semnalul de fum

putem exista într-un univers diferit?: Schimbarea realității

putem + noi + exista + în + a + diferit + Univers%3F % 3A + realitate + schimbare

Aaliyah Evans, jurnalist
noiembrie 12, 2020

când oamenii se gândesc la schimbarea realității, de obicei cred că este un fenomen ciudat găsit doar în basme. Ce se întâmplă dacă cineva ți-a spus că posibilitatea de a te transfera la o realitate diferită poate fi plauzibilă? Schimbarea realității este practica de a vă muta conștiința într-o realitate sau univers alternativ. Poate fi comparat cu a trăi într-un vis cu ochii deschiși sau cu un vis lucid. Ar putea fi o realitate fictivă precum Lumea lui Harry Potter sau o realitate alternativă atunci când totul este la fel, cu excepția faptului că ninge în fiecare zi. Schimbarea realității a devenit recent populară pe TikTok. Adolescenții fac videoclipuri, își explică experiențele și împărtășesc tehnici despre cum să schimbe realitatea. O realitate populară la care oamenii s-au mutat este Hogwarts.

„cred că schimbarea realității a devenit populară de la oamenii care se simt singuri în carantină și doresc să se apropie de personajele lor de confort.”bobocul Eunice Cruz a spus.

există multe presupuneri și acuzații despre schimbare. Unii oameni spun că trebuie să meditați și să aveți o minte clară pentru a vă schimba, în timp ce alții susțin că o puteți face oricând doriți și nici măcar nu o știți. Unele tehnici comune pentru schimbarea realității sunt meditația, rămânerea hidratată și chiar scrierea de scripturi pentru tipul de realitate la care doresc să meargă. Există, de asemenea, metode pentru a vă ajuta în starea de schimbare, cum ar fi metoda raven, care este atunci când vă aflați într-o poziție de stea de mare și numărați până la 100, gândindu-vă la realitatea la care doriți să treceți.

„cred că oricine poate schimba realitatea, trebuie doar să rămâi hotărât”, a comentat Anonymous.

mulți cred că schimbarea realității este o farsă sau nu este reală. Alții spun că schimbarea realității este pur și simplu un vis lucid (o stare în care ești conștient că ești într-un vis). Oamenii care se schimbă în realitate, cunoscuți și sub numele de” schimbători”, resping explicând că schimbarea nu se întâmplă într-o stare de vis și nici nu este o stare de meditație. Chiar și cu toate informațiile de pe internet despre schimbare, oamenii nu sunt siguri dacă este real sau nu. Unii dintre schimbătorii de informații pe care îi oferă altora s-au spus că sunt falși, confuzându-i pe cei care sunt noi în schimbare.

deocamdată, schimbarea este doar un alt fenomen din care oamenii au făcut o tendință. Fie că este real sau nu este ceva ce oamenii trebuie să afle pe cont propriu. Crezi în schimbarea realității? Sau credeți că este un alt moft neadevărat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More: