Kacey Musgraves anunță „decizia dureroasă” de a se despărți de soțul ei, Ruston Kelly

  • Kacey Musgraves s-a despărțit de soțul ei, Ruston Kelly, după doi ani și jumătate de căsătorie.
  • au lansat o declarație comună și au spus: „Am luat această decizie dureroasă împreună.”
  • cuplul a legat nodul pe 14 octombrie 2017.

Kacey Musgraves și Ruston Kelly s-au despărțit.

într-o declarație comună adresată People, fostul cuplu a explicat: „cu inimi grele, dar pline de speranță, am vrut să ne punem propriile gânduri în aer despre ceea ce se întâmplă. Aceste tipuri de anunțuri sunt întotdeauna întâmpinate cu control și speculații și vrem să oprim acest lucru înainte de a începe chiar.”

stabilind recordul drept, Musgraves și Kelly au dezvăluit: „credem că am fost puși în viața celuilalt pentru un motiv divin și ne-am schimbat reciproc infinit în bine. Dragostea pe care o avem unul pentru celălalt depășește cu mult relația pe care am împărtășit-o ca soț și soție. Este o conexiune sufletească care nu poate fi ștearsă niciodată.”

61 de premii grammy anuale în culise
la cea de-a 61-a ediție anuală a premiilor GRAMMY din 10 februarie 2019.
John ShearerGetty Images

„am luat această decizie dureroasă împreună—o decizie sănătoasă care vine după o perioadă foarte lungă de încercări pe care le putem face”, au continuat ei. „Pur și simplu nu a funcționat. Deși ne despărțim în căsătorie, vom rămâne prieteni adevărați pentru tot restul vieții noastre. Nu avem nici o vină, furie sau dispreț unul față de celălalt și cerem intimitate și dorințe pozitive pentru amândoi, pe măsură ce învățăm cum să navigăm prin asta.”

Musgraves și Kelly s-au întâlnit la Bluebird Cafe din Nashville în martie 2016. S-au căsătorit pe 14 octombrie 2017.

acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și importat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să își furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să puteți găsi mai multe informații despre acest conținut și despre conținut similar la piano.io

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: