cine este Deirdre Bolton de la Fox News? Bio ei: soț, părinți, prejudiciu, în valoare netă, căsătorie, familie

doar un simplu memento că articolul este creat și deținut numai de biographytribune.com. articolul nu poate fi re-publicat în alte pagini sau documente. Drepturile de autor sunt protejate de DMCA. Toate copiile găsite vor fi raportate.
sursa originală: https://biographytribune.com/who-is-deirdre-bolton-from-fox-news-her-bio-husband-parents-injury-net-worth-marriage-family/

cine este Deirdre Bolton?

Deirdre Bolton s-a născut la 1 iunie 1964 în Newtown, Pennsylvania SUA și este jurnalist, gazdă și prezentator de emisiuni, care este probabil cel mai bine recunoscut pentru găzduirea emisiunii „Risk & Reward” în rețeaua de afaceri Fox. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru că a fost fosta gazdă a emisiunii Bloomberg TV „Money Moves”.

Viața timpurie și educația

Deirdre Bolton și-a petrecut copilăria în Newtown, unde a fost crescută de părinții ei. A urmat un Liceul council rock în Bucks County, Pennsylvania, și după înmatriculare, s-a înscris la Universitatea din Iowa, de la care a absolvit cu dublă diplomă în literatura franceză și engleză în 1993. Ulterior, și-a continuat studiile la Universitatea din New York, obținând acolo Masterul în literatura franceză.

începuturile carierei și Bloomberg TV

înainte de a deveni jurnalist, Deirdre Bolton a lucrat timp de câțiva ani în poziția de bancher pentru bănci internaționale precum CDC America de Nord și Societe Generale. În timpul stagiului ei acolo, a câștigat suficientă experiență în acest domeniu, așa că atunci când și-a schimbat profesia în jurnalism în 1999 și a devenit parte a Bloomberg Television, a început să lucreze acolo ca reporter financiar la Bursa din New York și NASDAQ. Talentul ei a fost reperat în curând, așa că a fost promovată să lucreze ca ancoră a programului despre investiții alternative intitulat „Money Moves”. De asemenea, a intervievat persoane de rang înalt precum Bill Ackman, Christina Romer, David Rubenstein, Garry Parr și Wilbur Ross.

Fox Business News

la începutul anului 2014 și după 15 ani petrecuți lucrând pentru Bloomberg Television, Deirdre a decis să plece pentru a-și continua cariera pe Fox Business News channel. Lucrează ca prezentator și gazdă pentru unul dintre cele mai populare spectacole de afaceri, intitulat „Risk & Reward”.

în 2016, a suferit o accidentare, așa că a lipsit de la spectacol în timp ce se recupera; cu toate acestea, s-a întors și a început să-și crească și mai mult valoarea netă.

Deirdre Bolton în valoare netă

peste 2 milioane$.

viața personală și prezența pe rețelele de socializare

este căsătorită – cu un bărbat – cu care are doi fii; numele lor nu au fost încă dezvăluite public. Reședința actuală a familiei se află în New York.

măsurători corporale

revista Maxim a numit-o drept una dintre „cele mai tari ancore de știri TVs” în 2008. Ea are 5 picioare 7 inci (170 cm) înălțime și greutatea este de ~121 lbs (55 kg), statisticile vitale sunt de 36-27-35 inci (91-69-89 cm). Are părul blond miere și ochii căprui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: