sterilizare cu fascicul electronic

sterilizare la rece sterilizarea la rece permite protecția stabilizării moleculare la temperatură scăzută-pentru produsele care conțin ingrediente sensibile la căldură și totuși necesită sterilizare sau bioreducție.

refrigerarea poate fi furnizată la un interval de la 1 la 5 la 5 la sută C, iar depozitarea congelată este oferită la un interval de la -24 la -18 la sută C. În plus, este disponibilă o întoarcere în aceeași zi folosind vehiculele frigorifice proprii ale clientului.

procesul nostru este controlat cu precizie de electronice avansate și monitorizat folosind dozimetre de film de ultimă generație. De obicei, procesăm produsele în ambalajul lor final, oferindu-ne posibilitatea de a livra direct clienților, economisind astfel timp și bani. Procesul de sterilizare rapidă și prețurile reduse vă permit să practicați inventarul just-in-time prin programarea expedierilor atunci când aveți nevoie de ele, de câte ori aveți nevoie de ele.

procesarea este finalizată în doar câteva minute–acest lucru este posibil numai cu e-beam! Aceasta înseamnă că produsul dvs. petrece cel mai puțin timp scos din depozitarea la rece, astfel încât creșterea temperaturii este minimă.

cine e-Beam rece sterilizare este pentru:

e-beam rece sterilizare este o tehnologie sigură, eficientă și eficientă de prelucrare utilizate pentru a steriliza o mare varietate de dispozitive medicale de unică folosință și produse farmaceutice. Prelucrarea la e-BEAM este metoda cea mai rentabilă pentru produsele cu densitate mică până la medie, dar nu este potrivită pentru Materialele extrem de dense.

ca cel mai mare furnizor de fascicul de electroni contractuali din SUA., oferim capacitate de procesare a volumului mare și oferim o echipă de experți pentru a oferi asistență.

aplicații de zi cu zi

 • produse farmaceutice
 • dispozitive medicale
 • probe de țesut
 • biologice

avantajele fasciculului e față de ETO (denumit și EO, oxid de etilenă, gaz de oxid de etilenă):

  • e-beam oferă sterilizare terminală rapidă cu tehnologie simplă, curată, on / off. Nu este nevoie de gaz cancerigen și nu există reziduuri, astfel încât produsul poate fi eliberat imediat pentru distribuție.
  • e-BEAM Services este capabil să gestioneze orice dimensiune de expediere, de la cutii unice la mai multe camioane și nu este necesar un ambalaj respirabil scump.
 • serviciile E-BEAM pot oferi îndrumări pas cu pas pentru a începe cu e-beam sau conversia de la eto la sterilizarea fasciculului de electroni.

avantajele fasciculului e față de gamma:

  • e-beam oferă sterilizare terminală rapidă cu tehnologie simplă, curată, on / off. Nu există surse radioactive necesare, deci nu există probleme de securitate, transport sau eliminare.
  • furnizarea de electroni nu va fi niciodată în pericol de a se epuiza, spre deosebire de sursa de fotoni gamma, Cobalt 60.
  • e-beam are o rată de dozare mai rapidă decât gamma, deci există un risc redus de deteriorare a produsului. E-beam poate fi folosit chiar și pe produse sensibile, cum ar fi produse farmaceutice și produse de țesut.
 • serviciile E-BEAM pot oferi îndrumări pas cu pas pentru a începe cu e-beam sau conversia de la gamma la fasciculul de electroni.

de ce contează pentru tine:

răspuns rapid degradare mai puțin material decât gamma
flexibilitate mai mare a lotului mixt Uniform, precis, & dozare controlată
fără reziduuri sau carantină ecologic
prelucrate în ambalajul original procesare rapidă disponibilă
Cost eficient pentru produse cu densitate mică până la medie sterilizare frigorifică/congelată disponibilă
expertiză tehnică și servicii de consultare conformitatea cu reglementările (FDA, AAMI / ISO, GMP, EU GMP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: