controlul gândacului KUDZU


gândacii Kudzu sunt mici bug-uri maro care pot invada o casă pentru iarnă. Acest articol va oferi câteva informații generale despre unde au venit și cum puteți controla infestările locale.

Articole înrudite: bug-uri BOXELDER greieri greieri gândaci japonezi lăcuste pute bug-uri

alte informații: articole PEST

gândacii Kudzu sunt raportate în toată sud-estul și au făcut lista „speciilor invazive” pentru multe state. Aceasta înseamnă că sunt prolifice, problematice și au un fel de impact economic.

gândacii Kudzu pe pervazul ferestrei
gândacii Kudzu pe pervazul ferestrei

cunoscuți sub numele de Plataspid de fasole, gândacii kudzu sunt originari din India și China. Numele științific al gândacului kudzu este Megacopta cribraria și în țara de origine, ei prosperă pe aproape orice plantă găsită în curte sau grădină, dar par deosebit de îndrăgostiți de kudzu. Nu este surprinzător, statele de aici din SUA cu kudzu par să aibă cea mai mare activitate.

invazia gândacului KUDZU ^

deoarece gândacii kudzu iernează sau hibernează când se răcește, ei caută adăpost sigur pentru iarnă departe de frig. Pentru a atinge acest obiectiv, vor viza orice cald. Casele fac locuri excelente de refugiu, motiv pentru care mulți proprietari de case le descoperă acumulându-se pe casele lor vin toamna târziu și începutul iernii. Activitatea va varia de la o regiune la alta și pe măsură ce modelele meteorologice se schimbă, dar această insectă este destul de rezistentă, iar frigul nu o va ucide. Deci, în zilele calde în cazul în care temps muta în anii ‘ 50, ei pot decide pentru a obține activ. Din acest motiv, vor fi un dăunător persistent atunci când majoritatea celorlalți sunt latenți.

când sunt văzuți primăvara, gândacii kudzu vor părăsi de obicei structuri și se vor hrăni în câmpuri pentru lunile călduroase care vor sosi în curând. Când este văzut în timpul verii în casă sau în curte, înseamnă că aveți o populație sănătoasă care ar trebui tratată înainte de a se agrava. Practic, o curte plină de gândaci kudzu vara aproape garantează că se vor aduna pentru a folosi cea mai apropiată casă pentru adăpost sigur în timpul frigului iernii. Următorul videoclip arată ce fac în mod obișnuit odată ce încep să invadeze casa:


cel mai bun spray de gândac KUDZU^

Viper cipermetrin dacă le vedeți pe casă, tratați siding cu cipermetrin. Funcționează rapid și ar trebui să elimine imediat toată activitatea. Cipermetrinul este, de asemenea, foarte respingător, care ar trebui să-i țină departe și în afara casei timp de câteva săptămâni. Retrageți-vă după cum este necesar, care va fi probabil de câteva ori pe lună în timpul toamnei. Dar dacă le aveți active în curte, poate fi necesar să le tratați oricând din martie până în noiembrie. Adăugați 1 oz pe galon de apă și aplicați galonul mixt la 500 mp/ft de suprafață.

 cipermetrin de viperă

mai multe informațiisalvați ONLINE

autocolant distribuitor pentru a ajuta cipermetrinul să-și facă treaba mai repede, adăugați autocolant distribuitor la amestecul rezervorului. Autocolantul de împrăștiere va permite cipermetrinului să se „răspândească” și să acopere gândacii mai repede și complet. Practic îmbunătățește performanța substanței chimice. Acesta este un mare ajutor pentru insectele” dure”, cum ar fi STINKBUGS, buburuzele asiatice și gândacii Kudzu. Acești dăunători au toate exterioare dure, ceea ce face greu ca substanțele chimice să pătrundă rapid, dar autocolantul de împrăștiere va ajuta foarte mult. Se amestecă 1 oz pe galon de apă cu 1 oz de cipermetrin pentru a obține cele mai bune rezultate.

distribuitor autocolant

mai multe informații salvați ONLINE

cel mai bun spray organic kudzu BEETLE^

multi-scop Insect Killer deoarece gândacii kudzu iubesc plantele de tip viță de vie, vor invada în mod obișnuit grădinile de legume care se hrănesc cu pepeni, dovlecei, dovleci și roșii. Pentru a vă proteja grădina de hrănirea gândacilor kudzu, avem un concentrat organic care poate face față acestui dăunător. Cunoscut sub numele de ucigaș de insecte cu mai multe scopuri, este de fapt suficient de puternic pentru a le ucide într-o oră, dar suficient de sigur pentru a le folosi pe legume comestibile o dată pe zi. În cele mai multe cazuri, 1-2 tratamente vor avea grijă de o problemă activă și dacă tratați o dată pe lună în timpul sezonului de creștere, acestea nu se vor întoarce.

ucigaș de insecte multifuncțional

mai multe informații salvați ONLINE

pulverizator de pompă pentru a aplica cipermetrinul sau Ucigașul de insecte cu mai multe scopuri, veți avea nevoie de un pulverizator de pompă bun.

 pulverizator pompă

mai multe informațiisalvați ONLINE

salvați online

controlul gândacului KUDZU în interiorul casei ^

D-Force Aerosol dacă vedeți în casă, tratați cu AEROSOL DFORCE. Dforce acționează rapid și poate dura câteva săptămâni. Acesta este echipat cu un pai subțire, injector pentru tratarea fisurilor și crevase. Tratamente directe la plinta de turnare, rame de usi, rame de ferestre practic orice în cazul în care acestea pot fi intrarea. Din nou, retrageți-vă după cum este necesar, care poate fi 1-2 pe lună până când invazia dispare.

Aerosol cu forță D

mai multe informațiisalvați ONLINE

salvați online

gândacii Kudzu sunt un dăunător relativ nou aici în Statele Unite, dar par să fie aici pentru a rămâne. Pentru a vă menține liber gândacul de acasă, tratați exteriorul înainte de a-l obține parfumat și marcat, ceea ce va atrage fără îndoială mai mult.

Contactați-Ne ^

Sunați-ne dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar. Nostru gratuit este 1-800-877-7290 și suntem deschise de luni până joi, 8:00 AM la 7: 00 PM. Vineri, 8: 30 AM la 5: 00 PM și sâmbătă, 9:00 AM la 2: 00 PM (Ora standard de Est).

întrebări prin e-mail aici: https://bugspray.com/about-us/contact-us

comandați online și obțineți o reducere de 5%! Livrăm rapid cu 99,9% din toate comenzile de transport maritim în termen de 1 zi lucrătoare!!


Aflați mai multe despre BUGSPRAY.COM și de ce nu a fost niciodată mai ușor sau mai sigur să vă faceți propriul control al dăunătorilor.


vă rugăm să vă arătați sprijinul pentru afacerea noastră achiziționând articolele pe care le recomandăm din linkurile furnizate. Amintiți-vă, acesta este singurul mod în care putem rămâne în jur pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a menține acest site web valoros în funcțiune. Vă mulțumim pentru afacerea ta!


Print Prietenos, PDF e-mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: