totul despre burtă Tuck drenuri

totul despre burtă Tuck drenuri

în timpul consultărilor cu pacienții având în vedere burtă tuck chirurgie la Gilbert meu și Scottsdale-zona birouri, multe dintre întrebările se concentreze pe recuperarea în urma procedurii. Subiectul scurgerilor post-chirurgicale poate fi un pic confuz și chiar puțin îngrijorător.

de aceea am vrut să abordez subiectul într-o postare pe blog pentru femei și bărbați care iau în considerare operația de burtă, oferind informații care îi vor ajuta pe pacienți să se simtă mai încrezători în experiențele lor. Scurgerile pot suna înfricoșător, dar pot scurta de fapt timpul de recuperare și pot reduce riscul de complicații post-chirurgicale.

iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre canalele de scurgere pe care le auzim la Institutul de Chirurgie Plastică avansată:

care este scopul canalelor de scurgere post-burtă?

înțelegerea modului în care chirurgii efectuează abdominoplastia (tucuri de burtă) este necesară pentru a aprecia scopul scurgerilor post-chirurgicale. O burtă elimină excesul de piele și repară anumiți mușchi abdominali întinși sau separați în timpul sarcinii. După ce chirurgii suturează inciziile, rămâne un spațiu mic între piele și mușchi. Fluidul compus din plasmă se poate acumula în acest „spațiu mort” și poate provoca complicații, inclusiv infecții, febră, durere și umflături. Scurgerile reduc acumularea acestor fluide.

cum goliți și curățați canalele de scurgere?

chirurgii introduc 1 sau 2 canale de scurgere — tuburi transparente din silicon — la sfârșitul procedurii de burtă. Oferim instrucțiuni scrise ușor de înțeles despre îngrijirea scurgerii tuturor pacienților cu burtă. În esență, va trebui să goliți becul atașat la scurgere de câteva ori pe zi până când chirurgul dvs. îndepărtează scurgerea. De fiecare dată când goliți scurgerea, este important să înregistrați cât de mult lichid este eliminat. Spălați locul de drenaj cu săpun antibacterian pentru a preveni acumularea de bacterii.

scurgerile îmi limitează activitățile?

pacienții pot, în general, să meargă și să reia activitățile normale, de zi cu zi, cu canale de scurgere. Lucrul cheie de reținut este să protejați canalele de scurgere și să le păstrați curate. Chiar dacă vă veți recupera în timpul în care aveți canale de scurgere, dacă doriți să ieșiți afară, sunt disponibile curele de scurgere post-chirurgicale. Planificați să faceți băi de burete sau dușuri blânde și atente pentru a evita iritarea scurgerilor sau suturilor.

când chirurgul îndepărtează canalele de scurgere?

cât timp rămân canalele de scurgere variază de la pacient la pacient și cât de repede se vindecă, dar, în general, canalele de scurgere sunt îndepărtate până la 2 săptămâni după operație. Amintiți-vă, majoritatea pacienților trebuie să ia această perioadă de timp liberă de la locul de muncă după o burtă, astfel încât canalele de scurgere vor fi îndepărtate până atunci.

procedurile de burtă sunt printre cele mai populare intervenții chirurgicale pe care le efectuez, deoarece rezultatele pot fi transformative, după cum puteți vedea în fotografiile înainte și după ale pacienților reali. Dacă v-ați gândit să obțineți o burtă și doriți să aflați mai multe, contactați-ne folosind formularul online pentru a solicita o consultație sau sunați la 1 din birourile noastre la (480) 466-7355 (Gilbert).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: