Groom&Comb

doare?

răspunsul scurt este nu. Un injector experimentat va ști exact unde și cum să injecteze. O mică înțepătură de câteva ori și s-a terminat. Rebecca Hoffey a fost asistenta mea care mi-a făcut injecțiile și m-a liniștit imediat. M-a plimbat prin întregul proces și mi-a răspuns cu atenție la toate întrebările. Odată ce am fost gata să începem, Asistenta Hoffey m-a pus să-mi ridic sprâncenele pentru a evidenția zonele de îngrijorare și pentru a-mi arăta unde urma să injectăm Botoxul.

care sunt efectele secundare?

botoxul a fost folosit de mulți ani pentru a diminua și șterge în siguranță liniile faciale și ridurile a milioane de indivizi. Deși există unele riscuri asociate cu injecțiile cu Botox, efectele secundare sunt în general ușoare și provoacă puțin disconfort. Injecțiile pot provoca vânătăi minore, dar acest lucru se estompează rapid și poate fi ușor ascuns cu machiajul. Imediat după tratament am avut o mică roșeață la suspinul injecției și am avut o durere de cap minoră timp de o zi. În afară de asta, o săptămână mai târziu am fost fascinat de noua frunte mai fină.

the Takeaway

sunt la aproximativ o lună și jumătate de când am avut primele mele injecții cu Botox și sunt încântat. Fața mea este mobilă, mă simt ca mine, iar liniile din frunte care începeau să se adâncească au fost înmuiate și sunt aproape invizibile.

există o mulțime de oameni care mi-au spus că bărbații ar trebui să aibă riduri. Că oamenii arata mai bine accidentat și în vârstă. Dar nu subscriu la nimic din ceea ce „ar trebui” să facă sau să arate bărbații. Dacă te face să te simți mai bine, puțin mai încrezător și mai fericit, în timp ce încă te simți ca tine, atunci mergi pentru asta! Și dacă masculinitatea ta este ușor fragilă, atunci numește-o „Brotox”. ; )

dacă vă aflați în zona Boston, atunci vizitarea Dr.Ahn și a echipei sale la Centrul de wellness estetic este o necesitate. Urmăriți-le pe Instagram și nu fiți timizi să puneți întrebări. Parcurgeți câteva înainte și după mai jos pentru mai multe exemple despre ce poate face Botox pentru dvs. Și dacă ați avut vreodată botox sau gândesc trimite-mi un mesaj, ar plăcea să aud ce crezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: