Est. 2007

articol prezentat inițial pe Healthline

 • Medicare va acoperi paturile de spital pentru a le folosi acasă atunci când sunt necesare din punct de vedere medical.

 • pentru a obține acoperire, veți avea nevoie de ordinul unui medic care să ateste că starea dumneavoastră necesită un pat de spital.

 • Medicare Partea B va plăti 80 la sută din costul patului de spital acasă.

 • dacă aveți un plan de Medicare Advantage, acesta poate plăti mai mult.

medicul dumneavoastră ar putea comanda un pat de spital pentru a fi utilizat acasă din mai multe motive, cum ar fi dacă aveți dureri severe, aveți probleme cu respirația sau aveți umflături la nivelul picioarelor și picioarelor.

Medicare va acoperi patul de spital atâta timp cât este necesar din punct de vedere medical pentru a vă ajuta starea. Medicul dumneavoastră va trebui să comande patul și să arate cum vă va ajuta starea.

Medicare plătește pentru toate echipamentele medicale, inclusiv paturi de spital, sub Medicare Partea B. Partea B va plăti 80 la sută din costul patului de spital.

s-ar putea să puteți obține mai multă acoperire dacă aveți un plan Medigap sau Medicare Advantage.

când acoperă Medicare paturile de spital pentru uz casnic?

paturile de spital pentru uz casnic sunt considerate echipamente medicale durabile (DME). Medicare acoperă DME în partea B. patul dvs. de spital va trebui să îndeplinească câteva condiții pentru a fi acoperit.

Medicare va plăti pentru patul de spital dacă:

 • aveți o afecțiune medicală documentată care necesită un pat de spital la domiciliu.

 • sunteți sub îngrijirea unui medic pentru starea dumneavoastră și fiind văzut cel puțin o dată la 6 luni.

 • medicul dumneavoastră comandă patul pentru uz casnic.

 • ordinul medicului dumneavoastră include starea dumneavoastră și de ce vă va ajuta un pat de spital.

 • medicul dumneavoastră participă la Medicare.

 • furnizorul de echipamente participă la Medicare.

 • Medicare vă poate oferi acoperire pentru a închiria sau cumpăra un pat.

indiferent dacă închiriați sau cumpărați, va depinde de tipul de pat pe care îl comandă medicul dumneavoastră și de politicile companiei pe care o utilizați. De asemenea, puteți închiria un pat la început, apoi cumpărați-l dacă mai aveți nevoie de el mai târziu.

ce planuri de Medicare poate fi cel mai bun pentru tine, dacă știți că aveți nevoie de un pat de spital la domiciliu?

puteți obține acoperire pentru paturi de spital prin câteva părți diferite ale Medicare.

dacă utilizați Medicare părțile A și B, numite împreună Medicare originală, acoperirea dvs. va fi prin Medicare Partea B. Asta pentru că Medicare Partea A acoperă șederile de spitalizare și îngrijirea pe care o primiți în spitale și facilități de asistență medicală calificată.

Medicare Partea B acoperă alte nevoi de asistență medicală, inclusiv:

 • vizite la cabinetul medicului

 • îngrijirea camerei de urgență

 • echipament Medical

Partea B va acoperi 80% din cantitatea aprobată de Medicare a patului de spital. Vei plăti restul de 20%.

de asemenea, puteți obține acoperire printr-un plan Medicare partea C. Partea C planuri, de asemenea, cunoscut ca Medicare Advantage planuri, sunt oferite de companii private care contract cu Medicare.

acestea sunt necesare pentru a oferi aceeași acoperire ca Original Medicare. În plus, multe planuri de avantaje depășesc acoperirea Medicare originală pentru a oferi servicii suplimentare acoperite.

deci, din moment ce Original Medicare acoperă paturi de spital, toate planurile Advantage va acoperi, de asemenea, paturi de spital. Costul dvs. ar putea fi mai mult sau mai puțin decât cu Medicare original, în funcție de planul dvs.

Medicare Partea D este baza de prescriptie medicala de acoperire de droguri. Nu vă va ajuta să plătiți pentru niciun DME, inclusiv paturile de spital.

cu toate acestea, Medigap vă poate ajuta să plătiți pentru un pat de spital. Aceasta este asigurarea suplimentului Medicare. Acesta acoperă unele dintre costurile out-of-buzunar de a folosi original Medicare, cum ar fi copayments și coasigurare sumele.

deci, dacă utilizați Medicare Partea B pentru a obține un pat de spital, un plan Medigap ar putea acoperi suma de coasigurare de 20% pe care ar trebui să o plătiți în mod normal.

ce este un pat de spital acasă?

un pat de spital este un pat care are caracteristici suplimentare, cum ar fi șinele laterale, amortizarea gelului sau capacitatea de a ridica capul sau picioarele. Medicul dumneavoastră ar putea comanda un pat de spital pentru uz casnic dacă aveți:

 • Artrita, osteoporoza sau o altă afecțiune a durerii cronice

 • afecțiuni cardiace care necesită să vă mențineți capul, inima sau membrele ridicate

 • o afecțiune care necesită repoziționarea pentru ameliorarea durerii sau a presiunii

 • o afecțiune sau leziune a măduvei spinării

 • boala pulmonară obstructivă cronică care este afectată de poziția dvs. de somn

ce paturi de spital sunt acoperite?

Medicare acoperă mai multe tipuri de paturi de spital. Aceasta include:

 • paturi reglabile

 • paturi Semielectrice cu capete și picioare reglabile

 • paturi cu șine laterale

 • paturi bariatrice Extra-largi care pot conține greutăți de 350 până la 600 de kilograme

 • paturi bariatrice Extra-largi care pot conține greutăți mai mari de 600 de kilograme

tipurile de pat sunt disponibile cu o saltea sau fără una. Medicare acoperă, de asemenea, tampoane pentru saltele, inclusiv:

 • tampoane din piele de oaie din lână de miel

 • tampoane sintetice din piele de oaie

 • tampoane de presiune Gel

 • tampoane de presiune uscate

 • tampoane de presiune a apei

 • tampoane de presiune a aerului

Medicare va acoperi, de asemenea, unele caracteristici suplimentare dacă sunt necesare din punct de vedere medical. Cu toate acestea, nu va acoperi lucruri care sunt considerate caracteristici de confort.

deci, Medicare va acoperi caracteristici cum ar fi trapez trage baruri care vă ajută să stai în pat, dar nu va acoperi lucruri cum ar fi over-the-pat mese, care sunt considerate o comoditate și nu o necesitate.

orice pat pe care îl comandați trebuie considerat necesar din punct de vedere medical pentru starea dumneavoastră. De exemplu, pentru a obține aprobarea pentru un pat bariatric, va trebui să trimiteți o greutate recentă documentată medical.

de asemenea, este important să rețineți că, în timp ce Medicare acoperă paturi semielectrice cu capete și picioare reglabile, nu acoperă paturi complet electrice.

paturile complet electrice au înălțime reglabilă în plus față de capul și picioarele reglabile. Medicare consideră că înălțimea reglabilă este o caracteristică de confort și nu va plăti pentru aceasta.

cât costă patul mediu de spital pentru uz casnic?

costul unui pat de spital depinde de tipul de pat pe care medicul dumneavoastră îl comandă.

potrivit Consumer Affairs, costurile patului de spital încep de la aproximativ 500 USD și pot ajunge adesea la mii de dolari. Când închiriați un pat de spital, rapoartele Consumer Affairs, puteți cheltui între 200 și 500 USD pe lună, în funcție de tipul de pat.

Medicare vă poate ajuta să reduceți acest cost. Medicare Partea B va plăti 80 la sută din costurile atunci când utilizați Original Medicare.

deci, să presupunem că medicul dumneavoastră comandă un pat cu un cost de 1.000 de dolari. În acest caz, Medicare ar plăti $800 și ați plăti $200. Dacă decideți să închiriați un pat în schimb pentru 300 USD pe lună, Medicare ar plăti 240 USD și veți plăti 60 USD.

dacă aveți un plan Medigap, acesta poate ridica costurile rămase, ceea ce înseamnă că nu va trebui să plătiți nimic pentru patul de spital.

costurile cu un plan de Medicare Advantage va depinde de planul. Fiecare plan din partea C are propriile sume de plată sau coasigurare. Puteți apela planul de avantaj dacă nu sunteți sigur.

linia de Jos

Medicare va plăti pentru un pat de spital pentru uz casnic dacă este necesar din punct de vedere medical și comandat de medicul dumneavoastră.

Medicare acoperă o varietate de paturi de spital pentru a ajuta cu diferite condiții. Medicul dumneavoastră va trebui să precizeze starea dumneavoastră și de ce un pat de spital îl va ajuta.

Medicare va plăti pentru a cumpăra sau închiria un pat. Original Medicare va plăti 80 la sută din costuri. Un plan Medicare Advantage sau Medigap ar putea acoperi mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: