Viteza poate fi factorul în accident de foc cu un singur vehicul care a lăsat 3 Tineri morți, 1 spitalizat în Irvine: Poliția

trei tineri au fost uciși și un al patrulea a fost lăsat în stare critică după ce un Mercedes-Benz S-a prăbușit într-un copac din Irvine înainte de zori vineri, au spus autoritățile.

Poliția și Autoritatea de pompieri a județului Orange au răspuns în jurul orei 1:45 A.M. la un accident pe Harvard Avenue lângă University Drive. Când oficialii au sosit, au găsit un vehicul mocnit din ceea ce părea a fi un incendiu ca urmare a accidentului.

mașina era înfășurată complet în jurul unui copac.

trei dintre cele patru persoane din interiorul vehiculului au murit la fața locului, iar a patra persoană a fost transportată la spital.

ocupanții mașinii erau toți tineri, iar singurul supraviețuitor este în stare critică, au declarat autoritățile pentru KTLA. Mașina, un Mercedes-Benz roșu, a lovit un copac și a fost distrusă, a arătat videoclipul epavei.

anchetatorii privesc viteza ca un posibil factor în accident, care a avut loc nu departe de UC Irvine. Un reprezentant al Universității a declarat că nu este încă clar dacă victimele erau studenți.

toate benzile spre nord și spre sud de pe Harvard Avenue între Michelson și University Drives au fost închise, dar redeschise imediat după ora 1 p.m., a declarat departamentul de poliție.

oricine are informații despre acest accident este rugat să contacteze detectivul Chris Ostrowski la 949-724-7047 sau costrowski @cityofirvine.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: