Do ‘s And Don’ ts când vine vorba de Leasing Auto

majoritatea consumatorilor sunt confuzi când vine vorba de leasing auto. Iată câteva lucruri care vă ajută să vă dați seama ce ar trebui și ce nu ar trebui să faceți dacă vă gândiți să intrați într-un contract de închiriere.

do: negociați întotdeauna prețul de achiziție

ofertele speciale de închiriere de la producător oferă de obicei cele mai mici plăți de leasing, dar ar trebui să negociați în continuare.

aceste contracte de leasing subvenționate oferă valori reziduale umflate și/sau factori monetari mai mici, ceea ce duce la o plată mai mică a contractului de leasing.

dealerii nu au control asupra valorii reziduale sau a factorilor monetari, dar pot negocia prețul de vânzare sugerat care merge împreună cu acordul de închiriere. Negociați întotdeauna prețul (denumit costul capitalizat) al vehiculului – chiar dacă primiți o afacere de închiriere stelară.

DO: citiți întotdeauna amendă de imprimare

când sunteți la cumpărături pentru un contract de leasing, veți întâlni unele anunțuri care par prea frumos să fie adevărat. Asta pentru că sunt.

când citiți amendă de imprimare, veți observa anunțul se aplică numai la anumite niveluri nedorite trim, are o limită de conducere de 10.000 de mile pe an, și/sau are o plată în jos mare și depozit de securitate. Când luați în considerare toate aceste costuri suplimentare, nu este într-adevăr la fel de mare de o afacere ca te-ai gândit mai întâi.

do: închiriați o mașină cu valoare de revânzare ridicată

Amortizarea vehiculului (sau pierderea în valoare) reprezintă cea mai mare parte a plății dvs. de leasing. Ar trebui să închiriați numai mașini care își păstrează valoarea, astfel încât să puteți reduce costurile de amortizare.

vedeți acest exemplu în care arătăm cum o mașină mai scumpă cu o valoare de revânzare ridicată poate costa de fapt mai puțin de închiriat decât o mașină mai ieftină.

do: Închiriere la începutul anului Model

deoarece deprecierea este cel mai mare cost asociat cu leasingul, doriți să vă asigurați că limitați acest lucru cât mai mult posibil.

o modalitate de a face acest lucru este de a închiria imediat după lansarea noului model (majoritatea modelelor noi apar între August și octombrie). Cu cât așteptați mai mult, cu atât s-a acumulat mai multă depreciere și cu atât valoarea reziduală va fi mai mică atunci când porniți vehiculul.

o excepție este dacă mașina este un vânzător foarte fierbinte și nu puteți negocia un preț corect. În acest caz, ar trebui să așteptați 2 sau 3 luni pentru ca oferta să ajungă din urmă la cerere.

DO: Get GAP Insurance

GAP Insurance vă protejează în cazul în care mașina închiriată este furată sau totală într-un accident.

deoarece mașinile se depreciază cel mai rapid în primii 3 ani, este aproape garantat că vehiculul dvs. va valora mai puțin decât ceea ce va plăti o companie de asigurări dacă este distrus sau furat. Asigurarea Gap va acoperi această sumă-care poate totaliza câteva mii de dolari în unele cazuri.

multe contracte de leasing vin cu asigurare gap inclus, dar este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că aveți. Este, în general, un cost mic, dar bine în valoare de pace a mintii.

nu: reziliați contractul de închiriere mai devreme

aceasta este cea mai scumpă greșeală pe care o puteți face atunci când închiriați.

gândiți-vă la un contract de leasing ca la un contract de închiriere. Dacă închiriați o casă, de obicei semnați un contract pe termen lung și sunteți de acord să plătiți penalități dacă nu vă țineți partea de afacere – același lucru cu leasingul auto – doar mai rău!

fiecare companie de leasing percepe o penalizare de reziliere anticipată care poate fi de mii de dolari. Există modalități mai puțin costisitoare de a ieși din contractul de închiriere mai devreme, dar niciuna dintre ele nu este cu adevărat atractivă.

dacă aveți de gând să închiriați o mașină, asigurați-vă că vă puteți angaja la Durata contractului de închiriere și urmați.

NU: Puneți o plată în avans sau un depozit de garanție

atunci când este posibil, ar trebui să încercați întotdeauna să închiriați o mașină fără o plată în avans (numită și reducere capitalizată a costurilor).

în cazurile în care este necesară o plată în avans, de obicei o puteți rula în plata lunară de leasing. Principalul motiv pentru care doriți să faceți acest lucru – dacă mașina dvs. este totalizată sau furată, compania de asigurări va oferi o plată companiei de leasing, dar veți fi pierdut plata în avans.

amintiți – vă – vehiculul nu este deținut de dvs.-îl „închiriați” doar de la o companie de leasing. Compania dvs. de asigurări nu are obligația de a vă plăti pentru banii pe care i-ați pierdut ca plată în avans.

în plus față de nici o plată în jos, ar trebui să încercați, de asemenea, pentru a obține compania de leasing să renunțe la depozit de securitate. Mulți vor face acest lucru, uneori cu o ușoară creștere a factorului Monetar (rata dobânzii).

motivul pentru care doriți să renunțați la depozitul de garanție este că unii consumatori nu îl primesc niciodată la sfârșitul contractului de închiriere. Uneori uită de asta, sau compania de leasing va profita de tine prin încărcarea uzurii excesive a vehiculului.

dacă nu au depozitul dvs. de garanție, vă pune într-o poziție de negociere mai bună pentru a combate taxele excesive.

nu: Accessorize un vehicul închiriat

la fel de mult ca poate doriți aceste roți de lux sau sistem de sunet premium, obtinerea acestor tipuri de accesorii vă va răni financiar atunci când leasing o masina.

companiile de Leasing au o limită a valorii de vânzare cu amănuntul pe care o atribuie pentru fiecare model. Dacă supra-accessorize vehiculului, ai de gând să fie de plată pentru echipamente pe care le veți utiliza numai pentru 3 sau 4 ani.

în esență, cumpărați aceste lucruri pentru următoarea persoană care deține vehiculul, așa că aveți grijă ce opțiuni Adăugați vehiculului.

recomandarea mea pentru cumpărătorii de mașini

TrueCar No-Haggle, CarsDirect și Ryde Shopper sunt cel mai rapid mod de a vedea cele mai mici prețuri auto din zona dvs. Aceste site-uri vă arată prețuri fără tocmeală de la dealerii cei mai apropiați de dvs. – iar ofertele sunt de obicei foarte bune. Acesta ar trebui să fie primul pas pe care îl faceți atunci când negociați prețul mașinii. Urmați acest lucru cu lista mea de verificare pentru a vă asigura că stoarce fiecare ultimul bit de economii.
– Gregg Fidan

ia sfatul meu săptămânal gratuit pe masina de cumpărare

în fiecare săptămână, voi tine la curent cu cele mai recente oferte auto și știri care ar putea afecta achiziția. Aceasta include…

  • cele mai bune reduceri, stimulente și oferte de închiriere
  • Ultimele escrocherii și trucuri de cumpărare de mașini
  • cel mai bun & cel mai prost moment pentru a cumpăra o mașină
  • ce mașini Ar trebui să evitați

×

despre: Gregg Fidan

Gregg Fidan + este fondatorul RealCarTips. După ce a fost furat de la prima sa achiziție de mașini, el a dedicat câțiva ani pentru a afla cele mai bune modalități de a evita înșelătoriile și de a negocia cele mai bune oferte de mașini. A scris sute de articole pe tema cumpărării de mașini și a învățat mii de cumpărători de mașini cum să obțină cele mai bune oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: