coborâți și murdăriți-vă cu periuța de dinți electrică!

cap de masaj tingletip– transformă periuța de dinți electrică în vibratorul final

08 martie 2007 -‘tingletip’ transformă periuța de dinți electrică Oral-Bîn vibratorul final, – puternic, eficient și discret.

pentru utilizare, pur și simplu scoateți capul periuței de dinți electrice și înlocuiți-l cu capul de masaj tingletip.
‘tingletip’ nu este doar un truc; este un adevărat efectivvibrator. A venit din Căutarea unui stimulator clitoral care să fie la fel de eficient ca vibratoarele alimentate de la rețea, dar și mici și discrete.
cum este tingletip atât de eficient? Mostvibratorscontain o rotație offset greutate care shake-uri vibrator întreg, pierdem cea mai mare parte a energiei, și vibratoare mâna ta!
‘tingletip’ este proiectat să vibreze direct la punctul de contact. Tingle sfat este partea în mișcare, soall thepower este livrat în cazul în care este cel mai eficient.
cap vibrator tingletip pentru periuțele de dinți Braun Oral-B
acest design face ca tingletip să fie la fel de eficient ca cele mai bune aparate de alimentare, dar cu dimensiunea și confortul bateriei.
‘tingletip’ este mic și discret, atât de mult încât poate fi lăsat în jurul casei fără a ridica întrebări incomode de la mama ta, copii, etc., și luate călătoresc fără teama de customsor inspecții de securitate!
întrucât unele vibratoare arata ca instrumente de tortură, și poate beintimiding, tingletip este mic și discret,cu o înaltă calitate, finisaj lustruit.
 cap vibrator tingletip pentru periuțe de dinți electrice Braun Oral-B
detalii complete despre produs pot fi găsite la: www.tingletip.com.
prețul de vânzare cu amănuntul sugerat este de 11,99 / 19,99 USD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: