explorați dezvoltarea și designul jocurilor

jocurile video din anii 1970 și 1980 nu și-au pierdut niciodată atracția. Pong, Super Mario Bros., The Legend Of Zelda – aceste jocuri au definit o generație și au pregătit scena pentru industria masivă de jocuri video de miliarde de dolari de astăzi. Chiar și printre actualele titluri de acțiune-aventură blockbuster, jocurile indie retro joacă un rol important, dar cum se fac aceste jocuri? Ce principii trebuie să stăpânești pentru a deveni designer de jocuri și pentru a crea următorul titlu de succes?

aceste cursuri vă vor conduce prin cel mai popular curs de licență de la Harvard, CS50, o introducere în informatică. Primul curs vă va prezenta limbaje de programare comune, oferind o bază solidă pentru a construi abilitățile necesare pentru a vă proiecta și dezvolta propriul joc. Al doilea curs vă va prezenta fundamentele programării jocurilor în sine.

veți explora designul jocurilor clasice — și titluri mai noi precum Angry Birds și Portal-într-o căutare pentru a înțelege cum sunt construite jocurile video. Prin prelegeri și proiecte practice, veți explora principiile graficii computerizate 2D și 3D, animației, sunetului și detectării coliziunilor. Veți învăța cum să utilizați cadre precum Unity și l 2D, precum și limbi precum Lua și C#. Alăturați-vă acum pentru a vă programa propriile jocuri și pentru a obține o înțelegere aprofundată a designului și dezvoltării jocurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: