Texting este moartea primei Date

am făcut ceva ce de obicei nu fac — am încercat să dovedesc că greșesc.

ca antrenor de întâlniri, sfatul pe care îl dau este ceea ce știu să lucrez. Chiar dacă funcționează 90% din timp, o voi sfătui în continuare. Mai ales că nu pot, desigur, să controlez modul în care reacționează ceilalți oameni.

deseori numesc mesaje text „moartea primei întâlniri „sau” locul în care datele merg să moară.”(De obicei nu sunt atât de morbid. Promit.) Așa că am reușit propriul meu cont Bumble, am vrut să mă dovedesc greșit.

vorbeam cu un tip care, după câteva mesaje înainte și înapoi despre câinii noștri și planurile de weekend, mi-a cerut numărul. De fapt, el a spus, ” Poate ai vrea să ne întâlnim?”(În timp ce mă bucur că a întrebat, am un animal de companie personal enerva cu „sus.”Încerci să faci să pară mai casual? Aș vrea doar să ne întâlnim. Punct.) Indiferent, i-am răspuns: „sună frumos!”Apoi, el a întrebat:” De ce nu-mi împuști numărul tău?”

în mod normal, aș sfătui un client (sau pe mine) să spun: „știi, de fapt mă ajută să rămân organizat pentru a aranja detaliile aici, dar sunt fericit să planific ceva pentru acest weekend.”Funcționează ca un farmec. Se împinge pentru data păstrând în același timp comunicarea pe datare app astfel încât conversația nu merge în abisul mesaje text, așa cum se întâmplă atât de des.

dar am decis să folosesc acest lucru ca o oportunitate de a-mi reevalua opiniile. Îmi dau seama că această dimensiune a eșantionului nu poate trage concluzii, totuși comportamentul pe care l-am văzut a fost exact așa cum am prezis că va fi:

El: Hei, acesta este prințul tău bumble (lipsa de punctuație atunci când scrii unui scriitor nu se pierde pe mine.)

eu: poți fi cu adevărat prințul meu Bumble dacă nu ai un iPhone? (Textele sale erau verzi, ceea ce înseamnă că nu folosim iMessage, ceea ce înseamnă că nu are iPhone.)

el: da doamnă! Mă revanșez pentru asta

eu: vom vedea!

El: Haha deja sunt judecat

eu: deloc.

el: doar oferindu-vă un timp de greu!

eu: am înțeles!

el: simt că ești probabil mai sarcastic decât mine. (Ar trebui să fie „decât mine”, dar voi lăsa acest lucru să meargă deocamdată.) Sau poate sassy este cuvântul potrivit

eu: sunt 0% sarcastic. Urăsc sarcasmul. Sass am în pică! (Și da, am folosit emoji-ul spade.)

de ce nu-ți place sarcasmul?

eu: mi se pare adesea rău.

El: dragoste sass! Ahh Da, Pot vedea asta. Cu siguranță nu sunt rău

dar nu sunt sarcastic foarte mult

Sassy cu siguranță

cum îți merge ziua? (Notă: aici lucrurile merg întotdeauna în jos.)

eu: Super ocupat de fapt!! (Notă: a fost 1 PM într-o zi lucrătoare!)

El: Ohh Ei bine, atunci vă pot trimite mai târziu

eu: grozav!

după încă o „cum a fost ziua??”trei ore mai târziu, când încă lucram și am răspuns ca atare (deși foarte frumos), nu a mai fost auzit niciodată de el. Da, aș fi putut împinge lucrurile de-a lungul dacă am vrut să. Dar nu am făcut — o.

așa cum i-am spus unui client recent, trimiterea de mesaje text înainte de prima întâlnire este ca și cum ai conduce o mașină nouă de pe lot-se depreciază imediat. Aș îndrăzni să spun că, odată ce numărul de telefon este dat în aplicație, există o șansă de 60% ca prima dată să nu se mai întâmple. De ce? Oamenii devin leneși. Ei scriu: „cum este ziua ta?”vs.” să confirmăm planurile noastre pentru duminică. Cum e la 4 p. m. în Shaw?”

sau cineva spune ceva care este interpretat greșit. Sau cineva trimite ceva nepotrivit. S-ar putea să vă gândiți: „nu aș vrea să știu dacă cineva este așa înainte de a ne întâlni?”Sigur. Dar tot vreau să ajungi doar la data pentru a face evaluarea pentru tine.

deci, la fel de mult cum am vrut să mă dovedesc greșit, eu stau de sfatul meu pentru a păstra data de planificare pe datare aplicații și apoi numere de schimb numai în ultimul moment pentru situații neprevăzute. Oamenii stau în felul lor fără să știe. Nu-i lăsa.

acest articol a apărut inițial în Duluth News Tribune.

imagine de Karolina Grabowska din .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: