tradiții de Crăciun în Ecuador

tradiții de Crăciun în Ecuador – America de Sud

Ecuador este situat în partea de nord-vest a Americii de Sud. Datorită locației sale la ecuator, țara are puține variații în orele de zi în timpul anului. Prin urmare, permițând Ecuadorienilor să se bucure de vremea perfectă de primăvară pe tot parcursul anului.

datorită vremii calde din țară, există multe sărbători și întâmplări care au loc în aer liber în timpul sezonului de Crăciun. Tradițiile de Crăciun din Ecuador includ Parade, dansuri și focuri de artificii.

prin prezenta, voi numi unele dintre cele mai cunoscute și practicate tradiții de Crăciun din Ecuador.

dacă sunteți în America de Sud mi-ar plăcea să văd fotografiile.

în primul rând avem novene în fiecare decembrie.

ce este Novena

în Ecuador, sezonul de Crăciun începe cu o tradiție numită „novena” pe 15 decembrie. Numele „novena” se referă la cele 9 zile de pregătire pentru nașterea lui Isus Hristos. Mai mult, este timpul ca familiile, vecinii sau grupurile de prieteni să se adune, în fiecare noapte într-o casă diferită, să se roage, să cânte colinde și să mănânce împreună.

în același timp, colinde tradiționale de Crăciun pot fi auzite în centre comerciale, școli, restaurante și alte locuri mari, care denotă începutul sezonului.

o alta sarbatoare traditionala este el pase del ni-ul –

ce este el pase del ni-ul –

deoarece majoritatea locuitorilor țării sunt catolici, tradițiile sunt legate de religie și sunt dedicate sărbătoririi nașterii lui Isus Hristos.

tradiții precum „el pase del ni Inktico” pot fi experimentate în orașul colonial Cuenca din sudul Ecuadorului. Unele dintre ele sunt unice pentru țară.

„el pase del ni” este o procesiune colorată care descrie călătoria Mariei și a lui Iosif în orașul Betleem, unde muzicienii conduc vagoane și camioane de-a lungul străzilor principale.

o altă mare tradiție care atrage mai mult farmec sezonului deja festiv de Crăciun sunt Nativitățile

ce sunt Nativitățile

rareori nu am găsit o naștere care să decoreze camera de zi a casei unui prieten sau a familiei în timpul Crăciunului.

cele mai multe case ecuadoriene este, de asemenea, destul de obișnuit să găsești nativități care sunt reprezentări vizuale sau colecții de figuri care descriu nașterea lui Hristos, o tradiție atât de profundă în cultura Ecuadorienilor, încât în timpul Crăciunului există concursuri de naștere și chiar o naștere mare situată pe unul dintre principalele puncte de observare ale capitalei, Quito, făcându-l o parte importantă și ușor reperată a orizontului orașului.

Nativities pentru decorare pe de altă parte, este ceva care se găsește în multe locuri din întreaga lume, vă recomand să aruncați o privire la această carte care adună aproape o sută de nativități din întreaga lume – Nativități ale lumii.

Misa de gallo

această tradiție ne include participarea la „misa de gallo”, sau liturghia de la miezul nopții, pe 24 decembrie. Acest lucru are loc după ce savurăm delicioasa cină tradițională.

pentru noi Cina de Crăciun include curcan sau pui umplute, stafide, orez sau cartofi, salate și vin.

există vreo tradiție în țara dvs. similară cu a noastră? Spune-mi totul! Îmi place să învăț despre alte culturi din întreaga lume!

fixați-l pentru mai târziu

dacă doriți informații mai detaliate și, de asemenea, un ghid pe care îl puteți aduce în timpul călătoriei, vă recomand ghidul de călătorie Lonely Planet Ecuador & Insulele Galapagos

.

este o sursă excelentă de informații și sfaturi, hărți și tot ce aveți nevoie dacă intenționați să vizitați Ecuador.

nu doar să visezi, fă-o să se întâmple. Planificați-vă călătoria din America de Sud cu un localnic!

aruncați o privire la această listă de resurse de călătorie pentru a vă planifica călătoria și a călători în America de Sud.

zi visezi la călătoria ta în America de Sud? Comandați aici cartea dvs. electronică gratuită, vă împărtășesc câteva sfaturi utile & resurse pentru o călătorie memorabilă!

vă invit să mă urmăriți pe Facebook, Twitter, Pinterest și Instagram. În plus, vă puteți abona pe YouTube.

de asemenea, puteți trimite un e-mail pentru a obține ajutor la planificarea călătoriei: info(at) visitecuadorandsouthamerica(dot)com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: