
valoarea netă Aziz Ansari

începând cu martie 2021, valoarea netă estimată a Aziz Ansari este de peste 20 de milioane de dolari. El a făcut această avere fiind activ în cariera sa de peste un deceniu. Și-a pus amprenta atât la televizor, cât și în filme. A apărut cu succes într-un videoclip muzical și a scris și o carte. Aziz Ansari a fost gazda premiilor MTV Movie Awards 2010. De asemenea, a interpretat numeroase comedii de stand-up și este co-creator, regizor, producător executiv și scriitor al ‘Master of None’.

Aziz Ansari este considerat unul dintre cei mai renumiți actori din lume. Ca filantrop, a ajutat la strângerea de bani pentru Oxfam America. El a jucat, de asemenea, pentru victimele bombardamentului Maratonului din Boston din 2013. Este unul dintre cei mai influenți actori din lume și are mulți fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: