feverfew Vegmo Single

odată ce o comandă a fost plasată, Nu putem adăuga sau scădea articole. Dacă doriți elemente suplimentare care nu sunt incluse în comanda inițială, vă rugăm să plasați o nouă comandă. Nu putem combina comenzile plasate separat.

comenzi internaționale

Floret oferă transport internațional limitat de semințe. În acest moment, Floret livrează semințe doar în Canada, Australia (limita de 50 de pachete) și Statele Unite.

începând din noiembrie 2019, Floret nu mai livrează semințe către țările din Uniunea Europeană. Citiți mai multe despre această decizie și accesați lista noastră de surse internaționale de semințe de specialitate.

vă rugăm să rețineți că comenzile internaționale pot dura până la o lună pentru a ajunge și pot fi supuse unor restricții sau taxe suplimentare, care variază în funcție de țară și de conținutul comenzii dvs.

dacă plasați o comandă din afara Statelor Unite, este responsabilitatea dvs. să înțelegeți restricțiile, taxele și orice cerințe speciale ale țării dvs. pentru a primi bunuri importate. Dacă țara dvs. restricționează pachetele în funcție de valoarea conținutului, trebuie să vă asigurați că fiecare comandă pe care o plasați se încadrează în această limită. Dacă doriți să comandați semințe sau produse care depășesc această valoare, ar trebui să plasați comenzi separate, fiecare în limita.

Floret LLC nu are control asupra taxelor suplimentare și nu este responsabilă pentru articolele confiscate, comenzile întârziate sau orice taxe sau impozite suplimentare care pot fi impuse de biroul vamal al țării dvs. sau de alte agenții guvernamentale.

pachetele returnate la Floret din cauza eșecului sau refuzului de a plăti taxele sau impozitele nu sunt eligibile pentru rambursarea taxelor de expediere și vor fi supuse unei taxe de repopulare de 20%.

din cauza restricțiilor la export, nu putem expedia următoarele produse în Australia sau Canada.

semințe

măr din Peru

balsam de albine

semințe de Mac

floare de dantelă de ciocolată

Creson (soiuri specifice)

eucalipt

Euphorbia

in

tutun înflorit

fasole zambilă

floare de dantelă

dragoste în ceață (soiuri specifice)

Lupin

orach

Orlaya dantelă albă de Finch

iarbă ornamentală

dovlecei ornamentali

Silene

floarea-soarelui

semințe de căpușă

Tomatillo

Tomato

dacă locuiți în afara Statelor Unite și puneți oricare dintre aceste articole interzise în coșul dvs., nu veți putea verifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: