Este luna patrimoniului Hispanic, sărbători cu CRS!

versiunea în limba engleză

deoarece credința noastră nu are granițe

ca hispanici, două sigilii de identitate ne unesc: o credință de nezdruncinat și o mândrie solidară care vrea să vadă toți hispanicii bine, cu un viitor și de mers pe jos. În această lună, sărbătorim împreună ceea ce ne face unici: a fi catolici hispanici. Avem în arome comune, culori și aceeași limbă să se roage. În întreaga lume, suntem invitați să colaborăm cu generozitate, uniți într-o credință care nu are granițe.
Fericită Lună A Patrimoniului Hispanic!

în fiecare an, între 15 septembrie și 15 octombrie, sărbătorim hispanidad-ul nostru. Datele coincid cu sărbătorile Zilei Independenței din mai multe țări din America Latină. Aici, în Statele Unite, mai mult de jumătate dintre hispanici se recunosc catolici, motiv pentru care acesta este cel mai bun moment pentru a sărbători mulțumirea lui Dumnezeu pentru realizările comunității noastre. Și cel mai bun mod de a-ți exprima recunoștința este să dai o mână de ajutor, dând înapoi puțin din ceea ce am primit.

în cinstea lunii patrimoniului Hispanic, Catholic Relief Services, se alătură sărbătoririi, invitându-vă să faceți parte din munca noastră în America Latină. Să construim împreună noile realizări ale comunității hispanice, o cultură puternică și vibrantă, recunoscătoare și de susținere!

comunitatea hispanică din SUA a făcut multe pentru alții prin CRS. Aflați despre munca noastră în America Latină în acest videoclip:

din 1943, CRS a crezut în potențialul Americii Latine și în marile oportunități pe care le au hispanicii atunci când primim ajutor în timp util. Primul nostru proiect a avut loc în Colonia Santa Rosa din Guanajuato, Mexic, oferind adăpost, printre alte servicii, pentru 1.500 de refugiați polonezi pe care CRS i-a ajutat să-i localizeze. În CRS lucrăm mișcați de credință, punând în acțiune angajamentul de a vedea rezultate.

prin diferite programe în America Latină, CRS sprijină persoanele cu o vulnerabilitate mai mare în căutarea de noi oportunități de a-și descoperi adevăratele potențiale, fără a fi nevoie să-și părăsească țara, să-și părăsească casele și familiile pentru a emigra. De exemplu, sprijinim fermierii să acceseze instrumentele și resursele pentru a-și câștiga existența, pentru a cultiva peisaje înfloritoare și pentru a construi comunități puternice. Totul începe plantat sămânța.

cu credință și muncă, poporul latino-American a arătat că are capacitatea de a produce, de exemplu, recolte de mare valoare. Prin programele CRS, un sector agricol puternic, cu acces la piețe favorabile incluziunii și profitabile, va promova, de asemenea, educația și va crea locuri de muncă și oportunități în alte sectoare. Este vorba despre plantarea semințelor.

cum influențează CRS America Latină?

aflați de aproape ce facem pentru a ajuta oamenii să rămână în casele lor, unde majoritatea ar prefera cu siguranță să rămână. Munca noastră depășește o listă de programe și proiecte. La CRS deservim comunitățile în funcție de nevoile lor specifice. Doar în anul fiscal 2019 am realizat următoarele realizări:

în America Centrală, activitatea CRS include:

  • Agricultură
  • sănătate
  • Educație
  • microfinanțare
  • securitatea apei
  • Justiție și pace-consolidarea și guvernare.
  • capabilități comunitare
  • Tineret

toate programele CRS urmăresc să promoveze dezvoltarea durabilă și comunitățile rezistente.

ca catolici, credința noastră ne cheamă să slujim și să punem în practică misiunea noastră. Căutăm hispanici care vor să-l găsească pe Hristos în fiecare persoană care trăiește în sărăcie pentru a împărtăși vestea bună, ca profeți în slujba dreptății și a binelui comun.

deschideți calea cu CRS

cu sprijinul mai multor persoane inspirate de misiunea CRS, construim o mișcare globală pentru a pune capăt sărăciei prin campanii axate pe evenimente globale care contribuie la sărăcie și foame. Alătură-te nouă! Ascultă chemarea ta de a sluji!

fapte

decizia de a rămâne a făcut diferența

accesul favorabil la piețe echitabile este cheia unei vieți demne și sănătoase. Aflați povestea lui Fredy, un triumfător în cadrul comunității sale.

Continue READING >

recolta lui Ra Okticl vine în școli, astfel încât copiii săi pot merge și

recolta lui Ra Okticl s-a îmbunătățit de când a primit capital de semințe și pregătire tehnică de la CRS, serviciile de ajutorare Catolică și programul său SEGAMIL

CONTINUE READING >

ascultați de la susținătorii noștri

puteți face, de asemenea, o diferență în viața familiilor vulnerabile. În calitate de catolici hispanici din Statele Unite, suntem chemați să ne punem credința în acțiune pentru a-i ajuta pe frații și surorile noastre cele mai nevoiașe și marginalizate din America Latină, astfel încât și ei să aibă un viitor promițător. Hispanicii se susțin și se ajută reciproc. Știm că toți facem parte din țesătura multicoloră pe care o numim țara lui Dumnezeu.

vrei să ajuți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: