Når STARTER NASCAR-løpet i dag? Tv-program, kanal for søndagens Las Vegas race

starttiden for søndagens NASCAR-løp På Las Vegas Motor Speedway markerer den femte av fem påfølgende nattløp For Cup Series. South Point 400 på Las Vegas markerer også den fjerde AV 10 NASCAR playoff-løp som vil krone en 2020-mester.

Utrolig nok er 2020 NASCAR Cup Series-planen tilbake på sporet som opprinnelig bygget til tross for en to måneder lang pause på våren midt I COVID – 19-pandemien. Den planen fortsetter i kveld på 7 pm ET på 1.5-mile oval I Las Vegas, Nev.

søndag kveld NASCAR race er den andre Cup arrangementet I Las Vegas denne sesongen. Pre-pandemic schedule shakeup for 2020 gjorde spring Vegas race den andre hendelsen for sesongen. Joey Logano vant det løpet tilbake På Februar. 23.

nedenfor Er alt du trenger å vite om tidsplanen for søndagens NASCAR-løp I Las Vegas og utover.

MER: Se kveldens NASCAR-løp live med fuboTV (7-dagers gratis prøveversjon)

Når STARTER NASCAR-løpet i dag?

• Løp: South Point 400 På Las Vegas Motor Speedway
  • Dato: søndag, September. 27
  • Starttid: 7 pm ET

det grønne flagget for søndag kvelds NASCAR Cup Series-løp I Las Vegas er planlagt å bølge på 7: 17 pm ET. For drivere, senere starttidspunktet bedre vurderer høy I Las Vegas på søndag vil flørte med 100 grader.

7 pm ET starttid vil gjøre mid-race justeringer nøkkel for rase lag, spesielt på en mil og en halv oval som Vegas. Banen vil være varm og glatt i begynnelsen av løpet og få kjøligere og raskere som natten skrider.

søndagskveldens løp er planlagt for 267 runder (400,5 miles) og må nå halvveis for å bli ansett som offisielt.

hvilken kanal ER NASCAR på i dag?

• TV-kanal: NBCSN
  • live stream: NBC Sports Gå | fuboTV (7-dagers gratis prøveversjon)

NASCAR er tilbake på plan selv etter sin to måneders hiatus blant COVID – 19 om våren, så søndag kvelds løp I Las Vegas vil fortsatt bli vist PÅ NBCSN som opprinnelig planlagt.

AV DE 20 NASCAR Cup Series løpene NBC var planlagt å kringkaste I 2020, 12 ble slated for å bli vist PÅ NBCSN med DE andre åtte PÅ NBCS flaggskip kabelnettverk. Fem av de seks siste løpene i sesongen vil bli vist PÅ NBC.

når det gjelder søndag kveld NASCAR Cup Series-løp I Las Vegas PÅ NBCSN, har nettverket en kanalfinner-funksjon for seerne å finne TV-kanalalternativene i sine områder.

Som det er tilfelle for Alle Cup Series-løpene på NBC og NBCSN denne sesongen, vil Rick Allen ringe søndag kvelds løp I Las Vegas med hjelp av analytikerne Dale Earnhardt Jr., Jeff Burton og Steve Letarte.

NASCAR live stream For Las Vegas rase

Alle som har en kabel eller satellitt abonnement kan streame søndag kveld NASCAR rase På Las Vegas live via NBCSports.com ELLER NBC Sports app. Dette bør være den foretrukne ruten for en seer som har et slikt abonnement, men ikke kan komme foran HANS ELLER HENNES TV.

for de som ikke har en kabel eller satellitt abonnement, er det fem OTT TV streaming alternativer som bærer NBC OG NBCSN-Sling, Hulu, YouTubeTV, fuboTV OG PÅ & T Nå. Av de fem Tilbyr Hulu, YouTubeTV og fuboTV gratis prøvealternativer.

nedenfor er lenker til hver.

• Sling
  • Hulu (gratis prøveversjon)
  • fubotv (gratis prøveversjon)
  • &T Nå

NASCAR tidsplan 2020

nascar er fortsatt forpliktet Til å kjøre 36 løp Denne Sesongen, Hvorav Fire Ble Fullført Før Covid-19-pandemien stengte sportsverdenen.

TIL tross for så mange endringer i den vanlige sesongen, HOLDER NASCAR sine 10 playoff-løp i høst intakt og på deres opprinnelige spor. Nedenfor er det playoff tidsplan.

Som for den ordinære sesongen, en Tidligere ikke planlagt Darlington løp på Mai 17 i Stedet For Chicagoland løp som opprinnelig var planlagt for juni 21. Et Annet Darlington-løp gikk 20. Mai i stedet for Det utsatte Richmond-løpet som opprinnelig var planlagt til 19. April. Charlotte race 27. Mai løp i Stedet For Sonoma race som opprinnelig var planlagt til 14. juni.

pocono doubleheader forble som tidligere planlagt for den siste helgen i juni, Med Cup Series racing på back-to-back dager. Disse løpene ble presentert På Fox (OG FS1) i stedet FOR PÅ NBC. Fox avsluttet sin dekning denne sesongen med All-Star Race På Bristol juli 15.

tidligere utsatte løp på Dover og Michigan ble en del av lørdag-søndag doubleheaders på de respektive sporene i August.

Fordi New York krevde at folk skulle sette seg i karantene i 14 dager etter å ha reist fra EN av statene som var sterkt påvirket AV COVID-19 (Inkludert North Carolina), Watkins Glen race Aug. 16 ble flyttet Til Daytona road kurset. IFØLGE Athletic forsøkte NASCAR å få et karanteneavvik for Sine Watkins Glen-løp, men ble nektet Av Guvernør Andrew Cuomos kontor.

Den Aug. 16 race VAR NASCAR Cup Series ‘ første på veien kurs På Daytona.