temeiul statutar pentru încetarea drepturilor părintești în interesul superior al copiilor în Virginia

epuizând apelurile părintești ale acțiunilor de reziliere

odată ce un părinte ale cărui drepturi părintești au fost reziliate și-a epuizat drepturile de apel prin Curtea de apel și Curtea Supremă din Virginia, nu există niciun temei pentru contestarea respingerii de către Curtea de circuit a unei moțiuni de restabilire a unei cereri de recâștigare a custodiei. Instanța va respinge o cerere de restabilire a custodiei odată ce toate opțiunile de apel au fost epuizate. Acesta a fost cazul recent cu o mamă ale cărei drepturi părintești au fost reziliate.

odată ce apelurile au fost epuizate, drepturile părintești sunt reziliate definitiv

pe baza Codului Virginia 16.1-241(a), mama nu a fost o „parte cu un interes legitim”, deoarece drepturile părintești au fost reziliate de instanța de circuit și ea și-a epuizat opțiunile de apel. Mama nu mai poate înainta moțiuni sau cereri cu privire la copil, deoarece toate drepturile părintești au fost reziliate. Este foarte important ca apelurile să fie depuse în timp util dacă un părinte dorește să anuleze o decizie de reziliere.

standardul pentru încetarea drepturilor părintești include sănătatea mintală a părintelui și prezența fizică a părintelui cu copilul

drepturile părintești sunt adesea reziliate în interesul superior al copilului. Instanțele se bazează pe un set de factori adecvați, standard, în timp ce analizează dovezile care susțin decizia sa. De exemplu, drepturile părintești sunt adesea reziliate dacă părintele creează un pericol cunoscut pentru copil. Într-un caz care implică scoaterea de urgență a unui copil dintr-un mediu periculos, instanța a stabilit că o mamă suferea de tulburări semnificative de sănătate mintală și necesita medicamente și tratament. Mama nu a reușit să-și stabilizeze starea de sănătate mintală, ceea ce a făcut ca aranjamentele de viață ale copilului să fie periculoase și periculoase, astfel încât până la punctul de a trăi în casă nu a fost în interesul copilului. Mama a avut o anumită perioadă de timp pentru a stabiliza și repara situația de viață a copilului, dar nu a reușit să facă acest lucru. Prin urmare, drepturile părintești au fost reziliate pentru că nu a reușit să creeze un mediu sigur pentru copilul ei.

în același caz, tatăl copilului nu a reușit să mențină contactul sau să asigure viitorul copilului după ce copilul a fost plasat în sistemul de plasament. Tatăl nu a vizitat niciodată mai mult de un an. Tatălui i s-au oferit servicii Ample pentru a-l ajuta să mențină o relație cu copilul său, dar el nu a profitat de ele. Instanța i-a reziliat și drepturile părintești, din cauza lipsei de contact, furnizare și sprijin pentru copil.

Smith Strong, PLC: O firmă de avocatură cu experiență pentru cazurile de reziliere parentală

Smith Strong, PLC are experiență în argumentarea în favoarea păstrării drepturilor părintești și poate oferi îndrumări pentru a naviga în sistemul juridic pentru a rezolva rezilierea dreptului parental. Deoarece aceste cazuri sunt foarte specifice, vă rugăm să sunați la firma noastră pentru o evaluare cuprinzătoare a cazului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: