Cum să hrănești un bebeluș laptele matern în timpul zilei și Formula noaptea

deși Academia Americană de Pediatrie recomandă alăptarea exclusivă până când un bebeluș are cel puțin șase luni, suplimentarea cu formulă are și beneficii. Alăptarea în timpul zilei și hrănirea cu biberonul noaptea vă permite să dormiți mai mult, deoarece vă permite partenerului să participe mai mult la hrănirea copilului. Bebelușii care primesc suficientă formulă pe timp de noapte, de asemenea, nu pot necesita suplimentarea cu vitamina D, cum ar fi sugarii care sunt alăptați exclusiv. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri specifice cu privire la proces, contactați medicul sau consultantul în lactație pentru sfaturi.

așteptați până când laptele matern este stabilit înainte de a completa cu formula. Așteptați până când bebelușul dvs. are vârsta de 1 lună pentru a evita confuzia mamelonului, deoarece acțiunile de supt necesare în timpul alăptării și al hrănirii cu biberonul sunt diferite, explică KidsHealth.

cumpărați o formulă potrivită pentru copilul dumneavoastră. Majoritatea sugarilor se descurcă bine cu o formulă pe bază de lapte de vacă care conține DHA și fier, dar sugarii cu alergie la lapte sau sensibilitate pot necesita o formulă făcută din soia. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă nu sunteți sigur ce tip să utilizați.

pregătiți flaconul cu formulă urmând eticheta de pe ambalaj. Preparatul specific depinde de utilizarea formulei de pulbere, lichid sau gata de alimentare. Sticlele fabricate cu formulă rămân proaspete până la 24 de ore sub refrigerare.

găsiți pe altcineva care să hrănească bebelușul cu sticle de formulă noaptea, dacă este posibil. Minimizați probabilitatea ca bebelușul dvs. să vă dorească să-i dați o sticlă în loc de sân în timpul zilei, lăsându-i să creadă că furnizați doar lapte, în timp ce alții oferă doar formulă, sugerează KidsHealth.

oferă-i bebelușului tău sticla de formulă noaptea în loc de sân. Dacă bebelușul mănâncă de obicei de mai multe ori pe parcursul nopții, înlocuiți una dintre hrăniri la un moment dat și treceți treptat spre a avea toate hrănirile nocturne din formulă.

exprimați-vă laptele noaptea. Dacă doriți să minimalizați producția de lapte pe timp de noapte, exprimați-vă suficient pentru a vă împiedica să vă simțiți umflați sau inconfortabili. Dacă doriți să vă încurajați corpul să continue să producă lapte pe tot parcursul nopții, chiar dacă nu alăptați, utilizați o pompă de sân și economisiți laptele pe care îl colectați pentru utilizarea în timpul zilei.

sfaturi

bebelușii care sunt alăptați la sân necesită un supliment de vitamina D de 400 UI pe zi, chiar dacă primesc câteva sticle de formulă pe zi. Cu toate acestea, dacă bebelușul dvs. primește cel puțin 32 oz. de formula într-o perioadă de 24 de ore, ea nu mai are nevoie de un supliment de vitamina D.

avertismente

dacă bebelușul dumneavoastră dezvoltă diaree, vărsături, piele solzoasă sau roșie, oboseală extremă sau slăbiciune după consumarea formulei, apelați la un medic. Acest lucru poate fi semn de o alergie la formula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: