Totul despre Donnie Wahlberg ' fosta soție, Kimberly Fey: ce face acum?

Kimberly Fey Wahlberg sau uneori cunoscut sub numele de Kim Fey este un agent imobiliar American. Cu toții o recunoaștem ca prima soție a lui Donnie Wahlberg. În plus, este și mama a doi copii pe care îi împărtășește cu fostul soț.

în acest articol, aflați totul despre fosta soție a lui Donnie și știți ce este până acum. De asemenea, aflați despre vârsta, etnia, valoarea netă, relațiile și multe altele!

o scurtă biografie asemănătoare Wiki despre Kim Fey Wahlberg

Kim Wahlberg s-a născut Kimberly Fey pe 14 iunie 1969. Începând cu 2020, are 51 de ani. Ea se află la o înălțime de 5ft 4 inch / 1.64 m. vorbind despre etnia ei, ea este un Latino. În ceea ce privește strămoșii ei, ea are strămoși scoțieni.

trecând mai departe, Kim a fost anterior în industria muzicală. Ea a fost un inginer de sunet, cu toate acestea, ea mai târziu în jos linia, ea însăși tranziționat la afaceri imobiliare.

în ceea ce privește valoarea ei netă, aceasta se ridică la 450.000 de dolari. Majoritatea veniturilor sale provin din profesia sa imobiliară. Ca un agent imobiliar, ea devine, în general, un comision voinic pentru fiecare casa de teren ea vinde.

Kimberly Fey Wahlberg lucrează în prezent ca Agent imobiliar

în acest moment, îl veți găsi pe Kim lucrând ca Agent imobiliar la RE/MAX ONE. Ea a lucrat anterior pentru aceeași companie la Saint Charles, Illinois, înainte de a se muta la Woodland Hills, California.

vizualizați această postare pe Instagram

plimbare cu trenul în Windy City pentru a verifica @ nemachicago Premier Apartamente de lux cu una dintre cele mai bune agenții imobiliari din Chicago @selenastloukal.

o postare distribuită de agentul imobiliar Kim Fey (@kimfeyrealtor) pe 14 august 2019 la 9:18pm PDT

ea conduce două conturi de Facebook, unul pentru uz personal și altul pentru afacerea ei imobiliară. În pagina sa de Facebook imobiliară, ea împărtășește în general toate proiectele în care este implicată.

celebră pentru căsătoria ei cu Donnie Wahlberg

sincer vorbind, nimeni nu știa cu adevărat despre Kim înainte de relația ei de profil înalt cu Donnie Wahlberg. Ea a legat nodul cu Donnie pe 20 August 1999.

după ce s-a căsătorit cu celebra cântăreață &, a câștigat recunoașterea nu doar în țară, ci și în lume. Inițial, duo-ul sa întâlnit la începutul anilor 1990, momentul în care Donnie a fost o senzație uriașă în industria muzicală. A fost membru al trupei New Kids on The Block.

au dat prima dată când Donnie căuta o femeie care să poată spaniola pentru unul dintre recordurile fratelui său mai mic Mark. În timp ce vorbea cu Chicago Tribune, el și-a amintit: „a intrat și … uau!”

ulterior, au început să se întâlnească, s-au logodit și au făcut schimb de jurăminte după ce au fost într-o relație de 8 ani în 1999.

este o mamă senilă a doi

din căsătoria cu Donnie, a devenit mamă a doi copii. Kim și Donnie și-au întâmpinat primul copil, Xavier Alexander Wahlberg pe 4 martie 1993. Din acest moment, are 27 de ani. Xavier a venit pe această lume înainte ca părinții săi să se căsătorească.

vizualizați această postare pe Instagram

o postare împărtășită de DONNIE WAHLBERG (@donniewahlberg) pe 16 iunie 2019 la 4:23PM PDT

apoi, pe 20 August 2001, au devenit părintele lui Elijah Hendrix Wahlberg, în aceeași zi cu cea de-a doua aniversare a nunții lui Kim și Donnie. În prezent are 18 ani.

Kim și Donnie au cerut divorțul în 2008: detalii despre soluționarea divorțului

lunga poveste de dragoste, din păcate, s-a încheiat. Atât Kim, cât și Donnie au cerut divorțul, în diferite județe, la 13 August 2008. Kim a depus cererea de anulare a căsătoriei lor la Curtea Superioară din Los Angeles, în timp ce Donnie și-a depus documentele la Județul Ventura.

aparent, duo-ul fusese deja separat în ianuarie același an. Cu toate acestea, le-a luat luni înainte de a ajunge la decizia de dizolvare a căsătoriei lor.

la momentul depunerii, Kim a solicitat custodia exclusivă a celor doi fii ai săi, cu drepturi de vizitare la Donnie, sprijin conjugal și onorarii de avocat.

divorțul lor a fost finalizat în septembrie 2008. Cei doi împart custodia comună a celor doi copii.

Kim Fey se întâlnește după divorț cu Donnie?

Kim este destul de bună la păstrarea secretelor, deoarece nu există zvonuri despre legăturile ei cu nimeni după divorțul cu soțul Donnie. În plus, Kim este activă sporadic pe rețelele de socializare, dar rareori împărtășește o privire asupra vieții sale personale.

putem spune că tânăra de 51 de ani își trăiește viața fără regrete. Acum, că ambii fii ai ei sunt adulți, are mai puține lucruri de care să-și facă griji. În plus, ea încă împărtășește o legătură bună cu fostul ei soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: