Centrul Cultural și Grădina Botanică Snug Harbor

Snug Harbor ‘ s Heritage Farm a fost înființată în 2012 pentru a ajuta la hrănirea, inspirarea și educarea comunității locale.

2.Ferma de patrimoniu de 5 acri este îngrijită într-o manieră durabilă din punct de vedere ecologic, astfel încât să revendice permanența pe Staten Island și să continue să producă fructe și legume proaspete pentru anii următori.

la apogeul său între 1880 și 1910, portul confortabil al marinarilor se auto-susținea, producând legume proaspete prin ferma sa de lucru. O sută de ani mai târziu, Snug Harbor încearcă să îndeplinească o sarcină similară, dar cu accent pe educație și pe marea comunitate.

Heritage Farm a crescut o medie de 15.000 de lire sterline de produse în fiecare sezon în ultimele șase sezoane pentru un total de 45 de tone. Mai mult de 10% din produsele noastre este contribuit la bucătării supă și cămară alimentare, precum și la programele noastre de educație.

personalul Heritage Farm lucrează îndeaproape cu comunitatea pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța mâncării la nivel local. În 2017, am lucrat cu peste 100 de voluntari și am educat peste 2.280 de copii cu privire la agricultura durabilă, sursele de hrană și biologia plantelor la fermă. Ferma are, de asemenea, un parteneriat puternic cu programul New York Department of Probation ‘ s youth WRAP, care servește tinerilor aflați în probă, oferind abilități de viață și formare profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: