Programul de credit fiscal pentru îmbunătățirea educației din Pennsylvania este mai valoros acum decât oricând / opinie

știați că în fiecare an întreprinderile locale ajută la finanțarea a mii de educație a Studenților din Pennsylvania – toate printr-un program de stat de care poate nu ați auzit niciodată? Și, acest program este pe cale să devină și mai critic, deoarece efectele COVID-19 continuă să afecteze comunitățile noastre.

din 2001, programul de credit fiscal pentru îmbunătățirea educației din Pennsylvania (EITC) a servit ca un mijloc valoros pentru întreprinderi de a investi în educația tinerilor din Pennsylvania. Autorizează credite fiscale pentru întreprinderile care contribuie la organizațiile de burse sau la organizațiile de îmbunătățire educațională (EIO), care sunt non-profit care susțin programarea inovatoare și semnificativă în școlile publice. Această finanțare oferă oportunități de extindere a opțiunilor școlare și a inițiativelor importante de învățare, care nu numai că creează oportunități educaționale mai mari pentru copii, dar are și un efect pozitiv asupra comunităților.

în urma pandemiei COVID-19, școlile și organizațiile non-profit se confruntă cu o nevoie crescândă de sprijin financiar pentru a-și relua cu succes serviciile publice evaluate în siguranță și eficient, făcând programul EITC cu atât mai important astăzi. Întreprinderile pot sprijini organizațiile care îmbunătățesc viața copiilor din comunitățile lor imediate, direcționând dolari către școlile locale și non-profit. Companiile pot apoi să se bazeze pe acest sprijin prin introducerea programelor de voluntariat corporativ, aliniate cu aceleași organizații comunitare, pentru a oferi angajaților posibilitatea de a se conecta mai profund la eforturile depuse de compania lor și de a face o schimbare locală mai mare.

cercetările au arătat că angajatorii cu programe de voluntariat semnificative pot recruta cu succes noi angajați și pot stimula moralul—un studiu Unilever a constatat că cifra de afaceri a angajaților a scăzut cu 57% în grupurile de angajați cele mai implicate în eforturile de voluntariat și voluntariat ale companiilor lor. Mai mult, 74% dintre angajați își găsesc locul de muncă mai satisfăcător atunci când li se oferă oportunități de a avea un impact pozitiv. De la introducerea COVID-19, mai mulți oameni caută angajatorii lor să facă mai mult pentru comunitățile lor – pentru a avea un impact mai mare în ajutorarea populațiilor vulnerabile, inclusiv a copiilor și a familiilor – iar programul EITC permite acest sprijin sporit.

AmerisourceBergen, cea mai mare companie cu venituri din Pennsylvania, este un susținător puternic al programului EITC. În calitate de companie de servicii farmaceutice, AmerisourceBergen are responsabilitatea de a ajuta la construirea unui viitor mai sănătos și care include sprijinirea educației de calitate. Știm că rezultatele educaționale îmbunătățite contribuie la sănătatea și bunăstarea generală a comunităților—de fapt, Jurnalul Internațional al serviciilor de Sănătate raportează că programele educaționale promovează cu succes echitatea sănătății în comunitățile cu venituri mici. În căutarea unui obiectiv comun pentru comunități mai bune, AmerisourceBergen este mândru să lucreze cu Big Brothers Big Sisters Independence (BBBSI), o organizație nonprofit care facilitează relațiile de mentorat unu-la-unu în Greater Philadelphia și Southern NJ, prin Programul EITC.

din 2016, parteneriatul dintre AmerisourceBergen și BBBSI a oferit un total de $70,000 în contribuții către Mentor 2.0, un program de mentorat îmbunătățit de tehnologie pentru elevii de liceu și dincolo de zidurile școlii, un program în care elevii locali se întâlnesc cu mentori la locul lor de muncă.

în timpul anului școlar 2019-2020, sprijinul AmerisourceBergen pentru Mentor 2.0 a permis BBBSI să potrivească 25 de studenți de la Liceul Parkway Center City cu un mentor, care a servit ca campion personal pentru aspirațiile lor universitare. Elevii din program iau cursuri la Community College din Philadelphia în anii lor de juniori și seniori și absolvesc liceul cu o diplomă asociată. Programul beyond school Walls este perfect pentru organizațiile care doresc să-și ajute comunitatea locală, îmbunătățind în același timp implicarea angajaților. Prin acest program, elevii sunt expuși la oportunități și cariere pe care nu le-ar fi putut imagina niciodată pentru ei înșiși, ceea ce este un factor important în nivelarea terenului de joc pentru tinerii defavorizați.

în ultimii trei ani, în toate rezultatele, studenții BBBSI Mentor 2.0 au depășit mediile comparabile de înscriere, persistență și finalizare a Colegiului Național. În plus, 99% dintre elevii din programul beyond school Walls avansează la clasa următoare, iar 95% au prezentat un impact academic pozitiv. Aceste programe de îmbogățire educațională pot schimba cu adevărat viața elevilor, oferindu-le experiențe valoroase de învățare și asigurându-se că se consideră importanți, capabili și demni de un viitor de succes.

Commonwealth of Pennsylvania oferă unul dintre cele mai expansive programe EITC din Statele Unite. Noi, la AmerisourceBergen și BBBSI, suntem mândri de angajamentul statului nostru de a crește oportunitățile educaționale pentru studenți. Pe măsură ce continuăm să ne confruntăm cu implicațiile pe termen lung ale pandemiei COVID-19, școlile și organizațiile non-profit vor avea nevoie de sprijin din partea guvernului și a întreprinderilor private în timp ce navighează cum să se adapteze la o lume nouă.

parteneriate precum cele formate prin Programul EITC vor fi esențiale pentru a ajuta aceste organizații să își reia Serviciile la momentul potrivit. Corporațiile din Pennsylvania ar trebui să evalueze modul în care pot participa la programul EITC în beneficiul studenților locali și al angajaților acestora. Pentru a afla mai multe despre programul EITC și pentru a aplica în numele afacerii dvs., vizitați site-ul web al Departamentului de dezvoltare comunitară și economică din Pennsylvania.

pentru mai multe informații, contactați Kate McCloud, vicepreședinte al avansării, la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: