Paige Butcher Bio

cine este Paige Butcher?

Paige Butcher este o actriță cunoscută, cunoscută pentru rolul din filmul Something ‘s Gotta Give în 2003 și, de asemenea, în Big Momma’ s House 2 în 2006.

a apărut și în DVD-ul real Swimsuit Vol. 2 în 2005.

Paige Butcher: fapte de naștere, familie, copilărie

Paige s-a născut pe 10 iunie 1979, Perth, Australia. Paige era obișnuită să ducă o viață destul de plină de stele. Mama ei a fost un designer de moda bine-cunoscut și tatăl ei a fost un model. Deci, de când era mică, spunea mereu că vrea să fie model la fel ca tatăl ei.

Paige Butcher: Educație

informațiile lui Paige despre educația ei nu au fost găsite. Se spune că a studiat la Colegiul Catolic Santa Maria.

Paige Butcher: viața profesională, cariera

Paige a visat să fie actriță de când era copil. Acționează din 2003.

Paige este un model și a avut diverse cea mai mare sedinta foto. Nu numai că Paige este un model, dar ea este, de asemenea, o actriță.

în 2003, a apărut în filmul Something ‘ s Gotta Give în 2003. Ea este, de asemenea, cunoscut pentru rolul ei în filmul, Big Momma ‘ s House 2 în 2006. Are un rating IMDB de 6,7/10. Doi ani mai târziu, după ce cariera ei de actorie a fost renumită, a apărut și într-un videoclip de costume de baie pentru revista Maxim în 2005, care se numește Maxim The Real Swimsuit DVD Vol.

Paige Butcher
Legendă: Paige Butcher cu fiica ei a alunecat într-un bikini turcoaz în weekend pentru puțin timp pe plajă în timp ce se afla în Hawaii (Sursa: Daily Mail )

Paige Butcher: salariu,în valoare netă

Paige trebuie să aibă câștig bun ca munca ei sunt apreciate de către alții. Valoarea ei netă este estimată la 40 de milioane de dolari.

Paige Butcher: zvonuri, controverse

Paige nu-i place în mod normal să-și împărtășească problema privată pe social media. Deci, ca ea se execută stilul ei de viață în felul ei, fără a afecta pe alții, nu există zvonuri auzit despre ea nici ea a fost criticat pe orice altă chestiune.

Paige Butcher: Înălțime,Greutate

Paige are un corp perfect subțire în picioare, cu o înălțime de 5 picioare 5 inci și cântărește 58 kg. Ea este o blonda cu hazel. Statisticile corpului ei sunt de 35-24-25 inci și poartă o dimensiune a sutienului de 33b.

Paige Butcher: Social Media Profile

Paige nu este văzută activă pe diverse social media. Deoarece în mod normal nu-i place să-și împărtășească problema privată pe social media, nu este activă pe social media.

de asemenea, citiți afacerea, salariul, valoarea netă, controversa și biografia lui Tom Chambers, Angelica Kenova, Dick Van Dyke, Mena Suvari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: