cât durează Siding pe o casă ultima?

SHAREShare on Facebook

Facebook

Tweet despre acest lucru pe Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Pin pe Pinterest

Pinterest

Trimiteți acest e-mail cuiva

e-mail

cât durează siding pe o casă ultima?

dacă sunteți un proprietar cu siding nou, șansele sunt bune că sunteți invidia cartierului dvs. În timp ce sunt pelerin în toate beneficiile de care noi siding —frumusete, protectie, eficienta energetica—ar putea fi întrebam: doar cât timp siding pe o casa ultima?

gândiți-vă la noi siding ca un facelift pentru casa ta. Se improspateaza complet exteriorul casei tale, iar acum, doriți să vă asigurați că investiția durează un timp foarte lung.

vestea bună este: atunci când este instalat corect și întreținut în mod regulat, noul siding pe o casă poate dura zeci de ani.

există, totuși, factori care afectează longevitatea siding pe casa ta.

cât durează siding pe o casă ultima? 5 factori să ia în considerare

vinil siding pentru acasă.

instalare

când vine vorba de siding, instalarea corectă este totul. Chiar și cel mai bun siding nu va funcționa corect dacă instalarea este subpar. De aceea este esențial să lucrați cu antreprenorul potrivit de la început.

când mergeți cu o echipă de profesioniști de siding care au experiența, certificările, licențele și asigurarea necesare, puteți avea încredere că noul dvs. siding a fost instalat corect și va funcționa corect.

materiale

lemnul este cel mai exigent material de siding de înaltă întreținere, în timp ce sidingul din aluminiu tinde să arate ușor și ușor și se estompează în timp.

siding de vinil este cea mai populară și versatilă opțiune și rezistă la o varietate de condiții meteorologice. De fapt, sidingul de vinil poate dura între 60 și 100 de ani, în funcție de cât de bine este întreținut.

long Siding oferă siding de vinil izolat de înaltă calitate, durabil, care are o durată de viață mai lungă, necesită o întreținere minimă și oferă performanțe excelente.

„în cele din urmă, durata de viață așteptată a sidingului depinde în mare măsură de un sortiment de variabile, dar dintre toate, nimic nu contează mai mult decât alegerea materialului”, notează BobVila.com.

deteriorarea vremii/furtunii

veri calde, însorite, cicluri de îngheț-dezgheț iarna, tunete, vânt și grindină primăvara și furtuni severe toamna—sidingul casei dvs. este susceptibil la atacuri meteorologice pe tot parcursul anului, care pot lăsa orice material de siding deteriorat pe termen lung.

„amintiți-vă, de asemenea, că căldura se extinde și contractele reci”, a scris St. Clair builder și inspectorul de acasă Mitchell Kuffa Jr.în Times-Herald. „Siding de vinil este instalat în mod intenționat în vrac pentru a compensa sensibilitatea la temperaturi.”

sidingul de vinil izolat Long Siding nu numai că rezistă vremii extreme, ci are și izolație de înaltă densitate care se leagă de panoul de siding și creează un sistem integrat care oferă confort pe tot parcursul anului.

climat

deși poate fi inevitabil, în cazul în care locuiți poate afecta performanța generală a siding dumneavoastră.

„clima din orașul tău va juca un factor important în ce fel de siding ar trebui să alegi pentru casa ta”, a declarat contractantul profesionist și gazda de televiziune Mike Holmes pentru National Post din Canada.

„ceea ce funcționează într-un climat cald poate să nu funcționeze bine într-o zonă umedă umedă și invers.”Holmes subliniază că stucul este o opțiune excelentă pentru climatul uscat, dar nu atât de grozav pentru cele umede. Vinilul izolat, între timp, este o alegere excelentă pentru părțile mai reci ale țării, deoarece protejează împotriva ploii, vântului și zăpezii.

întreținere

alegerea unui siding care este low-întreținere poate prelungi durata de viață a siding dumneavoastră și vă va oferi cea mai bună valoare pentru banii tai. Siding de vinil poate merge luni fără a fi nevoie să fie curățate. Pentru a-și prelungi durata de viață și mai mult, HomeAdvisor recomandă spălarea cu putere a sidingului de vinil înainte sau după vară.

chiar și cu întreținere minimă, este o idee bună să inspectați în mod regulat sidingul de vinil pentru orice panouri de siding libere sau crăpate și să apelați imediat un expert pentru a evita orice daune suplimentare.

Întreținerea se extinde dincolo de siding dumneavoastră. De asemenea, este important să vă verificați jgheaburile în mod regulat. Jgheaburile înfundate pot provoca scurgerea apei de ploaie pe părțile laterale ale casei și pot duce la deteriorarea apei pe siding. De-a lungul timpului, apa poate pătrunde în orice fisuri din siding, provocând o deteriorare semnificativă a casei tale.

gata pentru a înlocui siding dumneavoastră?

toate părțile unei vârste de casă cu timpul. Longevitatea sidingului dvs. depinde de mulți factori, inclusiv de modul în care a fost instalat și de calitatea produselor.

contactați long Siding at (866) 275-4675 pentru a obține o ofertă gratuită pentru înlocuirea siding sau vizitați-ne online și aflați mai multe despre garanția noastră pe viață, care acoperă toată forța de muncă și materialele.

SHAREShare on Facebook

Facebook

Tweet despre acest lucru pe Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Pin pe Pinterest

Pinterest

Trimiteți acest e-mail cuiva

e-mail

vă interesează un nou acoperiș lung?
Vezi ofertele noastre speciale acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: