tipuri de cuvinte cheie

Marketing Digital – note de studiu:

cercetarea cuvintelor cheie este procesul de descoperire a cuvintelor cheie utilizate de potențialii clienți pentru a vă găsi produsele. Puteți alege apoi cele mai relevante cuvinte cheie la îndemână, care au un volum bun de căutare.

beneficiile cercetării cuvintelor cheie

cercetarea cuvintelor cheie vă ajută să vă informați dezvoltarea conținutului. Puteți utiliza constatările din cercetarea cuvintelor cheie pentru a decide asupra temelor pentru conținutul dvs. Dacă vă bazați conținutul pe cuvinte cheie de rang înalt, este mai probabil să apară în rezultatele căutării. Cercetarea cuvintelor cheie vă permite să:

  • obțineți tipul potrivit de vizitatori pe site-ul dvs.
  • identificați cuvintele cheie cu volum mare de căutare pentru a le utiliza ca ghid pentru subiectele de conținut.
  • identificați lacunele de conținut de pe site-ul dvs. web comparând subiecte noi de cuvinte cheie cu subiectele de conținut existente.
  • oferă o justificare statistică imparțială pentru urmărirea temelor de conținut.
  • identificați noi oportunități cu teme și tendințe emergente pe baza a ceea ce caută oamenii.
  • utilizați valorile de dificultate SEO pentru a identifica câștigurile rapide și oportunitățile de impact ridicat.

cuvinte cheie cu coadă lungă și coadă scurtă

cuvinte cheie cu coadă lungă sunt termeni specifici de cuvinte cheie care conțin multe cuvinte. Sunt mai ușor de clasificat și convertit, dar mai greu de cercetat. Au un volum mai mic de căutare individuală a cuvintelor cheie, dar un volum mai mare de căutare colectivă a cuvintelor cheie. Acestea necesită un conținut mai aprofundat și o cantitate mai mare din acesta, deoarece există atât de multe mărci care concurează pentru aceste căutări. Deci, pentru a fi observat și clasat de Google, va trebui să produceți o mulțime de conținut aprofundat.

cuvintele cheie cu coadă scurtă sunt cuvinte cheie largi cu doar câteva cuvinte în cuvântul cheie. Sunt mai greu de clasificat și convertit, dar mai ușor de cercetat. Au un volum individual mai mare de căutare a cuvintelor cheie, dar un volum colectiv mai mic de căutare a cuvintelor cheie.

este demn de remarcat faptul că aproximativ 70% din tot traficul de căutare provine Colectiv din cuvinte cheie cu coadă lungă. Căutătorii tind să fie mai detaliați cu căutările lor, deoarece caută rezultate specifice în cât mai puțin timp posibil.

Înapoi sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: