de ce ar trebui să agațe operatorul de e-mail, chiar dacă este ilegal

deci USPS spune nu agațe operatorul de e-mail, este împotriva legii. Ei bine, am vârful tău chiar aici.

am scris despre acest subiect anul trecut și am ajuns la concluzia că nu voi lăsa USP-urile mari și rele să mă oprească să dau bacșiș oricât de mult vreau oricui vreau.

Oficiul Poștal spune:

conform reglementărilor federale, transportatorilor li se permite să accepte un cadou în valoare de 20 USD sau mai puțin de la un client pe ocazie, cum ar fi Crăciunul. Cu toate acestea, numerarul și echivalentele de numerar, cum ar fi cecurile sau cardurile cadou care pot fi schimbate în numerar, nu trebuie niciodată acceptate în nicio sumă.

mai scutește-mă. De ce nu pot să-mi strecor transportatorul de poștă niște bani în aprecierea muncii lor grele și să nu am guvernul implicat? Dacă lucrătorii poștali individuali se simt inconfortabil acceptând un sfat sau un cadou, înțeleg. Dar asta nu mă va opri să ofer. Există modalități foarte ușoare de a „spune mulțumesc” cheie scăzută.

trebuie să spun că nu susțin că te abați în mod deliberat de la politica USPS, ci Închide-mă pentru că am încercat să răspândesc puțină bucurie de vacanță unui grup de oameni care își muncesc fundul tot anul.

acest lucru este valabil pentru colectorii de gunoi și lucrătorii de livrare de la UPS, FedEx și altele asemenea.

Lisa Paige de la PopCrush Nights face un lucru minunat în fiecare an pentru cei care livrează. Ea lasă un coș de gustări și apă pe Pasul din față, cu o notă care încurajează personalul de livrare să se răsfețe. În curând, asta va fi ” împotriva legii!”

mai mult de la 94.3 punctul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: