Ghidul de zăpadă

postat în schi, Snowboarding
 • Dinesh Kajla
 • postat pe 10 decembrie 202011 decembrie 2020
 • nici un comentariu
*ca asociat Amazon câștig din achiziții calificate. Voi primi comision pentru achizițiile efectuate prin link-uri în acest post.*

în timp ce snowboarding sau schi este evident să rămâneți conectat cu ceilalți membri ai grupului, dar este destul de dificil, deoarece terenurile nu au semnale celulare adecvate. În situații ca atare, un walkie talkie de schi poate fi destul de la îndemână, deoarece acestea sunt accesibile chiar și în cele mai îndepărtate zone. Walkie talkie vă ține conectat cu prietenii dvs., ținându-vă în siguranță de orice pericol.

de asemenea, este distractiv de a comunica cu prietenii în timp ce schi sau snowboarding. În acest articol, am enumerat unele dintre cele mai bune walkie-Talkie-uri de schi de pe piață în 2020, împreună cu toate caracteristicile produsului respectiv.

recomandarea mea personală

dacă sunteți în căutarea unui walkie talkie pe care să îl utilizați la schi, vă sugerez cu tărie să mergeți la Motorola Talkabout T460.

are o gamă largă de până la 35 de mile pentru a vă menține conectat cu prietenii. Puteți utiliza acest dispozitiv dual power utilizând bateriile reîncărcabile sau utilizând 3 baterii AA pentru o durată de viață excelentă a bateriei.

canalele și alertele meteo NOAA vă permit să accesați condițiile meteorologice și să vă avertizați pentru potențiale pericole. De asemenea, are un buton de alertă de urgență pe care îl puteți accesa cu ușurință pentru a transmite sirene, astfel încât alții să fie anunțați despre situația dvs. Lanterna încorporată este, de asemenea, o atingere plăcută atunci când se întunecă.

primiți 22 de canale și 121 de coduri de confidențialitate, totalizând 2.662 de combinații pentru a găsi cu ușurință o rețea disponibilă, precum și pentru a vă asigura canalul de alte persoane.

Motorola Talkabout T460 iVOX/VOX hands-free este o caracteristică foarte convenabil, care vă permite să utilizați mâinile pe bețe de schi sau alte sarcini în timp ce stau conectat.

Compararea celor mai bune Walkie Talkie-uri de schi

Motorola Talkabout T460 Cobra RX680 2-Watt robust Walkie Talkie Midland 50 canal impermeabil GMRS
interval până la 35 mile până la 38 mile până la 36 mile
evaluarea apei IP54 IP54 JIS4
canale 22 canale 60 canale 50 canale
durata de viață a bateriei până la 21 de ore până la 18 ore până la 11 ore
culori 3 opțiuni de culoare 1 alegere de culoare 2 opțiuni de culoare
incluziuni 2 radiouri, 2 Cabluri de încărcare Micro-USB de perete, 2 baterii reîncărcabile și 2 cleme pentru curea 2 radiouri, cablu de încărcare, 2 baterii litiu-polimer, bază de încărcare 2 radiouri, 2 pachete de baterii reîncărcabile, 2 Căști cu microfon Boom, 2 cleme pentru curea, încărcător dual desktop de 120V, adaptor
alerte meteo acces 24/7 la canalele meteo NOAA și alerte NOAA METEO 24/7 alerte de scanare NOAA actualizări de alertă meteo
scorul nostru 97/100 96/100 96/100
Preț Vezi prețul curent Vezi prețul curent Vezi prețul curent

cuprins

cele mai bune Walkie Talkie-uri de schi din 2020

Motorola Talkabout T460 pereche Radio reîncărcabilă cu două sensuri

Talkabout t460walkie talkie este principalul esențial în lista angrenajelor unei aventuri hardcore entuziast, mai ales în munți. T460 walkie talkie vă ajută să rămâneți conectat cu prietenii sau familia pentru până la 34 de mile. Acesta depășește teama de a explora munții singur și vă ține protejat, precum și informat în timp ce sunteți singur pe munți schi sau snowboarding.

T460 conține 22 de canale împreună cu 121 de coduri de confidențialitate care oferă utilizatorului 2662 de combinații pentru a ușura căutarea pentru a găsi un canal accesibil. Acest walkie talkie vă permite să vă mențineți conectat cu colegii dvs. parteneri fără fir pe uscat până la 35 de mile și în apă până la 6 mile.

gama de conexiuni scade de îndată ce sunteți disponibil într-un cartier aglomerat, deoarece intervalul de comunicare este calculat pe bazalinia de vedere nestingherită în condiții favorabile. Depinde complet de teren, vreme, interferențe electronice și celelalte obstacole care sunt cel mai probabil mai mici decât maximul posibil.

radioul Talkabout T460 conține un buton de alertă de urgență pentru a vă accesa rapid în momente de pericol pentru a căuta ajutor. Butonul de alertă de urgență transmite o sirenă împreună cu sunetele vorbite pentru a alerta pe alții despre pericolul care se apropie. Canalele METEO de la radio vă ajută să vă mențineți la curent cu condițiile meteorologice viitoare.

bateriile reîncărcabile NiMH sunt utilizate pentru a alimenta radioul timp de aproximativ 10 ore sau puteți utiliza, de asemenea, 3 baterii AA pentru a încărca până la 26 de ore. Radioul Motorola Talkabout T460 este alcătuit dintr-un design rezistent la intemperii IP54 care vă permite să explorați prin ploaie, zăpadă și condiții meteorologice.

Funcția push to talk de la radio vă permite să extindeți intervalul de transmisie prin creșterea puterii emițătorului. Radioul are, de asemenea, o lumină LED încorporată pentru iluminatul de urgență și vă permite, de asemenea, să o utilizați fără mâini cu difuzoarele IVOX/ VOX instalate în radio.

Pro

 • canale Multiple
 • Design durabil
 • alerte meteo
 • lanternă încorporată
 • durată lungă de viață a bateriei
contra

 • hidroizolarea poate fi îmbunătățită
 • afișajul este mic

Midland-GTX1000VP4

radioul bidirecțional Midland-GTX1000VP4 GMRS este destinat aventurierilor și exploratorilor care caută plimbări pe distanțe lungi până la 100 de mile. Este unul dintre cele mai puternice și populare Walkie Talkie de pe piața din 2020 datorită caracteristicilor sale inovatoare și convenționale. Gama de transmisie diferă în funcție de nivelul de obstrucție din linia de vedere.

transmisia pe distanțe scurte are loc cu bariere majore în linia de vedere, în timp ce transmisia pe distanțe lungi are loc cu cea mai mică sau deloc barieră în linia de vedere. Când obstrucția în linia de vedere este parțială, se experimentează o transmisie medie. Radio cu două sensuri caracteristici jis4 impermeabil tehnologie pentru a preveni radio de daune la stropi de apă sau ninsoare.

radioul are 50 de canale GMRS (General Mobile Radio Service) care includ 22 de canale împreună cu 28 de canale suplimentare de cod de confidențialitate. Cele 142 de coduri de confidențialitate CTCSS/ DCS prezentate la radio oferă utilizatorului aproximativ 3124 de canale pentru a bloca alte comunicații nedorite.

radioul bidirecțional oferă utilizatorului o gamă de transmisie de 36 de mile, cu puține sau deloc obstacole în linia de vedere. Tehnologia EVOX de pe radio oferă utilizatorului o transmisie ușoară de activare a vocii și a sunetului. De asemenea, oferă utilizatorului nouă niveluri de sensibilitate pentru funcționarea fără mâini.

scanarea meteo NOAA la radio oferă utilizatorului actualizări meteo, precum și alerte meteorologice grave de la cele mai puternice și fiabile canale meteorologice prin scanarea prin diferitele canale meteorologice de la radio. Avertizarea meteo NOAA ar avertiza utilizatorul cu o alarmă care indică un risc de condiții meteorologice drastice în zona din apropiere.

pachetul radioului bidirecțional conține două aparate de radio, două pachete de baterii reîncărcabile, două căști cu microfon boom, două cleme pentru curea, încărcător dual desktop de 120V, adaptor AC, adaptor DC și un manual de utilizare.

Pro

 • canale Multiple
 • 9 sensibilitate operare Mâini libere
 • scanări METEO
 • rază lungă de acțiune
 • sirena SOS pentru Situații de urgență
contra

 • designul poate fi îmbunătățit
 • UI poate fi îmbunătățit

COBRA RX680

COBRA RX680 are o transmisie pe distanțe lungi de până la 38 de mile, cu cel puțin sau deloc obstrucție în linia de vedere. Radioul oferă proprietarului 2662 de combinații de canale împreună cu 121 de coduri de confidențialitate pentru a preveni conversațiile suplimentare nedorite.

acest radio bidirecțional este proiectat până la standardele IP54 impermeabile și rezistente la praf pentru a preveni deteriorarea radioului din cauza stropilor de apă sau a zăpezii. Scanarea meteo NOAA încorporată permite proprietarului să primească alerte meteorologice severe de furtuni care se apropie prin scanarea prin diferite canale de server și producerea celor mai puternice și mai fiabile rapoarte meteorologice.

radioul include, de asemenea, bateriile reîncărcabile care oferă proprietarului un timp de funcționare ultra-lung de 18 ore, cu 90% standby, 5% talk și 5% listen. Cutia de pachete include, de asemenea, un încărcător Doc micro-USB. Cobra RX680 dispune de o transmisie Vox-Voice activată care detectează vocea utilizatorului, apoi transmite semnalul fără a apăsa niciun buton pentru a oferi utilizatorului o acțiune hands-free.

alertele de apel sau semnalele de pe radio microtalk sunt notificate de un ton apelant singur sau ambele prin includerea unei alerte de vibrații. De asemenea, are o lumină LED încorporată sau o lanternă S. O. S pentru fulgere de urgență în timpul plimbărilor dvs. care se află la baza radioului.

Pro

 • rază lungă de acțiune
 • design excelent
 • durată lungă de viață a bateriei
 • alerte de pericol
 • transmisie Hands-free
contra

 • poate fi un pic voluminoase
 • pad de încărcare poate fi un hassle

Midland-Lxt500vp3

Midland – LXT500VP3 este un walkie talkie fără licență care oferă utilizatorului o comunicare clară și clară, cu doar o apăsare accesibilă fără efort a unui buton. Gama de comunicare diferă de nivelul de obstrucție în linia de vedere.

mai mult obstrucția în linia de vedere intervalul de transmisie, în timp ce mai puțin obstrucția în linia de vedere maxim intervalul de transmisie. Raza maximă de transmisie a acestui radio bidirecțional este de până la 24 de mile în zonele cu cea mai mică sau deloc barieră în linia de vedere.

de asemenea, oferă proprietarului 22 de canale FRS (Family Radio Service) împreună cu un scaner pentru canale pentru a verifica activitatea pe canale. Radioul are tehnologie de blocare a tastaturii pentru a preveni activarea accidentală a tastelor de funcție sau de mod. Utilizarea tastelor oferă tonuri sonore de apăsare de tastă cu fiecare apăsare de tastă pentru aprobarea acțiunii.

tonurile apăsate de taste pot fi, de asemenea, dezactivate pentru manevra silențioasă a radioului. Opțiunea Dual power de pe radio permite proprietarului să pornească radioul cu baterii reîncărcabile sau baterii alcaline 4AAA. Radioul bidirecțional este rezistent la apă pentru utilizare atât în ploaie, cât și în zăpadă. Este compatibil cu toate radiourile Midland FRS/GMRS.

Pro

 • durată lungă de viață a bateriei
 • control ușor
 • funcționare silențioasă
 • rezistent la apă
 • setări de putere reglabile
contra

 • design vechi
 • poate pierde semnalul de transmisie
 • gama mediocră

Motorola T100tp Talkabout Radio

designul modest și compact al Motorola T100tp Talkabout radio oferă proprietarului de a utiliza fără efort și le permite să păstreze legătura cu alți membri ai familiei în timp ce snowboarding. Radioul bidirecțional oferă 22 de canale cu coduri de confidențialitate pentru a rămâne conectat cu familia dvs. fără interferențe nedorite.

T100tp este compatibil cu toate radiourile FRS / GMRS cu două căi pentru a primi semnale de transmisie. Gama de transmisie diferă pe diferite terenuri și bariere în linia de vedere, însă gama maximă a acestui radio este de 16 mile. Radioul bidirecțional are, de asemenea, o alertă intermitentă a bateriei scăzute pentru a indica faptul că bateria se descarcă.

T100TP este proiectat pentru a fi utilizat de către proprietar atât în interior cât și în exterior pentru a rămâne aproape de familia ta. Este disponibil atât în Gemeni, cât și într-un pachet triplu cu opțiuni de culoare diferite.

Pro

 • ușor de utilizat
 • alerte baterie descărcată
 • ton de confirmare discuție
 • durată lungă de viață a bateriei
 • Auto squelch
contra

 • rază scurtă
 • poate arata un pic mai ieftin

Cum de a alege schi Walkie Talkies

există câteva puncte pe care trebuie să ia în considerare înainte de a cumpăra un walkie talkie pentru aventurile tale sau diferite explorări teren.

gama

gama este printre caracteristica cea mai imperativă să ia în considerare în timp ce cumpără un walkie talkie de schi ca v-ar fi explorarea terenuri inaccesibile și inaccesibile. În timp ce schi s-ar putea separa de grupul dvs. pentru două-trei mile sau, uneori, mai mult, prin urmare, ia în considerare toate aceste puncte înainte de a decide cu privire la gama necesară.

de asemenea, ar trebui să luați în considerare obstacolele care pot împiedica linia de vedere pentru a vă oferi o idee aproximativă despre cantitatea maximă de gamă de transmisie de care ați putea avea nevoie.

durata de viață a bateriei

walkie talkies sunt întotdeauna preferate față de telefoanele mobile în timpul schiului datorită orelor lungi de baterie, precum și capacității de a primi semnale chiar și pe terenurile pustii. Durata de viață a bateriei variază de la marcă la marcă și depinde, de asemenea, de utilizarea lanternelor încorporate, precum și de scanările stației.

durata de viață a bateriei unui walkie talkie modest este de până la 8 ore și 24 de ore în standby. De asemenea, puteți lua în considerare walkie talkie cu încărcătoare portabile pentru a vă ajuta în timpul unei situații de urgență, deoarece puteți utiliza baterii reîncărcabile dacă bateria se descarcă accidental.

greutate

un walkie talkie compact și simplu vă permite să-l transporta împreună cu toate celelalte unelte esențiale fără a crește sarcina de ambalaj cu toate acestea, este important să nu compromită greutate peste calitate.

Dimensiune

dimensiunea walkie talkie-ului dvs. ar trebui să fie rațională și se poate încadra în orice, în special în buzunarele rucsacului sau pantalonilor. Acest lucru ar fi convenabil pentru proprietar să le folosească fără efort și, de asemenea, să prevină pierderea lor accidentală. Dimensiunea tipică a unui walkie talkie ar trebui să se încadreze în intervalul de 7″ înălțime și 3″ lățime.

rezistent la intemperii

această caracteristică permite proprietarului să-și protejeze walkie talkie-ul de condițiile meteorologice drastice și să prevină deteriorarea acestora. Caracteristica rezistentă la intemperii permite proprietarului să schieze chiar și în ploaie sau zăpadă. Producătorii proiectează de obicei walkie talkie prin încorporarea unei tehnologii IPX4 la 6 standarde rezistente la intemperii.

IPX 4 indică un nivel de protecție mai scăzut decât modelul IPX 6, însă va trebui să luați măsuri de precauție suplimentare pentru a vă proteja walkie talkie-ul.

Nooa weather alert

walkie talkie-ul dvs. trebuie să includă funcția NOAA weather alert pentru a vă menține alertat cu privire la condițiile meteorologice din zona din apropiere. Stațiile meteo NOAA scanează prin diferite stații meteorologice și oferă cea mai fiabilă și mai puternică ieșire METEO. De asemenea, avertizează proprietarul cu abordarea condițiilor meteorologice severe, dacă există.

acest lucru vă va oferi timp pentru a vă pregăti pentru pericolul care se apropie și chiar vă poate împiedica de pericol, deoarece vă puteți schimba direcția sau reprograma schiul.

mufe pentru microfon și căști

mufele pentru microfon și căști încorporate în radio oferă utilizatorului o operație hands-free datorită transmisiei îmbunătățite a vocilor. Căștile mufelor pentru căști pot fi introduse în urechi pentru a comunica fără a atinge măcar walkie talkie-ul în timp ce schiați.

cuvinte finale

Walkie Talkie-urile pentru snowboarding sau schi sunt echipamente de siguranță foarte subestimate în schi sau snowboarding, dar se dovedesc a fi o modalitate accesibilă și fiabilă de a vă menține conectat cu grupul dvs. chiar și în cele mai inaccesibile regiuni.

sperăm că schi sau snowboarding Walkie Talkie enumerate mai sus și ghid pentru alegerea lor pentru a vă ajuta să găsiți perfect și cele mai bune două sensuri radiouri pentru schi disponibile în piață, care vă oferă toate caracteristicile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: