datoria consumatorilor în Ohio

unde datoria Ohio se situează

economia Ohio a continuat o redresare constantă în 2016, pe măsură ce statul a adăugat noi locuri de muncă pentru a înlocui unele dintre cele pierdute în timpul declinului dramatic al sectorului său de producție odinioară dominant.

servicii, retail -, ospitalitate-și transport-industrie de locuri de muncă înlocuiesc treptat mii de locuri de muncă auto și industria siderurgică a pierdut din anii 1980. rata șomajului de stat de 4.7% în August 2016 a fost cel mai scăzut din ultimii ani și, pe măsură ce mai mulți Ohioani au bani de cheltuit, piața imobiliară a început să se redreseze.

previziunile economice sugerează că vânzările de locuințe vor continua să crească pe termen scurt, pe măsură ce piața forței de muncă înăsprește creșterea veniturilor. Ca și în alte regiuni, ratele scăzute ale dobânzii ipotecare și o relaxare treptată a cerințelor de subscriere ajută mai mulți oameni să cumpere case. Locuințele continuă să fie foarte accesibile în comparație cu alte părți ale țării.

în ciuda îmbunătățirii condițiilor, Ohio este încă o economie a centurii de rugină, cu mai mulți oameni care se mută din stat decât se mută. Acesta se situează pe locul 12 în rândul statelor pentru depunerile de faliment pe cap de locuitor, sugerând că un număr mare de Buckeyes ar putea beneficia de consiliere de credit și sfaturi de gestionare a datoriilor. Ohio, al șaptelea cel mai populat stat al națiunii, continuă să se lupte cu o economie care se adaptează treptat la o pierdere dramatică, de mai multe decenii, a locurilor de muncă din industria prelucrătoare și la o migrație a lucrătorilor din afara statului.

Ohioanii cu probleme financiare au un avantaj pe care alții nu îl au: Statul are un set puternic de legi privind protecția consumatorilor. Acestea depășesc cu mult legile federale și lucrează pentru extinderea și aplicarea drepturilor consumatorilor.

datoria cardului de Credit în Ohio

soldul mediu al cardului de credit din Ohio a fost aproximativ același cu restul țării la mijlocul anului 2016. Transunion, una dintre cele trei mari agenții de rating de credit personale ale națiunii, a raportat că la sfârșitul celui de-al doilea trimestru soldul mediu al cardului de consum în stat a fost de 4.933 USD, comparativ cu media la nivel național de 5.247 USD. Mediile reflectă toate conturile de card, nu doar cele cu solduri.

datorii ipotecare

proprietarii de case din Ohio au avut o medie de 125.359 USD în datorii ipotecare la sfârșitul primei jumătăți a anului 2016, comparativ cu media națională de 192.749 USD. Soldul creditului ipotecar din Ohio a crescut cu 0,8% față de aceeași perioadă din 2015, aproximativ o treime din creșterea medie națională.

atât în Ohio, cât și în întreaga țară, ratele de delincvență ipotecară au scăzut în 2016, ceea ce înseamnă îmbunătățirea sănătății financiare în rândul deținătorilor de credite ipotecare. La sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2016, 2,2% din creditele ipotecare din Ohio au întârziat 60 de zile sau mai mult. Acest lucru este în jos de la 13.6% cu un an mai devreme.

la nivel național, 2,3 la sută din creditele ipotecare au fost mai mult de 60 de zile delincvent în iunie 2016, un declin de 18 la sută față de același timp în 2015.

datoria de împrumut pentru studenți

Ohio ocupă locul 9 în rândul statelor pentru datoria de împrumut pentru studenți, 67% dintre absolvenții de facultate ai statului deținând o datorie din zilele lor de școală.

datoria medie de împrumut pentru studenți din Ohio a fost de 29.353 USD în 2014, potrivit Institutului pentru acces la Colegiu & proiectul de succes privind raportul datoriei studenților. Sarcina datoriei studenților a crescut cu 53% în deceniul care a început în 2004, crescând de la o medie de 19.182 USD.

creșterea a venit într-o perioadă de creștere abruptă a costurilor învățământului superior. Pe măsură ce numărul absolvenților de facultate cu datorii de împrumut pentru studenți a crescut, datoria academică a devenit o problemă politică cu arzător frontal. Chiar și statele cu sisteme universitare publice puternice au fost criticate pentru că nu au făcut suficient pentru a compensa inflația rapidă a costurilor colegiului. Proiectul din 2014 privind raportul datoriei studențești a constatat că finanțarea de stat a universităților și colegiilor publice la nivel național a scăzut cu 12% în perioada 2004-2014, în timp ce veniturile instituționale academice pe student provenite din școlarizare au crescut cu 43%.

deși student împrumut datoriei, în general, nu pot fi evacuate prin faliment, credit consiliere și programe de gestionare a datoriilor poate ajuta pe cei cu datorii mari crea planuri de a face cu ceea ce a devenit o povară pentru multe gospodării.

faliment

falimentul personal a crescut în Ohio chiar înainte de Marea Recesiune. Deși pilitura a fost de până în întreaga țară, au crescut chiar mai abrupt în Ohio. Statul suferea deja de un declin abrupt în sectorul de producție și de pierderea locurilor de muncă care a însoțit acest lucru.

în ultimii ani, valul falimentului a scăzut. În primele opt luni ale anului 2016, aproape 25.000 de Ohioani au depus faliment personal, în scădere cu 2% față de un an mai devreme. Statul ocupă locul 12 în națiune pentru pilitura pe cap de locuitor.

scorurile de Credit din Ohio

Ohioanii au un scor mediu de credit de 631 la sfârșitul anului 2015. Acest scor se bazează pe modelul FICO, care variază de la 300 (cel mai rău) la 850 (cel mai bun). Media statului este doar puțin sub media națională de 634. Totuși, aceasta este o recesiune semnificativă; în 2009, scorul mediu al Statului a fost între 680 și 690.

declinul este probabil rezultatul plății iresponsabile a facturilor. Plățile lipsă sau efectuarea plăților întârziate pot modifica semnificativ scorul de credit al unui consumator.

frauda consumatorilor și furtul de identitate

Ohio are un număr mediu de plângeri în comparație cu restul națiunii atunci când vine vorba de furtul de identitate, precum și frauda consumatorilor, un termen umbrelă care include activități înșelătoare și practici neloiale, cum ar fi publicitatea falsă și schemele piramidale.

în 2014, au existat 506,3 reclamații privind frauda consumatorilor la 100.000 de Ohioani și 58.700 de reclamații totale, clasându-se pe Ohio pe locul 27 în țară, potrivit Comisiei Federale pentru comerț. De asemenea, statul s-a clasat pe locul 20 pentru furtul de identitate, un tip de fraudă care implică furtul informațiilor personale ale consumatorilor. Au existat 79 de plângeri de furt la 100.000 de persoane pentru un total de 9.161.

două dintre zonele metropolitane ale statului s-au clasat în top 50 din țară pentru fraudă și alte tipuri de reclamații ale consumatorilor. Zona de metrou Weirton-Steubenville, care se întinde pe Ohio și Virginia de Vest, a fost numărul 4 în țară, pe baza numărului de reclamații privind frauda consumatorilor la 100.000 de persoane, cu 796 de reclamații, sau 652,5 la 100.000 de rezidenți. Zona de metrou Cleveland-Elyria s-a clasat pe locul 36, cu 9.712 reclamații, sau 470,4 la 100.000 de locuitori.

plângerile de furt de identitate în orașele Ohio sunt relativ scăzute. O singură zonă metropolitană, Cleveland-Elyria, a făcut lista top 50 și s-a clasat pe locul 50 cu 2.155 de reclamații, sau 104,4 la 100.000 de locuitori.

legile Statului Ohio privind datoria consumatorilor

Ohio are legi ample de protecție a consumatorilor, care contribuie la bunăstarea financiară generală a rezidenților. Unele legi Ohio consolida și reitera legile federale. Alții merg mult mai departe decât protecțiile la nivel național, adăugând drepturile consumatorilor în cadrul statului.

statutul limitărilor

statutul limitărilor din Ohio este de șase ani, indiferent de tipul datoriei. Termenul se calculează de la data la care o datorie a devenit restante sau când un debitor a efectuat ultima dată o plată, oricare dintre acestea s-a întâmplat mai recent. Dacă au trecut mai mult de șase ani, un creditor nu poate da în judecată un debitor în scopuri de colectare a datoriilor.

Consumer Sales Practices Act

Consumer Sales Practices Act din 1972, la fel ca Federal Trade Commission Act, protejează consumatorii împotriva acțiunilor neloiale din jurul tranzacțiilor. Legea prevede că un vânzător nu poate face nimic înșelător sau nedrept în legătură cu o tranzacție. De exemplu, un vânzător nu poate implica faptul că articolul de vânzare este de o calitate superioară decât este și nu poate afirma în mod fals că produsul pe care îl deține deja un client are nevoie de reparații sau înlocuire.

legea interzice vânzătorilor să ia parte la acte de neconceput, care sunt mai grave și exploatatoare.

actele care ar fi considerate de neconceput includ următoarele:

 • profitând în mod deliberat de analfabetismul, handicapul sau bariera lingvistică a cumpărătorului.
 • vânzarea unui produs la un preț substanțial mai mare decât prețul pe care l-au primit clienții similari.
 • permiterea unui client de a lua un împrumut pe care el sau ea nu poate rambursa în mod rezonabil în întregime.

legea generală a statului prezintă, de asemenea, reglementări pentru anumite tipuri de tranzacții, cum ar fi creditele ipotecare și depozitele, și enumeră îndatoririle și abilitățile standard ale procurorului general. Aceste aspecte sunt, în general, în conformitate cu legile din alte state și reglementările federale.

legile cardurilor de Credit

Ohio are două legi care conturează drepturile consumatorilor la confidențialitate în ceea ce privește cardurile lor de credit personale. Aceste legi sunt în conformitate cu legile federale.

Legea privind trunchierea cardului de Credit din 1993 face ilegal ca vânzătorii să dezvăluie numerele contului cardului de credit al consumatorilor, numerele de securitate socială, datele de expirare sau alte informații financiare cheie.

actul de înregistrare a cărților de Credit din 2004 are un scop similar. Acesta afirmă că vânzătorii nu pot imprima datele de expirare ale cardurilor de credit sau mai mult de cinci cifre ale unui număr de card de credit pe chitanțe.

legile serviciilor de Credit

Ohio are două legi care reglementează corectitudinea întreprinderilor și a organizațiilor nonprofit care oferă consiliere pentru datorii, reparații de credit și servicii conexe.

Legea privind organizarea serviciilor de Credit din 2004 impune acestor companii să se înregistreze la stat și oferă consumatorilor trei zile pentru a anula contractele aferente.

Legea Ajustorilor datoriei din 2004 este similară. Este necesar ca aceste organizații să depună situații financiare anuale și să mențină conturi bancare separate pentru clienții lor. De asemenea, limitează taxele acestor întreprinderi. Consultările inițiale nu pot costa mai mult de 75 USD, iar companiile nu pot percepe mai mult de 100 USD anual pentru taxele de consultare. Serviciile în curs, cum ar fi programele de gestionare a datoriilor, nu pot costa mai mult de 30 USD pe lună sau mai mult de 8,5% din plățile lunare ale unui client către program, oricare dintre acestea este mai mare.

Alte Legi

Ohio are mai multe alte legi de protecție a consumatorilor pentru a ajuta rezidenții să-și păstreze banii și să primească un tratament echitabil, inclusiv:

 • Legea privind înghețarea creditelor din 2008 este versiunea statului a unei legi la nivel național care permite unui consumator să înghețe rapoartele sale de credit pentru a proteja consumatorul după ce informațiile sale personale au fost furate sau compromise.
 • Gift Card Act din 2006 prevede că majoritatea cardurilor cadou trebuie să fie valabile cel puțin doi ani de la data emiterii lor.
 • Homebuyer ‘ s Protect Act din 2007, numită și Legea împrumuturilor prădătoare, afirmă că creditorii nebancari, brokerii ipotecari și ofițerii de împrumut nu pot lua parte la practici abuzive de creditare.
 • Legea privind vânzările de solicitări la domiciliu din 1973 acordă clienților trei zile pentru a anula tranzacțiile efectuate în afara locului de afaceri al vânzătorului, cum ar fi în casa clientului.
 • legea contractelor de divertisment preplătite din 1976 oferă clienților trei zile pentru a anula contractele cu studiouri de dans, agenții de întâlniri, centre de dietă, spa-uri de sănătate și școli de arte marțiale.
 • retail rate Sales Layaway aranjamente Act din 1992 permite clienților să anuleze acordurile layaway. De asemenea, este necesar ca vânzătorii să notifice clienții înainte de a intra în incapacitate de plată a contractelor layaway.
 • Legea privind notificarea încălcărilor de securitate din 2006 impune vânzătorilor să-și notifice clienții dacă a existat o încălcare a securității care pune clienții în pericol pentru furtul de identitate.
 • Legea creditorilor pe termen scurt din 2008 sau Legea împrumuturilor cu plată limitează rata dobânzii la împrumuturile cu plată la 28%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: