ce este Snapchat și de ce ar trebui să-l utilizați

¿știți ce este Snapchat și de ce ar trebui să îl utilizați în 2020? Este adevărat că Snapchat nu are faima internațională a altor aplicații, dar este încă foarte mare ca număr de utilizatori.

dacă ceva nu reușește Snapchat este că nu triumfă în toate țările, da în cele mai importante, dar nu în toate și aceasta este o mare greșeală.

dacă Snapchat s-a remarcat pentru ceva, a fost din cauza conținutului său efemer și a mesajelor sale care au fost auto-șterse după ce au fost citite. Dar 2016 a venit și Zuckerberg a creat Instagram Stories.

deși copia a slăbit originalul, Snapchat nu renunță și rămâne la fel de activ ca niciodată.

dacă nu știți de ce ar trebui să utilizați Snapchat în 2020, iată acest ghid pentru a afla totul despre aplicația Yellow ghost.

1-Ce este Snapchat

Snapchat este o aplicație de mesagerie în care puteți discuta cu alte persoane și puteți trimite imagini și videoclipuri cu filtre de realitate augmentată.

diferențierea sa constă în faptul că mesajele sunt șterse după ce au fost citite, împiedicând astfel salvarea conversațiilor.

în plus, conținutul publicat este efemer cu o durată de 24 de ore. Această caracteristică a fost steaua lui mare de ani de zile, împreună cu filtre de realitate augmentată.

2-Scurt istoric al Snapchat

cunoașterea istoriei produselor pe care le folosesc de obicei este una dintre marile mele pasiuni. În spatele acestor mărci grozave sunt povești care merită spuse.

vrei să știi cum sa născut Snapchat?

californianul Evan Spiegel a fost cel care a inventat Snapchat ca proiect pentru subiectul designului de produs la Universitatea Stanford.

mai târziu, Bobby Murphy s-a alăturat pentru a crea codul aplicației. Snapchat s-a născut cu numele Picabo și ceea ce a făcut a fost să publice fotografii și să le șteargă rapid.

în prezentarea proiectului, în fața colegilor săi, a primit doar comentarii negative, nimănui nu i-a plăcut că imaginile au fost distruse și nu au putut fi stocate.

acest lucru a avut loc în aprilie 2011. Doi ani mai târziu, compania a fost evaluată la 10 miliarde de dolari.

atât de mult încât, la sfârșitul anului 2013, Mark Zuckerberg (creatorul Facebook) a încercat să cumpere Snapchat pentru 3.000 de milioane de dolari. Ce-ai spune? Ai accepta?

creatorii Snapchat au spus că nu. Au văzut suficient potențial în aplicația lor pentru a supraviețui singuri.

în 2014, Snapchat a crescut cu 54% și a devenit aplicația socială pe care am dorit să o descărcăm cel mai mult. Dar în vara anului 2016 poveștile au venit la Instagram și Snapchat a fost atins Da, dar scufundat?

datele nu spun același lucru. În fiecare zi, 3 miliarde de snaps sunt partajate în întreaga lume, iar utilizatorii petrec în medie 30 de minute pe zi în aplicație.

Statele Unite sunt regele aplicației cu peste 100 de milioane de utilizatori, urmate de India (34 de milioane) și Franța (21 de milioane). Aceste țări conduc clasamentul a aproape 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume, depășind Twitter și Pinterest în 2020.

3-Cum se utilizează Snapchat

dacă doriți să știți cum funcționează Snapchat, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați aplicația și să vă înregistrați cu un e-mail sau numărul dvs. de telefon.

utilizarea Snapchat este ușoară dacă sunteți obișnuit să încărcați conținut pe alte rețele sociale.

aveți opțiunea de a utiliza camera aplicației în sine sau de a încărca o fotografie din rola camerei telefonului.

în snaps puteți scrie texte, desena, decupa obiecte și le puteți adăuga ca duplicat, puteți partaja un link cu adresa URL sau puteți pune autocolante.

o funcție diferită pe care Snapchat o oferă în ceea ce privește Instagram Stories și alte rețele sociale, este că puteți alege timpul de redare al fotografiilor: de la 1 la 10 secunde sau durată nelimitată.

4 – De ce ar trebui să utilizați Snapchat

există multe motive pentru care ar trebui să utilizați Snapchat în 2020 și iată câteva dintre cele mai importante:

cele mai bune filtre

filtrele Snapchat au fost de neegalat până în 2019, când filtrele Instagram Stories s-au îmbunătățit foarte mult.

Snapchat redă foarte bine filtrele și durata acestora, deoarece puteți utiliza filtrele doar pentru o perioadă limitată de timp. Deci, dacă doriți să utilizați un filtru de realitate augmentată, utilizați-l acum și nu așteptați o altă zi.

această strategie vă face, de asemenea, să doriți să intrați în aplicație în fiecare zi pentru a vedea ce filtre uimitoare sunt noi.

cele mai de succes sunt fețele cu efecte care îți distorsionează propria față și îți schimbă vocea. Masca cățelușului cu urechile și limba afară, iar fața care îți lărgește gura și îți distorsionează vocea sunt cele mai utilizate filtre ale Snapchat.Instagram Stories

deși este adevărat că Instagram are acum filtre destul de bune, Snapchat are o mulțime de filtre uimitoare și unice.

ar trebui să utilizați Snapchat pentru a înregistra un videoclip cu acele filtre unice, să le descărcați pe rola camerei și să le partajați în Instagram stories.

deoarece sunt filtre Snapchat, acesta va produce un efect WOW în rândul adepților dvs. de Instagram. Mulți vă vor întreba cum se numește acel filtru uimitor.

familia ta nu este pe Snapchat

Snapchat vă permite libertatea de a încărca fotografiile pe care le doriți fără a fi nevoie să vă supuneți comentariilor tipice ale familiei dvs. spunând cât de frumos sunteți, cât de bun sunteți sau să faceți pipi despre partajarea fotografiilor care nu le plac.

deoarece Snapchat nu este o aplicație obișnuită în multe țări, veți avea mai multă confidențialitate pentru a partaja conținutul dorit.

și nu pentru că publicul Snapchat este mai tânăr, pentru că TikTok a fost și el și acum este o aplicație pentru toate audiențele.

chat-ul Snapchat se autodistruge

Snapchat vă permite să trimiteți fotografii, videoclipuri și texte care sunt șterse după câteva secunde, deși aveți opțiunea de a le vizualiza de două ori.

în plus, dacă captează un ecran, vă anunță că v-au capturat. De aceea este un instrument perfect pentru a trimite și primi fotografii sau videoclipuri pe care nu doriți ca cealaltă persoană să le păstreze, de exemplu de conținut erotic festiv. Ceea ce noi numim sexting.

este, de asemenea, utilizat pentru a avea conversații pe care nu doriți să le salvați pe măsură ce se șterg automat după ce le-au citit.

Instagram Stories vă permite, de asemenea, să trimiteți conținut care durează doar câteva secunde și vă avertizează dacă capturează imaginea pe care ați trimis-o, astfel încât sextingul efemer nu mai este un monopol al Snapchat.

dar, Instagram nu vă avertizează dacă ecranizați o fotografie cu poveștile sau profilul, așa că Snapchat câștigă în continuare: mai multă confidențialitate.

Bitmoji-un avatar cu fața ta

Snapchat vă permite să utilizați desenul animat Bitmoji în mesaje, videoclipuri și fotografii, astfel încât râsul este asigurat.

dacă nu știți ce este Bitmoji, este o aplicație în care puteți crea un avatar care arată ca dvs. și, aplicația în sine, vă atrage în diferite situații de zi cu zi și foarte amuzante, precum cele pe care le puteți vedea în primele postări ale Instagram-ului meu profesional.

acum Zuckerberg a copiat-o pe avatarurile Facebook, care sunt o copie clară.

idolii tăi americani sunt pe Snapchat

unii pot folosi Instagram Stories, dar marea majoritate împărtășesc mult mai mult conținut (și exclusiv) pe Snapchat. Motivul? S-au obișnuit să folosească această aplicație și au deja comunitatea lor acolo. Este o chestiune de obicei.

dacă ai crezut că idolii tăi sunt doar pe Instagram sau TikTok, verifică dacă au un cont Snapchat și bucură-te de conținutul lor cel mai personal și privat.

5-Cum să cheltuiți mai puțină baterie

dacă ați folosit deja Snapchat, veți ști, este una dintre aplicațiile care consumă mai multe date și baterii. Tot ceea ce realitatea augmentată și filtrele trebuiau să aibă dezavantajele sale.

dar, nu vă faceți griji, pentru că vă aduc câteva trucuri mici, astfel încât să nu consumați atât de multă baterie cu Snapchat și să vă puteți bucura de ea fără a avea încărcătorul la îndemână.

activați modul de salvare a datelor Snapchat

 1. deschideți Snapchat
 2. du-te la ecranul principal (în cazul în care veți vedea dvs. 1489>

utilizați Snapchat fără date sau WiFi

puteți utiliza Snapchat fără a utiliza datele mobile sau WiFi. Doar salvați Snap-ul în amintiri și, atunci când sunteți conectat la o rețea Wifi, partajați conținutul cu adepții dvs.

ștergeți amintirile pe Snapchat

când salvați amintirile pe Snapchat, acestea sunt stocate în aplicație ocupând spațiu. Nu uitați să goliți conținutul amintirilor atunci când le-ați folosit deja și astfel să ușurați spațiul pe care îl ocupă.

ștergeți conversațiile pe Snapchat

deși conversațiile sunt șterse după ce au fost vizualizate, există un truc pentru a salva o frază pe care vrem să o amintim.

dacă țineți apăsată fraza (atât a dvs., cât și a celuilalt participant la conversație), textul este salvat și cealaltă persoană este notificată.

aceasta rămâne stocată în datele aplicației, deci dacă doriți să o ștergeți pentru a avea cea mai ușoară aplicație, trebuie să mergeți la:

 1. Setări
 2. acțiuni de cont
 3. ștergeți conversațiile
 4. puteți șterge fiecare conversație individual

urmăriți conturi interesante

de fiecare dată când introduceți aplicația sunt încărcate fotografiile și videoclipurile conturilor pe care le urmăriți. Deci, urmați doar conturile care vă interesează cu adevărat.

nu uitați să faceți o ștergere lunară a conturilor care nu vă oferă nimic mai mult decât cheltuirea datelor și a bateriei.

dezactivați actualizarea de fundal

puteți dezactiva actualizarea de fundal pentru a economisi bateria. Urmați acești pași:

 1. Settings
 2. Snapchat
 3. verificați dacă ați dezactivat actualizare în 2 avion de la 2 la sută

baterie mod consum redus

activați funcția consum redus Obțineți să cheltuiți mai puțină baterie nefolosind toate resursele:

 1. Setări
 2. baterie
 3. Activează modul de consum redus

6- Ce am învățat de la Snapchat

după ce vă spun ce este Snapchat, Cum funcționează și de ce să-l utilizați, vă voi spune trei lecții pe care le-am învățat de la rețeaua socială a fantomei:

aveți încredere în produsul dvs.

colegii de clasă care i-au spus lui Spiegel că nu le place Snapchat, deoarece imaginile sunt șterse după 24 de ore, au greșit și multe.

această funcție este exact ceea ce alte rețele sociale au copiat cel mai mult.

uneori ceea ce iese în evidență produce respingere. Uneori, de multe ori, greșesc. Ai încredere în produsul tău.

banii nu sunt totul

mulți nu înțeleg că Spiegel și Murphy nu ar accepta banii lui Mark Zuckerberg. Cine spune nu la 3 miliarde de dolari? Ei bine, cineva care este încrezător că produsul lor este atât de bun încât poate supraviețui pe cont propriu. Facebook Instagramer

era evident că Zuckerbeg ar copia pe Snapchat așa cum a făcut pentru Instagram sau Facebook, dar Spiegel ar prefera să moară cu Snapchat decât să-și vândă fiul unui alt părinte.

trăim o viață efemeră

faptul diferențial al Snapchat a fost întotdeauna conținutul său efemer care durează 24 de ore, ceea ce face ca în fiecare zi să încercăm să trăim (și să împărtășim) ceva interesant.

această funcție poate fi bună sau rea, dacă o experimentați cu anxietate și stres.

în plus, conversațiile private sunt șterse după ce au fost citite, deci dacă în viața reală cuvintele sunt purtate de vânt, în Snapchat cuvintele sunt mâncate de fantomă.Facebook Instagram

7 – concluzie

dacă Snapchat va muri sau nu, nimeni nu știe, cei mai mulți dintre noi cred că va, dar nu este încă în picioare, de durată atacurile Imperiului Facebook-Instagram.

adevărul este că pictograma Snapchat este bătută în cuie, o fantomă. E mort, dar refuză să dispară din viețile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: