ei ole väliä minkä ikäinen olet valmennus, perus koripallo harjoitukset pitäisi olla keskeinen osa käytäntöjä. Nuoremmille pelaajille on tärkeää opettaa pelin perusasiat, mikä antaa heille pohjan rakentaa kehittyneempiä taitoja tulevaisuudessa. Ja vanhemmille pelaajille, on tärkeää palata takaisin perusteet vahvistaa kriittisiä tekniikoita ja välttää kehittää huonoja tapoja.

alla on 9 peruskoriharjoitusta, joiden avulla pääset takaisin perusasioiden äärelle ja kiihdytät joukkueesi kehitystä!

Peruskoripalloharjoitukset-3 2 3 miehen pujottelussa
3 2-3 miehen pujottelussa

3 2 – 3 miehen kudonnalla

tässä on kierre klassisesta 3 miehen kudonnasta. Se auttaa joukkuetta kehittämään syöttö, väli, siirtyminen hyökkäys ja puolustus.

1. Aloita kolmella hyökkäävällä pelaajalla perustasolta (Pelaaja 1, 2 ja 3). And a defender in each corner (x1 and x2)
  2. the three offensiiving players perform a 3-man weave to the opposite basement, then come back on Attack
  3. the two defenders sprint down and around a cone placed at the opposite foul line extended, then come back on defense
  4. Play 3 on 2 until a score or defensive rebound

Coaching Tips

• puolustajien pitäisi päästä takaisin Korkea/Matala-asentoon, jossa yksi pelaaja on vapaaheittoviivalla ja yksi suojelee koria.
  • rikoksella saa olla korkeintaan kaksi syöttöä. Heidän pitäisi yrittää maalintekoa nopeasti, kun taas heillä on 3 on 2-ETU

Closeout

heittäjän sulkeminen on yksilö-ja joukkuepuolustuksen kannalta kriittinen taito. Pelaajien on opittava ulos uhkaava hyökkäävä pelaaja kehä, ilman ylikommittaminen ja jättää itsensä haavoittuva ajaa.

1. Aseta pelaajarivi siipeen
  2. puolustaja seisoo korin alla avustavassa kylkiasennossa
  3. valmentaja seisoo vastakkaisella siivellä pallon kanssa
  4. kun pallo on syötetty hyökkäävälle pelaajalle, puolustaja syöksyy palloon heiluvilla jaloilla, toinen käsi ohituskaistalla ja toinen käsi pallon päällä häiritäkseen laukausta tai jätän väliin.
  5. hyökkäävällä pelaajalla on kaksi kavennusta, jotka puolustaja puhaltaa. Keep playing missed shot until a defensive rebound is secured
     Closeout Basketball Drills
    Closeout Diagram 1

Sulkukoripalloharjoitukset
    Sulkukaavio 2:

Haittaporaus

Haittakorttiporaus

tässä on siirtymäporaus, joka vaatii suurta kommunikointia pelaajien pyrähtäessä puolustusasemiin. Pelaajilla on tyypillisesti vaikeuksia pysäyttää palloa ja lähin mies poimii pallon ja ajaa pallon sivurajalle.

1. Line five defenders up on the foul line extended (1-5), and five offensiiving players up on the baseline (x1-x5)
  2. Coach will call out of one defensiiving player, then pass the ball to the offensiiving team.
  3. kutsuttu puolustaja (pelaaja 3 Alla olevassa kaaviossa) juoksee koskemaan perustasoon, minkä jälkeen pyrähtää takaisin puolustukseen. Muut 4 puolustavaa pelaajaa sprint takaisin puolustukseen välittömästi.
  4. samaan aikaan x1-x5 fast break toiseen päähän ja yrittää tehdä maalin, kun heillä on 5 on 4-etu

Valmennusvinkit

• puolustavan joukkueen on kommunikoitava ja päätettävä välittömästi, kuka pysäyttää pallon ja miten he vartioivat 5: tä 4 fast breakilla. He jatkavat kommunikoida kuin 5. pelaaja liittyy niihin, matching jopa osaksi mies mies puolustus
  • hyökkäävä joukkue pitäisi yrittää saada nopeasti korkea prosenttiosuus laukaus, kun heillä on 5 on 4 etu

Featured Product

Print n ’Go Basketball Practice Plans

Now you can run a amazing basketball practice that rapidly boost your team’ s skill level… vain 30 sekuntia harjoitusaikaa!

sisällä Print N’ Go Basketball Practice Plans, Saat välittömän pääsyn 18 peruskoripalloharjoituksiin ampumiseen, syöttämiseen, kuolaamiseen, reboundaamiseen ja puolustamiseen. Kaikki järjestetty 6 tulostettava käytännössä suunnitelmia voit ottaa suoraan kuntosalille!

ei stressiä. Ei hätää. Pidä vain hauskaa lasten kanssa ja ota kaikki kunnia 🙂

Klikkaa tästä aloittaaksesi.

Frenzy

Frenzy-Koripalloharjoitukset
Frenzy-Koriharjoitukset

Tässä toinen peruskoriharjoitus, joka keskittyy joukkuepuolustukseen. Se on shell Drillin muunnelma, jossa pisteitä saa vain puolustuspään pysähdyksistä.

1. perustaa viisi hyökkäävää pelaajaa (1-5) ja viisi puolustavaa pelaajaa (x1-5) alla näkyvään 3 out 2-muodostelmaan
  2. Pelaa 5 on 5, samalla harjoitellen kunnollisia apupuolustusperiaatteita. Pallontavoittelijaa vartioiva pelaaja painostaa palloa ja pakottaa hänet sivurajalle. Yhtä syöttöä vartioinut puolustaja torjuu syötön. Pelaaja, joka vartioi kahta tai useampaa syöttöä pois, on avun puolella.
  3. puolustus ansaitsee pisteen jokaisesta onnistuneesta pysäytyksestä. Ensimmäinen joukkue 4 pisteeseen voittaa.
  4. hyökkääjä voi kiertää puolustavalle puolelle tekemällä maaleja. Hyökkäys laukoo päästäkseen puolustavalle puolelle palloa.

• tämä harjoitus toimii parhaiten, kun kolme tai neljä ryhmää kilpailee 7-8 minuuttia kerrallaan.
  • jokaisen on sulkeuduttava, liikuttava pallon ollessa ilmassa ja rebound.

Killer

This is a challenging drill ” that works on kehäpuolustus, conditioning and mental sitchness. Lapset yleensä hauskaa yrittää lopettaa kaikki kolme varattu aika.

1. aloita yhdellä puolustajalla korin alla ja kolmella hyökkäävällä pelaajalla ympäri kehää
  2. aikaa on asetettu 25-35 sekuntia ja pallo alkaa aina korin alta.
  3. puolustaja heittää pallon kenelle tahansa kolmesta pelaajasta ja sulkee ulos ja puolustaa.
  4. hyökkäävä pelaaja saa kaksi kaatoa.
  5. jos hyökkäävä pelaaja tekee maalin, puolustaja sulkee pois ja puolustaa samaa pelaajaa uudelleen.

Man In Hole Drill

tässä on toinen klassinen peruskoripora, joka toimii puolustusliukutekniikassa, dribblingissä ja conditioningissa.

1. Aseta rivi pelaajia jokaiseen nurkkaan. Jokaisen linjan ensimmäinen pelaaja on puolustaja. Toinen pelaaja on kuulantyöntäjä
  2. kuulantyöntäjä siksak-zags kentän vastakkaiseen päähän samalla kun puolustaja laahustaa ja liukuu hänen kanssaan kääntäen hänet puolelta toiselle.
  3. yksi he pääsevät loppuun, puolustajat ryntäävät täyttä vauhtia takaisin ja puolustavat seuraavaa pelaajaa rivissä
  4. toista, joten puolustaja siksak, jolla on 3 peräkkäistä pallontavoittelijaa
  5. , kiertää uuden puolustajan ja toistaa.

• pieni käänne tässä harjoituksessa on se, että puolustajat pitävät Korin ja työntävät dribbleriä puolustusasennossa yrittäen kaataa dribblerin pois tasapainosta. Pallon on pysyttävä kosketuksissa dribbleriin koko ajan tai että yksi dribbler saa nollauksen alkuun ja puolustajan on aloitettava alusta sillä dribblerillä.

Contest the Shot Drill

Here ’ s a simple shooting drill which will help your kids practice getting a shot off with defensive prain.

1. koriporat perusfundamentaaleihin
    kisaavat Kuulaporat

pelaajat muodostavat rivejä perustasolle kaistalinjojen risteykseen. Jokaisella kyynärpää-paikka 1 ampuja ja toinen pelaaja kunkin kyynärpää. Kaksi palloa jokaisessa rivissä.

2. Pelaaja #1 syöttää pelaajalle #3, joka 1-2 astuu hyppyheittoon. Kun # 1 sulkeutuu käsi ylös.
  3. Shooter (#3)pitää seuraa vaikka # 1 kääntyy käytännössä block out shooter.
  4. Juokse sama järjestys Korin molemmin puolin, kulkien vinosti avaimen yli
  5. heittäjä hakee pallot ja pora jatkuu.
  6. 3-5 minuutin kiinnioton ja laukomisen jälkeen pelaajat ottavat kiinni 1-2 – askeleella ja tekevät ensin 1 kiskaisuliikkeen-molemmat pelaajat oikealle 3-minuuttisiksi sitten molemmat pelaajat vasemmalle kolmeksi minuutiksi.

Valmentajavihjeet

• diagonaalikuviolla, pallon takaa-ajajilla ja simuloidulla kaaoksella tämä harjoitus luo pelin kaltaisen tilanteen.
  • Korosta matalia ja räjähtäviä liikkeitä 45 asteen kulmassa, jotta saadaan irtoaminen sitten kiinteällä hyppypysähdyksellä.

Princeton Shooting Drill

fundamental basketball shooting drill

pelaajat oppivat tekemään kovia leikkauksia, vastaanottamaan pallon ja saamaan laukauksensa pois tässä nopeatempoisessa harjoituksessa.

1. pelaajat riviin foul line extended-Drillissä voivat käyttää kahta palloa, mutta nopeasti siirrytään neljään palloon, jotta se pysyy liikkeessä. Tuoli on sijoitettu foul line toimia screener.
  2. #1 Leikkaa kovaa palloa, ”kaartaa” korille, saa syötön #2: lta ja laukoo valmentajan määräämän lay-Upin yhden tai kahden jalan edestä.
  3. passari #2 Leikkaa heti saadakseen syötön #3: lta ja kutsuu ”curl” ja saa syötön lay-upiin.
  4. Drill jatkaa pelaajien reboundina omaa laukaustaan ja ulostuloaan päätyyn ja vaihtoaitioon. Mene 2-3 minuuttia.
  5. seuraavaksi, käyttäen samaa linjausta ja muotoa, pyydä pelaajaa leikkaamaan pallo suoraan ruudulta ja vastaanottamaan pallo kyynärpäähyppääjälle.

• Korosta: Hyviä syöttöjä kädellä pois puolustuksesta-vasen käsi oikealta laidalta.
  • myös nopea kääntö, hartiat suoriksi ja nopea vapautuminen. Jatka 2 -3 minuuttia.
  • seuraavaksi käske pelaajien leikata kovaa tuoliin ja soittaa ”flare” ja takapoljin hyppääjän yläpuolisesta syötöstä.
  • Korosta kova leikkaus, passari valepassi ohi tai kulmaan sitten nousta heittämään yläpuolelta ohi.
  • ampujalle jalat aseteltuina, hartiat neliömuotoisina ammuttaessa liikkeellä. 2-3 minuuttia.
fundamental basketball drill for shooting
Rainbow Shooting Drill

Tässä toinen suosikki fundamental basketball drill for shooting. Saat tonnin toistoja vain 3-5 minuutissa.

1. kaksi pelaajariviä perustasolle kaistaviivan risteykseen-kaksi palloa.
  2. Pelaaja 1 juoksee kaaren toiselle puolelle koria, saa syötön Pelaaja 2: lta ja ajaa polvensa yhden jalan layupille. Sitten menee takana vastakkaisen linjan.
  3. Pelaaja 2 kaarta takaisin toiselle puolelle ja saa syötön lähtee toinen jalka layupille. Sitten menee takana vastakkaisen linjan.
  4. painotusten tulisi olla: syöttö korkealle; heittäjä pitää pallon ylhäällä;”korkea ja pehmeä off boards – bank swish”.
  5. mene 1 minuutti.
  6. Next step-pelaajat tulevat kahden jalan hyppypysäkille, hartiat samansuuntaiset perustason kanssa (älä anna niiden avautua) suojaavat kuulaa – go upia Power layupia varten. Mene 1 minuutti.
  7. seuraava askel – pankin laukauksia lohkoista . Korosta ”korkea ja pehmeä-kiss off boards” pivot sisällä jalka. Mene 1 minuutti.
  8. seuraava askel, Kyynärhyppääjät-korostavat pivot jalkaterän sisäpuolella. Nopea käännös, hartiat kohdalleen ja nopea vapautuminen.
  9. ”Muotoammunta liikkeellä” menee 2 minuuttia.
  10. lopulta. 3 pt FG: n niille, joilla on tämä alue. Korostaa – ei muutosta muodossa.