Logitech Driver

Logitech G510s Driver Software Install for Windows& Mac

Logitech G510s software & Driver Setup instalare descărcare – bine ați venit pe site-ul nostru Logitech Driver Support, aici oferim software complet și drivere pentru dispozitivele Logitech G510s. Software-ul pe care îl oferim aici este software-ul pe care îl extragem direct de pe site-ul oficial al Logitech. și apoi vom face mai ușor pentru tine să-l descărcați aici și, de asemenea, oferim o configurare pentru instalarea de software sau drivere.

Logitech G510s Software-ul este un produs foarte uimitor lansat de Logitech. Acest produs este aproape utilizat în întreaga lume pentru a sprijini nevoile zilnice în funcționarea dispozitivelor informatice care utilizează acest Logitech G710+. prin urmare, suntem foarte interesați să vă ajutăm să furnizați software complet și driver care funcționează și ca dispozitive de sprijin

Logitech G510s software
Logitech G510s Software

Vezi și: Logitech Keyboard K800 Software

Logitech G510s LCD gaming keyboard este o intrare excelentă. Într-adevăr confortabil, cu mai multe opțiuni de personalizare decât concurenții. Unele dintre problemele enumerate sunt revizuite în tastatura G19 mult mai scumpă. Cu toate acestea, dacă finanțarea este suspectă, precum și ecranul LCD nu este un aspect stabil, după aceea veți fi mai mult decât mulțumit de tastatura de jocuri video Logitech G510s.

Logitech G510s software OS Compatibil

Windows-10 (32-bit & 64-bit) Windows-8.1 (32-bit & 64-bit)
Windows-8 (32-bit & 64-bit) Windows-7 (32-bit & 64-bit)
macOS (10.14) (10.12) (10.13)OS X (10.11)

Logitech G510s descărcări de Software

SoftwareSetup Install
Software Versiune descărcare
software pentru jocuri Logitech (Windows) 9.00.42 descărcare
software pentru jocuri Logitech (Mac) 8.98.306 Descarca
configurare descărcare
Logitech G510s Ghid de inițiere (PDF) descărcare

Logitech G510s Prezentare generală a Software – ului

Logitech G510s are destul de multe de utilizat, deși un șoc inițial-nu este mecanic. Acest lucru ma surprins puțin; piața tastaturii de jocuri video sa schimbat de fapt de la Razer Lycosa, o dată populară, precum și spumante. Piața recent ” acest mech, că mech, și, de asemenea, dacă nu aveți un mech, nu sunteți un jucător.”Deci, eu nu recunosc dacă îmi place să văd non-meches pe piață din nou sau dacă mă simt cu adevărat rata nu este în valoare de ea.

Logitech G510s cu ecran LCD încorporat. Aceasta este o tastatură non-mecanică mai mare, cu 18 taste programabile speciale, redare la bord și, de asemenea, gadgeturi de înregistrare, ecran LCD monocrom, precum și o serie de secrete media unice și funcții relevante. A fost livrat împreună cu Consiliul primar și manualul de instrucțiuni. Pentru a regla comutatoarele programabile, profilurile stabilite și macro-urile de înregistrare, trebuie să descărcați și să instalați software-ul Logitech video gaming.

Vezi și: Logitech G513 Software și Driver Setup instalare descărcare

G510s are propria redare și, de asemenea, dispozitivul de înregistrare care se află în interiorul tastaturii. Conectați căștile/ microfonul stereo la portul de 3,5 mm de pe G510s, precum și un nou obiect gadget De redare și înregistrare va fi cu siguranță disponibil pentru a alege dispozitivele obișnuite de sunet Windows. Acest lucru este extrem de util, precum și audio stereo de înaltă calitate este mare. În plus, eliberează căștile și, de asemenea, portul mic de pe PC.

Logitech G510s software Specifications Review

  • video game LCD Screen panel: păstrați notificat cu statistici de joc în timp real, informații de comunicare VoIP, precum și mai mult, fără a perturba gameplay-ul
  • custom-color RGB backlighting: atribuiți o nuanță distinctă fiecărui profil, setarea contului și modul de stil pentru a găsi rapid orice tip de cheie în întuneric
  • 18 taste G programabile: simplificați acțiunile. Configurați până la 54 de caracteristici unice pentru fiecare joc video, inclusiv apăsări cu taste unice, macro-uri complexe sau manuscrise LUA elaborate * (* necesită instalarea software-ului).
  • porturi audio de 3,5 mm: conectați rapid căștile, plus controlul separat al rezultatului audio al jocurilor video și microfonul căștilor.
  • intrare Multi-cheie: Apăsați până la 6 trucuri simultan pentru a face mai mulți pași complicați fără perturbări sau fantome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: