Doug Kammerer, dependent de vreme

soarele strălucește, și a fost de zile, ceea ce înseamnă Doug Kammerer este plictisit. Meteorologul șef NBC4 ar prefera să urmărească vremea rea decât să vorbească despre ce zi frumoasă este. Îi place drama furtunilor mari, în special a celor dificile, și provocarea infamei linii de ploaie/zăpadă. Un autoproclamat „weenie Weenie”, Kammerer își amintește încă fulgerul care a lovit pământul lângă casa sa Din Herndon, Va., când era în clasa a treia, și felul în care îi tremurau ferestrele. El a vrut să fie un meteorolog de atunci. În adolescență, a urmărit canalul meteo, nu MTV. Prietenii au venit la el când au vrut o prognoză.

Kammerer și-a început cariera de televiziune în Macon, Ga., unde și-a întâlnit soția, Holly, reporter la gară. Mai târziu, a petrecut patru ani în aer în Florida, unde a ajuns să alunge uraganele, înainte de a se muta la Philadelphia. În 2010, a primit un telefon despre un loc de muncă în Washington, D. C., locul în care a sperat întotdeauna să ajungă. Bob Ryan de la NBC4, pe care Kammerer l-a admirat în copilărie, părăsea postul, iar directorul de știri a vrut ca el să-i ia locul lui Ryan. Câteva luni mai târziu, Kammerer și-a mutat familia la Chevy Chase și a luat un loc lângă Jim Vance și Doreen Gentzler la biroul de ancorare din orașul său natal.

Kammerer, în vârstă de 39 de ani, s-a întâlnit cu revista Bethesda la NBC4 pe Bulevardul Nebraska din nord-vestul D. C., aceeași clădire în care l-a intervievat pe Ryan pentru un proiect școlar despre vreme în urmă cu aproape 25 de ani.

Q& A

ți-a plăcut întotdeauna vremea?

am știut că am vrut să fac asta de când aveam 8 ani. Îmi plăceau furtunile-stăteam afară și priveam aceste furtuni în timp ce se rostogoleau. Acest lucru nu este ceea ce ar trebui să faci, dar dacă a existat un avertisment tornadă pentru Fairfax County, aș fi în afara pe aleea mea de așteptare pentru ea să vină pe stradă. Nu s-a întâmplat niciodată, slavă Domnului. Dar asta am fost eu. Mi-a plăcut atât de mult.

am făcut raportul meu de Matematică din clasa a 10-A despre Bob Ryan. Am venit să-mi dau seama ce legătură are matematica cu meteorologia. L-am sunat și i-am spus: ‘Fac raportul meu despre tine și vreme. Mă ajuți? Și a făcut-o. L-am intervievat, și el mi-a dat tot felul de hărți meteo pe care am fost doar atât de încântat pentru a obține. Prima dată când am fost în fața camerei, în fața peretelui meteorologic, a fost în această clădire.

deci ai fost un tip de canal 4 în creștere în sus?

Da. I-aș urmări și pe ceilalți. Bob Ryan a venit pe la 11:15 noaptea, poate Topper a fost pe la 11:16, Doug Hill a fost pe la 11: 17. Și eu sunt flipping înainte și înapoi tot timpul, încercând să dau seama, în special pentru zăpadă, care prognoza va fi corect. Eram dependent de vreme.

ceea ce fac oamenii acum, cu tine. Este că o mulțime de presiune?

nu. Îmi place foarte mult. Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să obțin prognoza corectă, mai ales atunci când este o situație de care depinde cu adevărat toată lumea—dacă vine zăpadă sau vreme severă, cum ar fi derecho . Aceasta, pentru mine, este provocarea. Când avem acel viscol, acesta este Super Bowl-ul nostru.

ce te fascinează la vreme?

îmi place să văd puterea Mamei Natură, să văd ce poate face. Trăim într-o zonă de prognoză mare pentru că avem toate cele patru sezoane. Am făcut Vremea în Florida. L-am urât. Care este prognoza ta azi?”Cald și umed, temperatură ridicată 92. Înapoi la tine, Steve.’

deci ăsta a fost visul tău, să te întorci în zona D. C.?

îmi amintesc exact unde eram când am primit telefonul de la agentul meu: ‘Canalul 4 din Washington te vrea. Am fost absolut uimit. Am fost ca, ‘ cine e asta? E o glumă? Exact asta voiam să fac. Nu mulți oameni ajung să facă asta. Din când în când, trebuie să te ciupești.

când ai crescut în Herndon, oamenii au înnebunit peste 2 centimetri de zăpadă?

Oh, da. Mă uimește. Doi centimetri de zăpadă într-o zi este mult diferit de 2 centimetri de zăpadă în altă zi, și totul se bazează pe calendarul și temperatura. Am avut ‘Carmageddon’ înapoi în 2011. Nu a fost atât de multă zăpadă, dar a venit în timpul orelor de vârf și a coborât atât de tare și atât de repede încât s-a lipit de tot și oamenii au fost în mașinile lor timp de 12 ore. Aveți aceeași furtună într-o sâmbătă și nu provoacă probleme. Am avut burniță veni printr-o zi când am fost în Philadelphia. De îndată ce am atins 32 de grade, toate podurile au înghețat. Au fost 10-, 15-, 20-car pileups într-o chestiune de minute. De aceea, chiar și o furtună de zăpadă de 2 inci poate fi foarte semnificativă. Acum, trebuie să mergem la magazin și să cumpărăm lapte, pâine și prăjituri? Nu.

oamenii râd de noi, deoarece chiar și 4 sau 5 centimetri de zăpadă, în majoritatea locurilor, nu este nimic. De îndată ce vedem un fulg în prognoză, vorbim despre asta, mai ales când vine vorba de școală.

cele mai multe ierni vom primi doar cinci până la șapte zile de ninsoare. Acest procent este mic, deci cred că de aceea aveți oameni care se sperie foarte mult. În Buffalo, au 30 de zile de ninsoare în timpul iernii. Ei o văd tot timpul. Nu o vedem tot timpul—când o facem, putem trece puțin peste bord.

cum este Prognoza meteo aici?

cel mai greu lucru pentru noi de prognozat este linia de ploaie/zăpadă. Dacă vom merge pentru cea mai mare parte de zăpadă în Bethesda, și că linia de ploaie/zăpadă merge chiar în afara Beltway, astfel Rockville lui obtinerea toate zăpadă și Bethesda lui obtinerea unui amestec de ploaie și zăpadă, te uiți în afara casa ta în Bethesda și te duci: ‘ce sa întâmplat? Au spus că vom avea zăpadă. Între timp, Rockville merge: Tipii ăia sunt grozavi—au dreptate cu banii!’

acea linie de ploaie/zăpadă este un ucigaș. Nu este doar ploaie / zăpadă—este ploaie, zăpadă, lapoviță, Ploaie înghețată. Este vorba despre locul în care se instalează acea linie de 32 de grade în atmosferă. Am avut o furtună în care în D. C. a nins toată ziua, dar erau fulgi mari, grași, groși care se topeau. Nu am primit nimic în oraș, în timp ce în suburbiile din Montgomery—nu vorbim foarte departe—Gaithersburg a văzut 8 centimetri de zăpadă. Este o diferență atât de mare, o linie atât de fină.

ai ajuns vreodată să acoperi știri?

suntem aduși în știri din când în când. Suntem cunoscuți ca oamenii de știință ai stației. Am studiat cutremurele și vulcanii, așa că atunci când s-a întâmplat cutremurul , au venit imediat la noi să-și dea seama ce se întâmplă. Echipajul nostru nu a fost încă în, așa că am fost primul pe aer pentru că aparatul de fotografiat în centrul de vreme nu are nevoie de un echipaj. Cutremurul a distrus toate înregistrările audio ale clădirii. Camera din Centrul METEO a fost singura care a avut audio, astfel încât timp de 2 ore drepte am fost singurele persoane care ar putea merge la televizor. Chiar dacă am avut ancore aici gata de plecare, nu le-am putut auzi.

ai avut un moment în aer când nu ți-ai putut scoate cuvintele?

tot timpul. Suntem în direct și nu ne putem opri. Am făcut furtunile de zăpadă în 2010 și am fost în aer timp de 19 ore consecutive. Încercați să spuneți ‘drumuri umede’ de atâtea ori. Drumurile umede sunt un lucru foarte greu de spus. Încerc literalmente să nu spun asta în aer. E atât de greu.

primiți apeluri și e-mailuri atunci când primiți o prognoză greșită? Cum te descurci cu asta?

voi pune pe Facebook cât de multă zăpadă vor primi oamenii și voi fi potrivit pentru majoritatea tuturor, dar există acea zonă care s-a încălzit puțin și nu a primit aproape nimic. Vor spune totul: ‘sunteți groaznici. Nu știi despre ce vorbești. Mare pentru a fi un meteorolog, în cazul în care puteți obține dreptul de 50 la sută din timp și să păstreze în continuare locul de muncă!’

dacă o dai în bară, ești dur cu tine însuți sau râzi?

râd pentru că știu că nu voi fi perfect, niciodată, și dacă nu te poți distra, dacă nu poți râde puțin de tine, nu are rost.

cum este pentru tine să conduci o furtună mare?

modelele noastre pot privi în jur de 10 zile. Nu avem nici o precizie reală trecut aproximativ șapte zile. Suntem foarte buni odată ce ajungem în cinci zile, apoi suntem minunați în trei zile. Puteți destul de mult banca pe ceea ce spunem la trei zile.

există atât de multe modele diferite de privit din întreaga lume. Dacă vedem o furtună pe un model în ziua a șaptea, și apoi o vedem pe un al doilea model și știm că modelul este corect, atunci începem să ne gândim la acea furtună. Odată ce este în intervalul de cinci zile, știi că avem într-adevăr un potențial acolo. Până în ziua a treia, avem un plan în redacție, nu doar în departamentul METEO. Dacă știu că vom ajunge până la un picior, este toate mâinile pe punte. Două zile afară? Acum putem da totaluri de zăpadă. În ziua premergătoare furtunii, urmărim fiecare model alergând. Ies la fiecare șase ore. Verificăm totul, luăm decizia finală.

deci acele modele meteo care te ajută cu adevărat la 48 de ore nu sunt suficient de bune când vine vorba de nota de 32 de grade?

nu, și slavă Domnului că nu sunt. Dacă modelele ar fi grozave, n-ai mai avea nevoie de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: