Runa Ansuz

sensul Ansuz

Ansuz este o runa care este sacru pentru Odin, zeul vântului și spiritului. Când este calea corectă în sus, Ansuz este considerat a fi o runa de fericire și binecuvântările de la Dumnezeul Atotputernic. Este timpul să experimentați noi lucruri neașteptate în viață și multe interacțiuni noi cu oamenii. Această rună este, de asemenea, considerată a fi o asigurare pentru o disciplină adecvată și o nouă coordonare în viață.

datorită legăturii lui Ansuz cu Odin, celelalte semnificații și interpretări care pot fi legate de Ansuz sunt inteligența (sau înțelepciunea), ajutorul strămoșilor și puterea nobilă. Cel mai important cadou pentru omenire de la Odin este să învățăm despre viața pe care o trăim. Împreună cu puterea vieții. Deoarece Odin este zeul spiritului, puterea de a crea o nouă viață în corpul uman (adică nașterea unui nou copil sau chiar a doua respirație pe care o simțim în corpul nostru în timpul sarcinii), rămâne cu corpul nostru până când suntem în viață, iar aceasta este energia creatoare din această rună.

Ansuz ne permite capacitatea mentală de a distinge lucrurile din jurul nostru, păstrând lucrurile într-un mod clar, ordonat și permițându-ne să ne descifrăm gândurile sub formă de vorbire, ceea ce sporește și mai mult interacțiunile noastre cu ceilalți. Dacă această rună este inversată, înseamnă un semnal de avertizare că sunteți înșelat sau victima unor înșelăciuni și farse fără scrupule. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este foarte important să judecați validitatea sfaturilor sau sugestiilor pe care le primiți de la persoane apropiate – chiar și o persoană în vârstă după aceste semnale, doar pentru a evita orice regrete viitoare. Ansuz este, de asemenea, cunoscut sub numele de Odin, adică signals.It înseamnă: „binecuvântări.”

această piatră denotă Odin, zeul nordic al șamanismului și magiei. Ea reprezintă revelația, comunicarea și predicțiile divine. Este în mare parte un simbol al mesajelor și cuvintelor pe care le folosim pentru a ne înțelege. Cu toate acestea, atunci când este inversat, avertizează împotriva înșelăciunii, păcălește și îl reprezintă pe Loki, zeul răutății. Veți obține o perspectivă mai bună asupra a ceva important, deoarece această rună înseamnă și viziune, entuziasm, iluminare, inspirație, revelație, semnale, intuiție și cunoaștere. Cealaltă parte reprezintă iluzie și lipsă de comunicare.

obținerea acestei rune înseamnă că sunteți pe deplin pregătiți pentru o transformare. Nu contează dacă plănuiești să schimbi ceva în viața ta privată. Sau doriți să aplicați modificări pe fiend profesional. Așa cum am menționat mai devreme, aceasta este runa magiei și șamanismului.

adică, ar trebui să te aștepți să se întâmple lucruri frumoase, aproape inimaginabile. În cazul în care vă întrebați cum să comunicați cu cineva care nu este interesat să vă asculte partea din poveste, cel mai bine este să lăsați acțiunile dvs. să vorbească în numele dvs. Când cineva nu vrea să te audă, este pentru că suferă. Dă-le timp să se vindece și să aplice același sfat atunci când vine vorba de tine. Dă-ți timp să te vindeci în loc să grăbești lucrurile.

am menționat, de asemenea, că Ansuz este piatra predicțiilor și revelației divine. Veți obține o perspectivă mai bună asupra personalității voastre și vă veți dezvălui lumii fără să vă simțiți rușinați de cine sunteți cu adevărat. Cu toate acestea, vei deveni conștient de defectele și imperfecțiunile tale.

spre deosebire de alte persoane care le îmbrățișează, vei lucra la depășirea defectelor tale. Veți da tot ce este mai bun pentru a deveni cea mai mare versiune a dvs. și pentru a vă face mândri. Se va întâmpla ceva care va readuce entuziasmul și entuziasmul din viața ta. Vei simți nevoia de a face lucrurile, de a călători, de a sări în aventuri, de a-ți face talentele să funcționeze și de a-ți aduce toate visele la viață. Te vei simți renăscut, ca o persoană nouă, pregătită pentru un nou început sau schimbare care te va face să te bucuri de misterul necunoscutului. Probabil că ți-a fost prea frică să aplici schimbări în trecutul tău și de aceea ți-a apărut această rună. Te vei confrunta cu fiecare frică care stă între viața ta actuală și viața pe care o dorești pentru tine și pentru cei pe care îi iubești. Această piatră vă va trimite toate semnele necesare. Urmați-le dacă doriți să aveți o viață împlinită. Dacă ai această piatră, probabil că te confrunți cu dificultăți de comunicare cu o persoană care contează pentru tine. Pentru a rezolva această problemă, exprimați-vă compasiunea și înțelegerea.

anunțați persoana că nu o judecați, ci doriți să o ascultați. Lăsați suficient spațiu și timp pentru auto-exprimare. Introduceți conversațiile viitoare cu o minte deschisă și permiteți oamenilor să se exprime pe deplin înainte de a vă exprima concluziile și anumite opinii.

acum, să vorbim despre cealaltă parte a acestei pietre. Așa cum am menționat mai devreme, reprezintă Loki, puterea răutății. Dacă ai această parte a pietrei, înseamnă că ai de-a face cu o persoană foarte neplăcută, dar tristă. Nu ești destul de sigur cum să reacționeze la trucuri și acțiunile lor rele. Cel mai bun mod de a trata acest tip de persoană este fie să o ignori și să o lași să-și înfrunte propria karma, fie să încerci să o înțelegi și să o ajuți să se vindece, dacă este posibil. Nu sunt răi, ci răniți și triști. Oamenii aflați în această stare îi rănesc de obicei pe alții în speranța că îi va face să se simtă mai bine. Această rună a apărut pentru a vă învăța să înțelegeți pe cei care fac rău. Nu este vorba că s-au născut în acest fel, ci au devenit răi din cauza a ceva ce li s-a întâmplat de-a lungul vieții. Ei au nevoie de ajutor și nu de judecată sau răzbunare.

obținerea acestei pietre ar putea dezvălui, de asemenea, o persoană falsă în viața ta. Acordați o atenție deosebită împrejurimilor. Este, probabil, cineva care a intrat în viața ta doar recent și a încercat să câștige încrederea imediat. Primul tău instinct despre această persoană a fost corect. El sau ea nu este un bun prieten sau partener. Ai întotdeauna încredere în instinctele tale pentru că nu mint sau nu dezinformează niciodată.

următorul lucru pe care această rună încearcă să vă ajute este trezirea voastră. Probabil că ești o persoană normală, cu o viață normală. Cu toate acestea, autoevaluarea a devenit o parte din rutina ta de zi cu zi. Și dintr-o dată, ai început să te gândești prea mult la tot. Nu te-ai gândit niciodată că credințele tale hardcore și valorile vieții se vor schimba. Dar cumva au făcut-o. Și nu sunteți sigur cum să reacționați la această transformare interioară. Te face să pari distant și distras atunci când ești cu prietenii și familia. Analizezi tot ce spun sau fac. Este ca și cum ați câștigat o putere supranaturală de a recunoaște cine spune adevărul și cine nu, cine este real și cine nu. Și chiar dacă îți place, te înnebunește. Îmbrățișează acest dar. Folosește-l pentru binele tău. Vă întrebați cum? Ei bine, lasă-ți puterea supranaturală să dezvăluie adevăratele fețe ale oamenilor care nu ar trebui să fie în viața ta. Reevaluați-vă prietenii și membrii familiei.

când vine vorba de afaceri și de muncă, această rună prezice idei noi, proaspete, o viziune mai bună și o perspectivă mai mare. Este conectat la puterea ta supranaturală pentru a determina ce este bine sau rău pentru tine. Acest cadou vă va ajuta să ajungeți la vârf în cariera dvs., totuși, numai dacă acționați așa cum dorește inima voastră. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă îmbrățișați transformarea interioară.

nu vă temeți de gândurile voastre. Permiteți-le să zboare liber și să vă ajute să formați o opinie nouă și mai bună despre orice, inclusiv despre dragoste. Odată ce vă aduceți cariera și viața în ordine, veți realiza că dragostea nu este cel mai important lucru. Realizarea de sine și progresul personal sunt. Cu toate acestea, doar câțiva pot înțelege adevărata importanță a răspunsului la un apel interior și modul în care acest apel de trezire poate schimba cursul căii tale de viață în bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: