Willie Edwards net worth, Wiki, vârstă, căsătorit, soție, familie

Willie Edwards este cunoscut ca un vânător de aligatori American și un star TV realitate. Willie Edwards a apărut pentru prima dată împreună cu tatăl său Junior Edwards în 2010 serial TV de realitate numit „Swamp People” difuzat pe History Channel. Willie este un om extraordinar care a făcut și pescuit și vânătoare, cum ar fi cerbi sălbatici, mistreți etc.

Willie Edwards

cuprins

Willie Edwards Net Worth

Willie și tatăl său au făcut o avere apărând în reality show-ul ‘Swamp People’ În 2010. Wille și tatăl său a combinat în valoare netă de 5 milioane $și să câștige 2 milioane $anual. Willie Edwards a fost văzut cu alți membri ai distribuției în emisiunea Swamp People, inclusiv Jay Paul și Liz Cavalier, care au devenit cele mai mari vedete din SUA.

a început să lucreze mână în mână din 22 August 2010, împreună cu tatăl său, Junior Edwards. Duo-ul a fost văzut împreună până în sezonul șase din Swamp People. În spectacol, îl prinde pe aligatorul uriaș fără să se teamă și îl împușcă. Junior Edwards a părăsit spectacolul după finalizarea sezonului șase și nu a apărut în a 7-a premieră. Atunci Willie părea singur războinic al familiei Edwards. Willie a urmat pașii tatălui său pentru a vâna aligator, crabi, pești, broaște, căprioare și așa mai departe.

Willie este mușcat de un aligator în timp ce prinde.

potrivit istoriei, în acest sezon „Willie Edwards este din nou de vânătoare solo în acest an. Dar cu prețurile aligatorului scăzute, încearcă să-și umple etichetele în jumătate din timp, ca de obicei.”

Willie singur vânat un aligator gigant și tras într-o barcă de unul singur.

tatăl și fiul au combinat pagina socială, Junior și Willie Edwards și să păstreze actualizarea activităților lor de zi cu zi prin intermediul Facebook, are, de asemenea, conturi Twitter.

Willie nume Real și Wiki

Willie născut ca William Edwards părinților săi Junior Edwards și Theresa Edwards în Louisiana, SUA. Naționalitatea sa este americană și aparține etniei albe. Biografia lui Willie poate fi citită pe câteva site-uri web și multe informații sunt încă nelansate.

Willie Edwards dinți lipsă

Willie Edwards primește un nou zâmbet pe față. Și-a rupt unul dintre dinții din față într-un accident din copilărie când avea 7 sau 8 ani în timp ce se juca. După accident, nu a mers niciodată la stomatologie pentru tratamentul dinților rupți. Willie a spus: „Întotdeauna am crezut că îmi voi trăi viața fără dintele din față.”

grupul dentar Robinson i-a dăruit un zâmbet nou. Dr. Robinson a venit la spectacol și i-a oferit tratament stomatologic gratuit. A acceptat oferta și a purtat un zâmbet pe care nu l-a văzut niciodată pe față. Dr. Robinson implantează dinții permanenți și, de asemenea, a dat o nouă încredere.

Willie Edwards este căsătorit sau încă singur?

Willie Edwards s-a căsătorit cu Sherrie Edwards. Împreună au trei copii, o fiică pe nume Michaela Edwards și doi fii, William al IV-lea și Landon. Edwards locuiește în Bayou Sorrel, Louisiana și profitând din plin de nenumăratele resurse ale mlaștinii. Dar când s-au întâlnit și câți ani s-au întâlnit încă în curs de revizuire.

Willie cu cei doi fii ai săi, învățându-i cum să vâneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: