Boostere de energie vegană care depășesc cafeaua

publicat pe 13 mai 2015 de Lindsey Treffry. Ultima Actualizare 24 Iunie 2019.

se întâmplă o dată pe săptămână și de obicei luni: te găsești la jumătatea zilei de lucru, dar abia îți poți ține ochii deschiși. Ați băut deja o cafea-sau două sau trei-dar cofeina nu o taie. Iată câteva băuturi energizante vegane revigorante și alte opțiuni pentru a da lucrurile la o notă.

alimentați cu aceste băuturi energizante vegane.*

treceți pe lângă cea mai apropiată benzinărie sau magazin alimentar pentru sănătate și ridicați un rockstar Zero Carb, Lo-Carb Monster, Sambazon Amazon Energy, Power Dream Soy Energy Drink, VigorAid, Bragg Apple Cider otet Drink sau Kombucha Wonder Drink.

*Nu putem include Red Bull pe această listă deoarece, deși este un produs vegan, compania Red Bull GmbH continuă să susțină teste pe animale, care sunt inutile, crude și nu sunt cerute de lege.

faceți un smoothie energizant.

ai timp acasă să amesteci un amestec puternic? Încercați un smoothie cu o banană, o mână de spanac, 1 cană de lapte de soia sau migdale, un îndulcitor vegan (cum ar fi agave sau sirop de arțar) și patru cuburi de gheață. Bananele au potasiu, care previne oboseala și sunt, de asemenea, bogate în vitamine B, fosfor și magneziu—toate ninja de somn. Încercați să amestecați și acest Smoothie proteic Kale-icious acasă.

Brew niște ceai.

linia de ceaiuri a condimentelor Celeste prezintă soiuri vegane și vin în multe amestecuri cofeinizate, cum ar fi ceaiul organic Earl Grey Estate și ceaiul verde Peach Blossom. În plus, are o nouă linie de fotografii Kombucha energy, cum ar fi rodia Xtreme. Spre surprinderea noastră, unele mărci de ceai au arome nonvegan cu acizi grași de unt, în timp ce alte mărci efectuează teste pe animale. Cu toate acestea, Yerba mate este o alternativă populară la cafea, deoarece conținutul său de cofeină este aproximativ echivalent, iar mărci precum Guayaki oferă soiuri vegane.

căutați aceste murături-latte cum ar fi.

mătasea transportă cutii de băuturi frigorifice, cum ar fi soia Chai, Soylatte și soia Mocha. Aceste produse economisesc timp și bani, minimizând opririle la o cafenea, la fel ca și pick-me-up-urile de sticlă Chameleon Cold-Brew. RISE Brewing Co. oferă latte naturale dulci și cremoase făcute cu lapte de ovăz. În plus, Oregon Chai poartă concentrat vegan Original de ceai chai Latte.

gustați departe.

uneori, când energia ta scade, înseamnă doar că trebuie să realimentezi cu alimente. Încercați o gustare cu un raport bun proteine-carbohidrați, cum ar fi hummus pe biscuiți din cereale integrale, țelină înmuiată în unt de arahide sau un snack bar proteic nemaipomenit. În plus, aceste gustări sunt foarte simple de ambalat împreună cu prânzul în fiecare zi.

pentru mai multe opțiuni de gustare, Consultați prietenul de afaceri PETA deja Vegan. Site-ul oferă gustări nutritive și sănătoase pentru persoanele active care au grijă de animale și trăiesc o viață deplină.

dă-te jos de pe scaun.

o plimbare de 10 minute în aer liber poate face minuni pentru nivelul de energie. Un studiu din 2006 realizat de un profesor de la Universitatea de Stat din California a constatat că „a existat o relație clară și puternică între numărul de pași făcuți și starea lor generală de spirit și nivelul de energie.”Și mai bine, faceți o plimbare până la cel mai apropiat caf Caff și beți un ceai sau o cafea pentru a dubla impulsul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: