Heisman Trophyn finalistit: miksi jokaisen ehdokkaan pitäisi ja ei pitäisi voittaa

ketkä ovat todennäköisiä finalisteja vuoden 2020 Heisman Trophylle? Tässä on paras ennuste yhdessä miksi kunkin pitäisi ja ei pitäisi voittaa.

2020 Heisman Finalistiennuste

– Contact/Follow @PeteFiutak

Joe Burrow teki tämän helpoksi viime kaudella, ja Kyler Murray oli hieman no-brainer vuonna 2018. Tämän vuoden Heisman-kisa on kuitenkin niin laaja kuin vain voi olla.

ei ole selvää nimikkotähteä, joka teki kauden 2020 kokonaan omakseen.

täydellisessä maailmassa saamme äänestää Heismania kauden päätyttyä – Heismanin kisa saattaa olla hyvin erilainen riippuen siitä, kuka voittaa kansallisen mestaruuden ja miten-mutta niin tämä ei toimi.

aakkosjärjestyksessä …

QB Mac Jones, Alabama

Resumé: 76,5% suoritus, 3,739 jaardia, 32 TDs, 4 Intiä, 11,4 jaardia per heitto, 202,34 arvosana, 1 hoppu TD

miksi hänen pitäisi voittaa Heisman: Hän on maan tehokkain passari, hän sijoittui maan tarkimmaksi passariksi parhaiden pelinrakentajien joukossa ja oli loistava, kun oli pakko. Hän heitti varoituksen SEC Championship vastaan Florida, mutta hän myös heitti 418 jaardia ja viisi touchdowns, lyömällä 77% hänen heittoja.

miksi hänen ei pitäisi voittaa Heismania: onko hän maan paras passari jaardeissa per peli? Ei. Onko hän edes SEC: n paras passari? En oikeastaan. Onko hän se kaveri, joka sattui ajamaan autoa,joka ei aja itse? Niin. Heisman-kaliiberinen pelinrakentaja Gino Torretta ei ole mikään kolaus – Torretta oli todella hyvä-mutta hän on Komppi.

voittaako hän heismanin? Hyvin, hyvin ehkä. Vähintäänkin hän sijoittuu sijalle 2, Jos ei voita sitä vuoden 2020 runkosarjan joukkuetta luotsanneena kaverina.

QB Trevor Lawrence, Clemson

Resumé: 69% suoritus, 2,753 jaardia, 22 tds, 4 INTs, 9,8 jaardia per yritys, 172,67 rating, 211 hoppu jaardia, 7 tds

miksi hänen pitäisi voittaa Heisman: hän on yliopistojalkapallon lahjakkain pelaaja. Hän on veteraani, joka on nähnyt kaiken, tehnyt kaiken ja voittanut kaiken. Hän heitti sieppauksen, mutta heitti myös 322 jaardia ja kaksi touchdownia helpossa voitossa Notre Damesta ACC Championshipissä. Kuitenkin …

miksi hän ei voittaisi Heismania: hän jätti ison pelin väliin ennen suurta ottelua. Se ei ollut hänen vikansa, mutta hän oli pois runkosarjan peli, jolla oli merkitystä vastaan irlantilainen ja DJ Uiagalelei oli loistava hänen korvaajansa. Se oli hieno vuosi Lawrencelle, mutta se ei ollut heismanin erityinen.

voittaako hän heismanin? Ei, mutta muutaman kuukauden päästä Jacksonville Jaguars tekee hänestä hyvin rikkaan.

Wr DeVonta Smith, Alabama

Resumé: 98 saaliita 1 511 jaardille ja 17 touchdownia, keskimäärin 15,42 jaardia per saalis, 8 punttia palaa 199 jaardille ja pisteet.

miksi hänen pitäisi voittaa Heisman: Dynamic, hän repi Georgian 167 jaardia ja kaksi tulosta, iski LSU: lle 231 jaardia ja kolme touchdownia, ja SEC Championship, hän sai 15 syöttöä 184 jaardia ja kaksi pistettä voittaa Floridan. Jaylen Waddle saattoi mennä aikaisin, mutta Smith tuotti silti riippumatta siitä, kuka keskittyi häneen.

miksi hänen ei pitäisi voittaa Heismania: laitahyökkääjä, schmide laitahyökkääjä. En halua olla tyly, mutta ottaa Smith pois Alabama ja kuka on numero 1 siemen College jalkapallo Playoff? Alabama. Johtiko hän SEC: tä jaardien vastaanottamisessa per peli? Ei, se oli neiti star. Elijah Moore. Johtiko hän SEC: tä saaliissa per peli? Ei, se oli Moore, joka johti molempia luokkia suhteellisella maililla.

voittaako hän heismanin? Hän on lähes kaikkien äänestyslistalla ja tulee todella, todella, todella lähelle, mutta todennäköisesti hän tulee maaliin tukevasti toisena tai lähes kolmantena.

QB Kyle Trask, Florida

Resumé: 70% suoritus, 4,125 jaardia, 43 tds, 5 Intiä, 186,55 rating, 50 hoppu jaardia, 3 tds

miksi hänen pitäisi voittaa Heisman: kuka johti SEC ohimennen? Trask. Kuka johti TD-passeja? Trask. Kuka on samalla jaardilla ja touchdownin syöttötahdilla kuin 2019 Joe Burrow, mutta vastoin koko sekunnin aikataulua? Trask. Kuka vei alligaattorit sec-mestaruuden partaalle Alabaman joukkuetta vastaan, jossa oli kolme Heisman-finalistia? Trask.

miksi hän ei voittaisi Heismania: Florida ei voittanut SEC: n mestaruutta eikä ole yliopistojalkapallon pudotuspeleissä. Se ei ole Traskin vika – syytä Alligaattoripuolustusta – mutta se on tekijä. Hän heitti vain viisi torjuntaa, mutta pick-sixit Texas A&M: ää ja LSU: ta vastaan eivät olleet tappajia, mutta ne tulivat kalliiksi.

voittaako hän heismanin? Ei, mutta hän voi livahtaa kakkospaikalle riippuen siitä, mitä Äänestäjät ajattelevat Smithistä.