NASCAR Cup Sonoma kilpailun tulokset: Martin Truex Jr. pitää pois Kyle Busch hallitseva voittaa

hallitseva puolustamaan viime vuoden voiton Toyota/Save Mart 350, Martin Truex Jr.piti pois Kyle Busch, hänen Joe Gibbs Racing joukkuetoveri, voittaa sunnuntain Monster Energy NASCAR Cup Series tapahtuma Sonoma Raceway.

kolmen kierroksen tuoreemmilla renkailla vihreän lipun varikkopysähdysten jälkeen 2,52 mailin radalla-joka ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1997 sisälsi karusellin yhdistävän kierroksen neljä ja seitsemän-Busch sulki 8.269 sekunnin ero hieman yli sekuntiin viimeisten 24 kierroksen aikana.

mutta nro 18 Toyotan kuljettaja ei päässyt yhtään lähemmäksi, sillä Truexin No. 19 Camry oli parempi ajaa mutkissa 12-kaarteessa ja pystyi pitämään Buschin loitolla. Truex johti kolmesti 59 kierrosta 90: stä, mukaan lukien finaalin 24.

”kaivoin vain syvältä ja yritin olla tasainen ja osua maaleihini”, sanoi Truex, joka voitti neljännen kerran tällä kaudella, kaikki kahdeksassa viime kilpailussa, kolmannen kerran Sonomalla (mukaan lukien kaksi suoraa, ja kolmella eri autonomistajalla) ja 23.kerran urallaan.

”onneksi aloitin riittävän Isolla raolla, josta pääsin pois enkä tuntenut liikaa paineita.

”se oli ehdottomasti taistelu käynnissä, niin pitkälle kuin kisa siellä lopussa meille renkailla. Viimeiset 20 kierrosta tuntuivat kauheilta. Viimeksi 10 – kyyti tuntui jäältä, mutta pitoa ei ollut missään. Olen todella ylpeä näistä jätkistä ja kaikista tässä joukkueessa ja kaikista JGR: ssä.

” mikä kausi tästä tulikaan. Tämä on mahtavaa, uskomatonta. Toivottavasti voimme jatkaa.”

Joe Gibbs Racing on voittanut 10 tämän kauden 16 ensimmäisestä kilpailusta. Truex, joka siirtyi nyt-lakkautettu Huonekalut Row Racing JGR tänä vuonna, on nyt lähetetty vähintään neljä voittoa neljä peräkkäistä kautta, mukaan lukien nykyinen yksi.

Tämä sisältö on tuotu YouTubesta. Saatat pystyä löytämään samaa sisältöä toisessa muodossa, tai saatat pystyä löytämään lisää tietoa, niiden verkkosivuilla.

Matt Dibenedetton ajaessa uransa parhaan neljännen ja Stage 2: n voittaneen Denny Hamlinin ajaessa kilpailun viimeisellä erikoiskokeella 26.sijalta viidenneksi oltuaan pisteissä toisella erätauolla Toyota sijoitti neljä kuljettajaa viiden parhaan joukkoon. Ainoa lomittaja oli kolmanneksi sijoittunut Ryan Blaney Penske-tallin Fordilla.

kun neljä kierrosta oli jäljellä, Busch oli karsinut Truexin edun 1,542 sekuntiin, mutta Truex kasvatti etumatkan maalissa lopulta 1,861 sekuntiin.

”Joo, aina kun jouduin nojaamaan vasempaan takapuoleen, minulla ei vain ollut tarvitsemaani draivia”, Busch sanoi. ”Yritin pitää siitä kiinni ja pelastaa sen. Tiesin, että se olisi meidän ongelmamme; se oli ollut meidän ongelmamme koko päivän. Kun lähestyt, sanot: ’okei, saan hänet, minun on parasta mennä ja hyökätä nopeasti, niin hän ei ehdi kiihdyttää tahtia.

” mutta se ei toiminut. Hän selvästikin säästi paljon. Tiesin, että hän säästäisi paljon.hän pystyisi pidättelemään meitä. Olin oikeassa. Yritin silti kaikkeni päästäkseni sinne ja juoksin tosi kovaa…. On kurjaa sijoittua toiseksi tallikaverille, mutta se tekee hyvää seuralle. Kaiken kaikkiaan Martin on todella, todella hyvä täällä. Olen innoissani, että juoksin täällä hyvin.”

Kevin Harvick ja Ryan Newman lunastivat kuudennen ja seitsemännen sijan. Erik Jones, joka starttasi kentältä tallinsa korjattua autonsa vasenta takaneljännestä aika-ajojen jälkeen, oli kahdeksas neljännellä JGR Toyotalla.

Aric Almirola ja seiväshyppääjä Kyle Larson selviytyivät 10 parhaan joukkoon. Kolme paalua Sonomassa voittanut Larson teki parhaan sijoituksensa maantieajossa.

kisa juostiin kahta etappitaukoa lukuun ottamatta varovaisesti. Eturivin startannut William Byron nappasi larsonilta johtopaikan ensimmäisellä kierroksella ja voitti etapin piikkilangalla, mutta menetti ratapaikan ajaessaan varovaisesti etappitauon aikana ja sijoittui 19: nneksi.