Rezultatele cercetării

scopul cercetării rezultatelor la Spitalul General din Massachusetts este de a examina eficacitatea și valoarea atât a prevenirii bolilor, cât și a intervențiilor în scenarii din lumea reală.

la Massachusetts General Hospital, procesul de cercetare nu se încheie cu dezvoltarea unui nou test de screening, instrument de diagnosticare, dispozitiv sau tratament. În multe privințe, acesta este doar începutul.

scopul cercetării rezultatelor la Mass General este de a examina eficacitatea și valoarea prevenirii bolilor, precum și intervențiile în scenarii din lumea reală.

se uită dincolo de pacienți și tratamentul în sine și examinează impactul și valoarea calității asistenței medicale și a sistemelor de sănătate, precum și impactul factorilor sociali asupra rezultatelor terapeutice.

iată câteva exemple de întrebări investigate de cercetătorii noștri:

  • care sunt factorii care afectează durata șederii în spital și probabilitatea readmiterii?
  • cum se raportează durata operației unui pacient la probabilitatea de infecție?
  • cum se compară rezultatele pacienților din sistemul nostru de sănătate cu cele din alte părți ale SUA și din alte țări?
  • care sunt unele domenii în care vedem încă disparități în tratamentul și rezultatele pacienților și care sunt motivele acestor disparități?
  • care este influența acoperirii asigurărilor și a reformei asistenței medicale asupra rezultatelor pacienților?
  • cum se poate măsura mai bine calitatea asistenței medicale?
  • care este valoarea diferitelor teste de diagnostic, tratamente sau abordări pentru îngrijirea diferitelor boli?

rezultate cercetarea are, de asemenea, o abordare foarte centrată pe pacient. Această cercetare este menită să angajeze pacienții și comunitatea pentru a examina problemele care contează pentru ei, cum ar fi durata și calitatea vieții, rezultatele funcționale și costurile îngrijirii.

pentru a vedea exemple despre modul în care Departamentul General de chirurgie în masă dezvoltă cunoștințe generalizabile din rezultatele îngrijirii pacienților din lumea reală, vă rugăm să vizitați Centrul Codman pentru eficacitate clinică în chirurgie.

pentru a vedea modul în care Departamentul General de Medicină de masă lucrează pentru identificarea și diseminarea celor mai bune practici pentru gestionarea bolilor infecțioase, inclusiv HIV și tuberculoză, vă rugăm să vizitați Centrul de evaluare a practicii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: