Rețeaua de pescuit Colorado: Eagle River

Vulturul este un râu care curge liber, care pare uitat de mulți flyfishermen. Râul oferă pescuit excelent și acces bun. În plus, există șanse mari să conduceți chiar lângă el pe drumul dvs. de a merge la pescuit în alte zone.

Vulturul, prin legendă, este numit de Utes care au spus că există tot atâtea ramuri ale acestui râu pe cât există pene de coadă pe un vultur. Râul începe în apropierea diviziunii continentale, cu izvoarele is În apropierea unor locuri cunoscute, cum ar fi Muntele Sfintei Cruci, și Camp Hale (unde Divizia A 10-a montană s-a antrenat în timpul celui de-al doilea război mondial). Curge mai ales spre nord până ajunge la Valea Vail. Aici, Gore Creek se alătură vulturului și râul curge spre vest până se contopește cu Râul Colorado lângă Dotsero.

pescuitul râului Eagle în Colorado

unele riffles lângă Squaw Creek plant

acces-

există destul de un pic de acces de la mal sau pentru trecere prin vad – puteți pluti, de asemenea, vulturul în anumite perioade ale verii.

 • White River Nat ‘ l Forest – headwaters Hwy 24 rulează între Leadville și Dowds Junction, traversând diviziunea la Pasul Tennessee. După trecere, autostrada urmează Vulturul. O mare parte din teren este proprietate forestieră și există câteva campinguri. Râul trece și prin Camp Hale. Oprește-te și aruncă o privire! Uita-te pentru teren privat în special între Minturn și Gilman. Puteți accesa mulți afluenți prin trasee sau drumuri forestiere
 • Dowd ‘s Junction
  râul Eagle și Gore Creek se întâlnesc la Dowd’ s Junction. Aceasta este, de asemenea, joncțiunea dintre Hwy 24 și I-70. Există acces aici pe un teren închiriat de DOW. Există, de asemenea, o stație de ranger USFS unde puteți obține informații.
 • zona Avon acces foarte limitat – casa Beaver Creek ($$$$). Puteți accesa râul la podul din Avon numit”Bob”.
 • Edwards către Wolcott – acces la site – urile BLM – utilizați Hwy 6-Ute Creek și Bellyache; acces la stația de tratare a apei Squaw Creek; posibil acces la Cordillera cu permisiune.
 • Wolcott către Eagle – luați Hwy 6 în loc de I-70 – BLM și Dow închiriază la Wolcott Campground, Red Canyon Canyonwoods, Old Hwy 6 Bridge și Eagle County Fairgrounds
 • Eagle către punctele de acces Dotsero – BLM și DOW la ghips Campground și iazuri, site-ul „comunității”, accesul „Lava flow”, accesul „horse pășune”. Acces suplimentar posibil la Eagle River estates, willowstone servitute.

pescuitul râului Eagle în Colorado

un maro frumos-Vulturul este cunoscut pentru acțiunea sa de muscă uscată vara

pescuitul râului Eagle în Colorado

lângă Wolcott Camping

resurse / alte informații:

Colorado River Fishing cumpărați o broșură sau o carte electronică pe Râul Colorado: un ghid al lui Fly Fisher de Al Marlowe și Karen Christopherson, care include hărți color și informații despre Colorado și principalii săi afluenți (Albastru, vultur, Fraser, furcă Roaring, Fryingpan și Fraser). Cartea are peste 170 de pagini și include informații despre acces, muște, trape și multe altele…..disponibil de la Barnes și Noble sau pe Amazon

 • Vezi site-ul web Eagle River al BLMCARE include informații despre plutirea râului
 • vizitați site-ul web pentru White River National Forest
 • există câteva flyshops foarte frumoase în Vail și Avon, plus servicii bune de ghidare.

reguli pentru Eagle

 • de la confluența East și South forks în aval de Colorado: Pungă și limita de posesie a două păstrăv

rio grande colorado harta de pescuit Click aici pentru a cumpara digitale descărcabile zece Colorado hărți de pescuit, care include Eagle River.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: