PIE vs. PIH: care este? Cum Ar Trebui Să O Tratezi?

plăcintă vs. PIH: care este? Cum Ar Trebui Să O Tratezi?

hiperpigmentare Post-inflamatorie (PIH). Eritem Post-inflamator (PIE). Ambele se întâmplă ca urmare a inflamației adesea în urma cosurilor. Care este diferența? Și cum poți face față acestor suveniruri nedorite post-breakout?

atât PIH, cât și PIE sunt răspunsuri la inflamație și iritare. PIH este un răspuns de melanină care lasă un semn întunecat pe piele. Se poate întâmpla atunci când un cos este iritat prin culegere sau stoarcere. Poate fi rezultatul unei leziuni a pielii de la zgârieturi, căldură, expunere la UV sau arsuri chimice. PIH tinde să fie mai frecvent în tonurile mai întunecate ale pielii din cauza abundenței de melanină.

plăcinta apare ca semne roz sau roșii pe suprafața pielii. Este un răspuns vascular la inflamație sau iritație. Capilarele chiar sub suprafața pielii sunt stimulate de inflamație creând un val de sânge în zonă ca mecanism de vindecare. La fel ca PIH, este cauzată de culegerea de cosuri, expunerea la UV, substanțe chimice, leziuni sau iritații. Plăcinta este mai frecventă în tonurile mai deschise ale pielii. Cu cât tonul pielii este mai deschis, cu atât semnele vor rămâne mai lungi.

nici PIH, nici PIE nu sunt permanente, dar, în ambele cazuri, estomparea lor necesită timp, răbdare și strategie. Vă putem ajuta cu partea de strategie.

protecție UV necesară atât pentru

atât pentru PIH, cât și pentru PIE, protecția UV este imperativă. Soarele va întuneca PIH și va inflama în continuare plăcintă. Începeți ziua cu loțiune de tratament de zi SPF 15 pentru hidratare și protecție UV într-una. Lumină-greutate, non-gras, și non-comedogenic.

exfoliere și înălbitori pentru PIH

petele întunecate ale PIH încep în straturile profunde ale pielii. O combinație de exfoliere, care aduce excesul de pigment la suprafață și afară, plus înălbitori topici pentru a estompa semnele întunecate.

alegerea de top pentru PIH: linia de acid mandelic Vivant este personalizată pentru tratarea PIH. Acest derivat de migdale alfa hidroxi acid exfoliază pentru a aduce pigment la suprafață și clar impactions. Are proprietăți antibacteriene pentru a proteja împotriva viitoarelor erupții. Este un inhibitor de melanină și un strălucitor natural. Și pentru că are o dimensiune moleculară mai mare decât majoritatea AHAs, este absorbit mai lent de piele și nu va declanșa hiperpigmentarea post-inflamatorie. Este deosebit de bun pentru pielea de culoare. Cumpărați linia de acid mandelic.

cele mai bune ingrediente pentru decolorarea PIH și restabilirea tonului uniform: acid mandelic, vitamina A, niacinamidă, acid kojic, acid lactic, vitamina C, hidrochinonă.

calmarea, reînnoirea și întărirea barierei pielii pentru PIE

deoarece reacția PIE se întâmplă aproape de suprafața pielii, inflamația rămâne într-o stare activă. Nu vrei să faci nimic pentru a-l agrava și mai mult. Concentrați-vă pe reducerea inflamației și întărirea barierei pielii pentru a echilibra pielea și roșeața pentru a se retrage.

alegeri de top pentru plăcintă: curățați, calmați și protejați cu demachiant antioxidant antiinflamator pentru ceai verde. Tonerul nutritiv pentru piele este un tonic antibacterian, antiinflamator, antibacterian de niacinamidă, ulei de șold de trandafir, extract de ceai verde, Acid mandelic, ferment de zinc, miere și hamamelis. Derm-a Renew combină propionatul de vitamina A regenerant celular cu peptidele care stimulează colagenul și reduc roșeața, făcând acest ser corectiv perfect pentru a pune plăcintă în oglinda retrovizoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: