Cele mai bune jachete de ploaie pentru femei pentru drumeții în 2021

ploaie torențială Rab

ploaie torențială Rab

într-o lume ideală, toate activitățile în aer liber ar avea loc pe vreme însorită și uscată. Cu toate acestea, chiar dacă vă planificați călătoriile de drumeție meticulos după Prognoza meteo, există întotdeauna șansa să întâlniți o ploaie neprevăzută – mai ales la altitudini mai mari, unde vremea se poate schimba brusc. Prin urmare, o jachetă de ploaie de calitate este esențială pentru a purta în rucsac; nu va adăuga prea multă greutate încărcăturii dvs. și vine foarte util ori de câte ori veți traversa căile cu dușuri de ploaie sau vânturi răcoroase. Puteți purta o jachetă de ploaie direct peste stratul de bază pe vreme caldă sau peste straturile medii, cum ar fi un pulover de lână pe vreme mai rece.

jachetele de ploaie pot fi în general împărțite în trei grupe; jachete de ploaie cu 2 straturi, 2,5 straturi și 3 straturi (numite și cochilii dure). Jachetele de ploaie cu 2 straturi (țesătură cu acoperire) sunt de obicei destul de grele pentru protecția pe care o oferă și, prin urmare, mai potrivite pentru viața de zi cu zi, dar există excepții, cum ar fi țesătura Paclite a lui GoreTex. În caz contrar, alegerea dvs. este între un strat de 2,5 straturi (țesătură de față cu acoperire/laminat + material non-țesătură în interior) și o jachetă de ploaie cu 3 straturi (țesătură de față + membrană + căptușeală). Jachetele de ploaie cu 3 straturi sunt potrivite în special pentru cei care se ocupă de alpinism pe gheață, alpinism și drumeții lungi, unde durabilitatea este o prioritate. Cu toate acestea, sunt și mai scumpe (prețurile sunt de obicei cu mult peste 300 de dolari) decât jachetele cu 2 și 2,5 straturi. Prin urmare, ne-am concentrat în primul rând pe jacheta de ploaie cu 2,5 straturi în selecția de mai jos

actualizăm în mod regulat recenziile și selecțiile noastre pentru a vă recomanda întotdeauna cele mai bune produse de pe piață.

1. Cumpărarea unei jachete de ploaie-ce este important?

rezistență la apă și respirabilitate

nu este scump sau dificil să produci materiale impermeabile ca atare (gândiți-vă la saci de gunoi negri) – mai degrabă arta constă în a face materiale impermeabile și respirabile atunci când vine vorba de jachete de ploaie. Scopul purtării unei jachete de ploaie este, desigur, să rămână uscat, mai degrabă decât să fie înmuiat de ploaie, dar nu are prea mult sens dacă în schimb veți fi înmuiat în propria transpirație din cauza unei țesături care nu respiră, care vă prinde transpirația, mai degrabă decât să o îndepărtați. În ambele cazuri, temperatura corpului dvs. va scădea semnificativ din cauza pierderii de căldură conductivă. Prin urmare, este crucial ca țesătura jachetei dvs. de ploaie să poată îndepărta umezeala interioară, precum și să păstreze ploaia. Diferiți producători adoptă abordări diferite pentru a rezolva această problemă; unii aplică o membrană impermeabilă/respirabilă pe țesătura feței, în timp ce alții vopsesc un strat de poliuretan în interiorul unei țesături pentru a-i conferi proprietăți rezistente la apă. Rezistența la apă este de obicei îmbunătățită suplimentar prin tratarea exterioară a țesăturii cu DWR (rezistent la apă rezistent) pentru a vă asigura că țesătura respinge apa, mai degrabă decât să o absoarbă.

puteți citi mai multe despre proprietățile DWR-tratamente, membrane și acoperiri, respectiv, în secțiunea privind învelișurile dure în comparația noastră de materiale de coajă. Un lucru de remarcat, totuși, este că nu toate materialele de coajă sunt la fel de respirabile. Cele mai performante în acest aspect sunt în prezent eveniment, Polartec NeoShell și DryQ Elite Mountain Hardwear, dar, de asemenea, Gore-Tex Pro (nu trebuie confundat cu mai vechi și inferior Gore-Tex Pro Shell) este un concurent bun. Spre deosebire de alte materiale, acestea nu necesită prezența căldurii corporale ridicate pentru a iniția așa-numita respirabilitate dinamică, dar sunt într-adevăr respirabile pe cont propriu. Aceste țesături sunt, din păcate, de asemenea, mai scumpe decât materialele mai puțin respirabile, în timp ce rezistența la apă este destul de comparabilă în diferite clase de prețuri. Rețineți că nu există o țesătură complet impermeabilă și respirabilă; toate jachetele de ploaie respirabile se vor înmuia în cele din urmă dacă le expuneți la ore și ore de ploaie torențială.

greutate și compresibilitate

o geacă de ploaie este destinată a fi purtată numai atunci când aveți nevoie de protecție împotriva ploii sau vântului; în caz contrar, trebuie depozitată în rucsac. Prin urmare, este o idee bună pentru a obține un sacou de ploaie, care este lumina si compresibil suficient pentru tine de a transporta oriunde te duci, mai degrabă decât o haină grele și voluminoase, care va fi reticente în a aduce de-a lungul excepția cazului în absolut sigur că veți avea nevoie de ea.

Design

o jachetă de ploaie ar trebui să aibă o glugă (potențial una care poate fi ambalată și depozitată în guler), cusături lipite și o clapetă de furtună pentru a acoperi fermoarul frontal pentru a evita ploaia din toate unghiurile. Fermoarele impermeabile, cum ar fi fermoarele PU (poliuretan) sau YKK AquaGuard, pot, totuși, să diminueze nevoia acestora din urmă. Alte caracteristici utile ar putea fi fermoarele de groapă (pentru o ventilație sporită atunci când este necesar) și buzunarele amplasate convenabil pentru depozitarea elementelor esențiale – ceea ce este deosebit de important dacă intenționați să utilizați jacheta de ploaie (cu 3 straturi) pentru activități de alpinism, unde veți purta un ham de alpinism de cele mai multe ori.

dimensionare

luați în considerare ce veți purta sub jacheta de ploaie înainte de a alege o dimensiune. Dacă intenționați să-l purtați peste articole voluminoase, cum ar fi o jachetă în jos sau un pulover gros din lână, s-ar putea să doriți să vă măriți.

selecții Expert
listăm doar produse de top. Citiți Cum diferă selecțiile noastre de cele mai bune produse pentru drumeții de celelalte aici.

link-uri
folosim link-uri afiliate și putem primi un mic comision pentru achiziții fără costuri suplimentare pentru dvs.

2. Cele mai bune jachete de ploaie pentru femei pentru drumeții recenzie

cele mai bune jachete de ploaie pentru drumeții pentru femei

cele mai bune jachete de ploaie pentru drumeții pentru femei

cele mai bune jachete de ploaie pentru femei – listă

 1. Mountain Hardwear Quasar Lite II
 2. Arcteryx Beta SL Hybrid
 3. heliu de cercetare în aer liber II
 4. ploaie torențială Rab
 5. marmot Precip

comparație

Caracteristică / produs Mountain Hardwear Quasar Lite II Arcteryx Beta SL hibrid heliu de cercetare în aer liber ii ploaie torențială Rab marmotă Precip
greutate medie 9,6 oz. 10,6 oz. 6 oz. 10 oz. 9.6 oz.
greutate medie (metrică) 272 g 300 g 156 g 281 g 272g
straturi de material 2,5 straturi 2 straturi 2,5 straturi 2,5 straturi 2,5 straturi 2,5 straturi
materiale uscate.Q Elite 30D 2.5l Ripstop(100% nailon) n40r GORE-TEX tesatura cu PacLite plus 30D Ripstop Nailon 100% nailon Pertex scut + 2.5 L tesatura cu Touch uscat Ripstop Nailon
impermeabil /
tehnologie respirabilă
uscat.Q Elite (laminat) Gore-Tex PacLite Plus scut Pertex + (laminat) scut Pertex cu atingere uscată NanoPro (acoperire)
Centrul spate Lungime 27 în. (69 cm) 26,8 in. (68 cm) 26 in. (66 cm) 72 cm (mărimea L) 27 in. (68.6 cm)
munte Hardwear Quasar Lite II

munte Hardwear Quasar Lite II

1. Munte Hardwear Quasar Lite II

potrivit pentru:

 • drumeții
 • Trekking
 • alpinism
 • Backpacking

Mountain Hardwear Quasar Lite ploaie jacheta este a doua versiune a Populare Quasar Lite shell și este mai ușor decât predecesorul său menținând în același timp același nivel superior de protecție împotriva intemperiilor și respirabilitate. Scăderea în greutate se datorează în principal țesăturii de față mai ușoare (acum 30D în loc de 40D) utilizate în Quasar Lite II. la fel ca predecesorul său, această jachetă de ploaie Mountain Hardwear utilizează uscarea mărcii.Q Elite tehnologie care dispune de o membrană oleophobic eptfe ca eveniment, dar o tesatura fata diferite și tehnologie de laminare. Ventilația nu este asigurată doar de țesătura respirabilă, ci și de buzunarele mari de aerisire și de ventilația tricep care permit împreună un flux încrucișat de aer proaspăt. Geaca de ploaie Mountain Hardwear Quasar Lite II este disponibilă în trei culori: gri închis, roșu aprins și galben fluorescent (la momentul actualizării). Dacă sunteți în căutarea unei jachete cu 3 straturi, ar trebui să verificați shell-ul Mountain Hardwear Exposure.

Pro:

 • Munte Hardwear DryQ. Tehnologia Elite este la fel de respirabilă ca evenimentul
 • țesătură ușoară și durabilă cu 30 de denieri
 • posibilitate de ventilație cu flux încrucișat

contra:

 • /

Împărtășește-ți părerea și ajută-i pe ceilalți!

de unde să cumpăr?

de asemenea, disponibil la:

Camping

Arcteryx Beta SL

Arcteryx Beta SL hibrid

Arcteryx Beta SL hibrid

potrivit pentru:

 • drumeții
 • drumeții
 • alpinism
 • alpinism
 • alpinism alpin
 • Rucsac

jacheta de ploaie hibridă Arcteryx Beta SL diferă de celelalte jachete de ploaie din această listă prin faptul că este o jachetă cu 2 straturi. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că jacheta Arcteryx are o calitate inferioară, deoarece este fabricată din țesătură GoreTex PacLite plus, care este ușoară, respirabilă și rezistentă la apă. Este realizat cu o construcție mini ripstop pentru a oferi o rezistență crescută la rupere fără a afecta greutatea. Un alt beneficiu al acestui material – așa cum sugerează și numele – este că se împachetează foarte bine, fiind foarte compresibil. Jacheta Arcteryx Beta SL Hybrid rain dispune de o multitudine de detalii de design inteligente, cum ar fi o StormHood-montaj asieta, nu-lift axile gusseted, un guler înalt și un micro cusătură-alocație pentru a reduce în vrac și greutate.Singurul dezavantaj al jachetei de ploaie Arcteryx este că fermoarele sale etanșe sunt foarte rezistente la apă, dar nu rezistente la apă-așa că aveți grijă la depozitarea electronicelor etc. acolo, în ploaie torențială.

Pro:

 • GoreTex Paclite fabric
 • detalii Design Inteligent

contra:

 • fermoare etanșe nu sunt complet rezistente la apă

Împărtășește-ți părerea și ajută-i pe ceilalți!

de unde să cumpăr?

de asemenea, disponibil la:

REI / Campsaver

Video

heliu de cercetare în aer liber

heliu de cercetare în aer liber

heliu de cercetare în aer liber ii

potrivit pentru:

 • drumeții
 • Trekking
 • alpinism
 • Backpacking

jacheta de ploaie heliu de cercetare în aer liber II este o versiune actualizată a Sacou heliu original, acum mai ușor decât oricând (doar 156 de grame!) și chiar mai respirabil. Jacheta Helium II prezintă țesătura Pertex Shield+, care se caracterizează prin membrana PU hidrofilă care asigură așa-numita respirabilitate dinamică. Aceasta înseamnă că ori de câte ori temperatura corpului crește și membrana intră în contact cu transpirația din corp, aceasta va transporta umezeala spre exterior prin difuzie în stare solidă. Jacheta de ploaie outdoor Research Helium II poate fi ambalată în buzunarul său intern, care se dublează ca un sac de lucruri și, prin urmare, nu va ocupa mult mai mult spațiu decât un măr – și va cântări și mai puțin. Datorită greutății și protecției împotriva ploii, Helium II nu este doar foarte apreciat în rândul excursioniștilor, ci a fost considerat și cel mai bun sacou de alergare impermeabil de către Runner ‘ s World în 2015 și considerat cel mai bun sacou de ploaie pentru canotaj pe vreme rece de Canoe & revista Kayak (februarie 2016). Jacheta de ploaie outdoor Research Helium II vine într-o gamă de culori funky.

Pro:

 • super usoare
 • buzunar intern dubleaza ca sac de lucruri

contra:

 • 30D nailon durabilitate medie

Împărtășește-ți părerea și ajută-i pe ceilalți!

de unde să cumpăr?

de asemenea, disponibil la:

REI / Campsaver

Video

ploaie torențială Rab

ploaie torențială Rab

4. Ploaie torențială Rab

potrivit pentru:

 • drumeții
 • drumeții
 • alpinism
 • alpinism
 • alpinism alpin
 • Backpacking

British Rab se află în spatele numeroaselor straturi de scoici de înaltă calitate și a ploii de ploaie Rab jacheta nu face excepție. Este fabricat din scut Pertex de 2,5 straturi cu DryTouch pentru a asigura respirabilitatea, durabilitatea și ambalabilitatea, pe lângă protecția împotriva intemperiilor. În ceea ce privește ambalabilitatea, buzunarul stâng cu fermoar se dublează ca un sac integrat. Rab Downpour are altfel manșete reglabile, stormflaps externe și interne (de asemenea, pentru buzunare de mână și fermoare de groapă) și o glugă complet reglabilă, cu vârf de polimer flexibil și închidere în jos. Fermoarele de groapă vă permit să scăpați rapid de căldura excesivă a corpului. Ploaia torențială Rab este disponibilă în negru și o mână de culori jucăușe.

Pro:

 • scut Pertex + fabric
 • fermoare impermeabile

contra:

 • /

Împărtășește-ți părerea și ajută-i pe ceilalți!

de unde să cumpăr?

de asemenea, disponibil la:

Campsaver

marmota Precip

marmota Precip

5. Marmot Precip

potrivit pentru:

 • drumeții
 • Trekking
 • alpinism
 • Backpacking

am menționat deja Marmot Precip ploaie jacheta în lista noastră de cadouri pentru excursioniști de sex feminin și este într-adevăr un sacou mare pentru un preț relativ scăzut. Jacheta de ploaie Precip face parte din linia de produse Marmot din 2001, dar a fost actualizată de mai multe ori de atunci pentru a crește respirabilitatea și a reduce greutatea excesivă. Marmot Precip folosește tehnologia NanoPro pentru respirabilitate, unde porii microscopici dens împachetați în stratul rezistent la apă permit schimbul dinamic de aer. Aceasta înseamnă că ori de câte ori suprafața acoperită vine în contact cu transpirația din corp, aceasta va transporta umezeala spre exterior prin difuzie în stare solidă. Marmot Precip vine într-o multitudine de culori și cu caracteristici foarte utile, cum ar fi o clapetă dublă de furtună (pentru a proteja fermoarul non-impermeabil), fermoare de groapă, glugă roll-up cu guler integral, precum și designul de mișcare a aripilor de înger care asigură libertatea deplină de mișcare fără ca jacheta să se ridice.

Pro:

 • Pro
 • Preț
 • clapă dublă storm
 • Disponibil în toate culorile curcubeului

contra:

 • material mai puțin respirabil decât alte jachete de ploaie enumerate aici
 • fermoarul nu este impermeabil

Împărtășește-ți părerea și ajută-i pe ceilalți!

de unde să cumpăr?

Video

cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

21 vot(e) până în prezent. Evaluarea medie 3.5 din 5.

din moment ce ați găsit acest post util…

Urmăriți-ne pe social media

Ne pare rău că acest post nu a fost util!

încă un lucru…

spune-ne ce lipsea în acest articol?

trimite evaluare

Vă mulțumim pentru feedback!

autor de postări

 autor de postări

Laura P.

mi – a plăcut să urc în copaci când eram copil-ca adult folosesc aceste abilități pentru a urca și a urca pe laturile muntelui! Întotdeauna port un strat de bază Merino, protecție solară și părul meu dezbrăcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: