Hvad tid starter NASCAR-løbet i dag? TV-tidsplan, kanal til søndagens Las Vegas-løb

starttidspunktet for søndagens NASCAR-løb kl Las Vegas Motorvejsvej markerer det femte af fem på hinanden følgende natløb for Cup-serien. South Point 400 i Las Vegas markerer også den fjerde af 10 NASCAR playoff-løb, der vil krone en 2020-mester.

utroligt nok er NASCAR Cup Series-tidsplanen i 2020 tilbage på sporet som oprindeligt konstrueret på trods af en to måneder lang pause i foråret midt i COVID-19-pandemien. Denne tidsplan fortsætter i aften på 7 pm ET på 1.5-mile oval i Las Vegas, Nev.

søndag aften NASCAR race er den anden Cup begivenhed i Las Vegas denne sæson. Pre-pandemic schedule shakeup for 2020 gjorde spring Vegas race til sæsonens anden begivenhed. Joey Logano vandt det løb tilbage den Feb. 23.

nedenfor er alt hvad du behøver at vide om tidsplanen for søndag aften NASCAR race på Las Vegas og videre.

mere: se aftenens NASCAR race live med fuboTV (7-dages gratis prøveperiode)

hvad tid starter NASCAR-løbet i dag?

• Race: South Point 400 ved Las Vegas motorvej
  • Dato: Søndag, Sept. 27
  • starttidspunkt: 7 P.M. et

det grønne flag til søndag aften NASCAR Cup Series race på Las Vegas er planlagt til at bølge på 7:17 p. m. et. For chauffører, jo senere starttidspunktet jo bedre i betragtning af det høje i Las Vegas på søndag vil flirte med 100 grader.

7 pm et starttidspunkt vil gøre mid-race justeringer nøglen til race hold, især på en mile-og-en-halv oval ligesom Vegas. Banen bliver varm og glat i starten af løbet og bliver køligere og hurtigere, når natten skrider frem.

Sunday night ‘ s race er planlagt til 267 omgange (400,5 miles) og skal nå halvvejs for at blive betragtet som officielt.

hvilken kanal er NASCAR på i dag?

• TV-kanal: NBCSN
  • Live stream: NBC Sports Go / fuboTV (7-dages gratis prøveperiode)

NASCAR er tilbage efter planen, selv efter sin to-måneders pause midt i COVID-19 om foråret, så søndag aftenens løb i Las Vegas vises stadig på NBCSN som oprindeligt planlagt.

af de 20 NASCAR Cup Series-løb NBC var planlagt til at udsende i 2020, 12 blev bestemt til at blive vist på NBCSN med de andre otte på NBC ‘ s flagskibskabelnetværk. Fem af de sidste seks løb i sæsonen vises på NBC.

hvad angår Sunday night ‘ s NASCAR Cup Series-løb i Las Vegas på NBCSN, har netværket en kanalfinder-funktion, som seerne kan finde TV-kanalindstillingerne i deres områder.

som det er tilfældet for alle Cup Series-løbene på NBC og NBCSN denne sæson, vil Rick Allen ringe søndag aften i Las Vegas med hjælp fra analytikerne Dale Earnhardt Jr., Jeff Burton og Steve Letarte.

NASCAR live stream til Las Vegas race

enhver, der har et kabel-eller satellitabonnement, kan streame søndag aften NASCAR race på Las Vegas live via NBCSports.com eller NBC Sports app. Dette bør være den foretrukne rute for en seer, der har et sådant abonnement, men ikke er i stand til at komme foran sit TV.

for dem, der ikke har et kabel — eller satellitabonnement, er der fem OTT TV-streamingindstillinger, der bærer NBC og NBCSN-Sling, Hulu, YouTubeTV, fuboTV og på& T nu. Af de fem tilbyder Hulu, YouTubeTV og fuboTV gratis prøvemuligheder.

NASCAR tidsplan 2020

NASCAR er fortsat forpligtet til at køre 36 løb denne sæson, hvoraf fire blev afsluttet, før Covid-19-pandemien lukkede sportsverdenen.

på trods af så mange ændringer i den regulære Sæsonplan holder NASCAR sine 10 playoff-løb i efteråret intakte og på deres originale spor. Nedenfor er den playoff-tidsplan.

hvad angår den regulære sæson, løb et tidligere uplanlagt Darlington-løb den 17.Maj i stedet for Chicagoland-løbet, der oprindeligt var planlagt til 21. juni. Et andet Darlington-løb løb den 20. Maj i stedet for det udsatte Richmond-løb, der oprindeligt var planlagt til 19.April. Charlotte-løbet den 27. maj løb i stedet for Sonoma-løbet, der oprindeligt var planlagt til 14.juni.

Pocono doubleheader forblev som tidligere planlagt til den sidste helg i Juni, med Cup Series racing på back-to-back dage. Disse løb blev præsenteret på ræv (og FS1) snarere end på NBC. Ræven lukkede sin dækning denne sæson med All-Star Race i Bristol den 15. juli.

tidligere udsatte løb i Dover og Michigan blev en del af lørdag-søndag dobbelthoveder på de respektive spor i August.

fordi Ny York krævede, at folk skulle karantæne i 14 dage efter at have rejst fra en af de stater, der var stærkt påvirket af COVID-19 (inklusive North Carolina), løb Glen race den Aug. 16 blev flyttet til Daytona road-banen. Ifølge Athletic forsøgte NASCAR at få karantænefritagelse for sine Glen-løb, men blev nægtet af Gov.

August. 16 løb var NASCAR Cup Series ‘ første på vejbanen i Daytona.