de ce există bule în nuanța mea?

aceasta este o întrebare foarte populară în industria de nuanțe de ferestre. Există două motive principale pentru această întrebare. În primul rând, sunt bule mari, ele sunt, în general, dimensiunea unui ban sau mai mare. În al doilea rând, sunt mici bule mici pinhole. În consecință, vom acoperi ambele tipuri de bule de nuanță în acest articol.

bule mari în nuanța ferestrei mele!

bule de nuanță de fereastră

Lasă-mă să ghicesc, ai cumpărat o mașină uzată cu geamuri fumurii și de nicăieri nuanța a început să clocotească. Dacă nu este cazul, poate că nuanța avea deja bule atunci când ați cumpărat mașina sau ați colorat vehiculul în urmă cu un an și deja începe să eșueze. Ei bine, din păcate, multe magazine de nuanțe amatori își ating prețurile scăzute folosind materiale substandard. În general, aceste filme de calitate scăzută tind să aibă adezivi cu performanțe slabe, care nu reușesc prematur.

als Styling utilizează numai de înaltă performanță, durata de viață garantat fereastră tentă. Din fericire, aceste filme de înaltă calitate utilizează sisteme adezive avansate care se leagă foarte bine de sticlă și vor dura mai mult decât vehiculul cu o îngrijire adecvată.

bule mici de dimensiuni mici, de unde au venit?

uneori este posibil să observați puncte mici în nuanța dvs. după ce ați aplicat filmul ferestrei. De cele mai multe ori aceste bule sunt mici specificații de praf sau scame sub film. O cantitate minoră din aceasta în jurul marginilor este normală, chiar și cu instalatori de nuanțe de ferestre extrem de experimentați. Contaminarea este un efect secundar inevitabil al nuanței ferestrei aftermarket. Ceea ce nu doriți să vedeți sunt grupuri mari de „resturi” sau specificații mari direct în linia dvs. de vedere (așa cum se arată în fotografiile de mai jos).

resturile de sub film provin dintr-o varietate de surse diferite. Cel mai frecvent, aceste resturi provin din vehiculul dvs. Chiar și vehiculele cu o sută de mile pe odometru pot fi deja pline cu un strat de praf în interior și în exterior. Mai mult, cu cât vehiculul este mai vechi, cu atât acumularea de resturi este mai gravă. În plus, unele vehicule au simțit sigilii în jurul ferestrelor care aruncă scame pe sticlă în timpul instalării. Din păcate, singura modalitate de a garanta o lucrare de nuanță „perfectă” este să scoateți geamul din vehicul și să efectuați instalarea într-o cameră de vid sigilată. După cum vă puteți imagina costurile ar exploda pentru acest tip de instalare.

ce putem face pentru a vă ajuta să obțineți o lucrare aproape perfectă de nuanță de fereastră în Salem

instalatorii noștri de nuanțe de fereastră din Salem sunt instruiți cu privire la modul de curățare corectă a sticlei în prealabil pentru a minimiza contaminarea. În consecință, acest lucru reduce foarte mult cantitatea acestor bule mici. Mai mult, atunci când ne confruntăm cu sigilii din pâslă, folosim huse din pâslă de la garniturile pentru garnituri împreună cu banda de mascare. De asemenea, folosim role de scame pentru a reduce în mod proactiv riscul transferului de scame de pe hainele noastre pe sticlă. Nu în ultimul rând, îndepărtăm panourile ușilor pentru a asigura o muncă curată. În timp ce aceste metode ajută la minimizarea cantității de bule cauzate de resturi, aproape întotdeauna vor exista câteva imperfecțiuni. Iată o imagine a unei cantități acceptabile de contaminare „standard industrial”.

la als Styling ne străduim să oferim cea mai bună nuanță de fereastră de calitate în Salem. De fapt, ne-am stabilit propriul ghid mult peste standardele industriei. Dacă aveți vreodată o întrebare despre calitatea nuanței instalate pe vehiculul dvs., suntem aici pentru a vă ajuta. Toate instalațiile noastre vin cu o garanție pe viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: